fbpx

"Ik ging van een verlies van -€20.000 naar een omzet van €100.000."

Ontdekkingstocht

De kinderen rennen naar buiten. De tuin ligt vol bladeren van de storm van afgelopen dagen en ze zijn van plan een hut te bouwen op de trampoline. Die zijn wel even zoet, denk ik als ik de waterkoker aanzet. Wat zal ik gaan doen? Ik denk aan dat boek dat me al een poosje vanaf mijn nachtkastje aankijkt. Opeens voel ik een klap tegen de achterkant van mijn hoofd. 

In mijn vorige blog schreef ik over mijn Mistermind. Een groep mensen waar ik elke avond een vergadering mee heb. Mensen, waarvan hun energieën aansluiten. Ik zie ze, ik hoor ze, maar ze zijn er niet echt. Hun energie is er en wat zij zeggen geloof ik voor de volle 100%. Zij zijn mijn contact met de bron, het kwantumveld, de Akasha of hoe je het ook zou willen noemen. Zij zijn mijn intuïtie. 

Afgelopen weken merk ik dat ik overdag steeds sneller en gemakkelijker contact met hen kan maken. Zo zat ik afgelopen donderdag te lunchen samen met mijn Teun en onze dochter Diede van 3 jaar oud. Opeens voelde ik iemand van mijn Mistermind naast me. Dit keer was het mijn oma. Oma Joke. Waarom ze er was wist ik op dat moment niet, maar ik had er vertrouwen in dat ze er was om een bepaalde reden. 
Opeens veranderde het onderwerp van het gesprek dat ik had met Teun. Het is zijn droom een natuur inclusieve boerderij te runnen, waarbij mens, dier en natuur in evenwicht is. Waar de consument het voedsel direct hier, bij Teun komt ophalen. Een droom waar ik me volledig in kan vinden, maar wat het pad van Teun is. 
Op dat moment wist ik waarom oma Joke aanwezig was. Vanuit mijn Mistermind kwamen er vragen en opmerkingen door. Vragen die ik aan Teun mocht stellen. En opmerkingen die ik als reactie mocht geven op zijn antwoorden. Dit bracht helderheid en duidelijkheid in de stappen die hij mag zetten. En dit biedt mij de mogelijkheden om in het dagelijks leven te leren luisteren naar mijn Mistermind. 

Maar ook lukt het me steeds vaker om gedurende de dag mijn Mistermind erbij te roepen. Zoals tijdens het maken van keuzes voor mijn bedrijf. Welke prijs mag ik vragen voor mijn nieuwe online training? Wat moet er veranderen op mijn website, zodat ik nog meer mensen mag informeren en inspireren? 
Maar ook bij grotere levensvragen zoals: wat is mijn missie hier op aarde? 

Toen ik vanochtend met mijn kopje thee naar mijn nachtkastje wilde lopen om dat boek te pakken, voelde ik een klap tegen mijn hoofd. Geen echte, maar wel een die ik duidelijk voelde. 
Laura, wat is je missie? Wat is je focus? Wat wil je echt? Dit was Mia uit mijn Mistermind. 
De naam Mia klink lief en meelevend. Ik zal je een beeld geven van Mia uit mijn Mistermind. Ongeveer één week geleden is ze bewust aanwezig. Stel je een klein boerenvrouwtje voor, met haar handen in haar zij, met haar voet tikkend op de grond, vol ongeduld. Dat is Mia. Ze heeft geen tijd voor excuses of getreuzel. Ze is direct en ik ben nog nooit zo’n eerlijk persoon (of ziel) tegen gekomen. Ook heeft ze geen oordeel. Wat ze zegt is waar. Zonder twijfel. 
Af en toe geeft Mia me een klap tegen mijn achterhoofd. Dit heb ik nodig, hierdoor blijf ik mijn focus houden en dit brengt evenwicht in mijn leven als moeder, vrouw, vriendin en vooral onderneemster. 

Ik ben ontzettend dankbaar dat Mia aangesloten is bij Mistermind. Want dit is absoluut wat ik nu nodig heb. 
Dankjewel Mia. 

 

2 reacties op “Ontdekkingstocht”

 1. Hoi Laura,
  Pittige tante die Mia! Maar wel fijn dat ze eerlijk is en jou daarmee een goede richting geeft.
  Ik heb ook gelezen over de mastermindgroep die jezelf kan creëeren.
  Je hebt me weer gemotiveerd!
  Goed bezig!
  Lieve groetjes Ramona

  1. Laura Langens

   Hoi lieve Ramona,

   Dat is ze zeker! Je kunt absoluut zelf een mastermingroep creëren. Dat kan ook fysiek. Zoek 2 of 3 gelijkgestemde mensen om je heen. Dit kun je neerzetten in het universum en laat ze maar op je pad komen. Je kunt ook actief op zoek gaan of misschien heb je al lieve, gelijkgestemde mensen om je heen die dat zouden willen?
   En een energetische mastermindgroep is zeker raadzaam! Ik ga jullie hier komende weken/ maanden/ jaren in meenemen in mijn blogs en vlogs 🙂

   Dankjewel voor je mooie reactie.
   Keep up the good work!

   Lieve groet,
   Laura

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches