Energetische Mastermind in business - Laura Langens

Ontdek en integreer de kracht van jouw Mastermind in je bedrijf

Stel je voor dat jij je vragen kunt stellen aan Oprah Winfrey, Albert Einstein, Moeder Aarde of Annie M.G. Schmidt. Dat doe ik elke avond en heeft me enorm ver gebracht. Iedereen heeft een Mastermind en iedereen kan er contact mee maken. Jij dus ook! In deze cursus ga jij leren hoe je jouw Energetische Mastermind dankbaar in kunt zetten in jouw bedrijf.

0
kinderboeken geschreven
0 +
boeken verkocht
0 +
keer een cursus verkocht
0
evenementen georganiseerd

"Hoe is het jou gelukt om je bedrijf in 2,5 jaar tijd zo te laten groeien?"

Mijn antwoord: door mijn bedrijf praktisch én vanuit mijn Energetische Mastermind te runnen.

Deze vraag is mij afgelopen periode enorm vaak gesteld. Altijd is het antwoord hetzelfde. Ik geloof niet in één pasklaar antwoord en 6 stappen die je moet volgen zodat voor jou alles vlekkeloos gaat lopen. 5+5=10, 3+7=10 en 15-5=10. De som is anders, de uitkomst is hetzelfde, namelijk 10. Er is maar één verschil. Dat ben JIJ.

Jij bent jouw bedrijf. Dus mensen kopen bij jou omdat jij jij bent. 

Dit gaat de cursus jou bieden

Vanuit je Mastermind, zelfliefde en intuïtie pak jij voor 100% de regie over jouw leven én je bedrijf

Mastermind

Tijdens de cursus staat Energetische Mastermind centraal. Dat is de rode draad. Want hoe tof is het om hulp te vragen van de energieën uit jouw mastermind.

Basis

Als jij een huis bouwt dan kun je een fundering voor een hutje op de hei leggen of een fundering van een villa. Jij maakt de keus. In deze cursus leer je wat je praktisch nodig hebt om de fundering van een villa te leggen.

Belemmerende overtuigingen

Houden jouw overtuigingen je tegen om die volgende stap te nemen in je bedrijf? Deze cursus gaat je leren hoe die belemmerende overtuigingen ontstaan én hoe je ze uit je systeem kunt zetten.

Jolien: “door de combinatie te pakken heb ik kunnen groeien. Ik zie nu mijn talenten en dat waar ik goed in ben en daarnaast staat mijn bedrijf als een huis. De eerste klanten stromen binnen op een gemakkelijke manier, zonder hard te werken.”

Ervaringen van andere deelnemers

Wie is jouw coach?

Hallo! Ik ben Laura

In 2020 startte voor mij het avontuur door één keuze. Ik schreef een prentenboek over manifesteren wat een groot succes werd. In eigen beheer gaf ik mijn boek uit en in totaal zijn er meer dan 20.000 boeken verkocht. Ik kreeg aandacht in de media, mocht mijn verhaal vertellen in inspirerende podcasts en mijn bedrijf bleef groeien. 

Eén ding werd me meteen duidelijk: ik mag nu de basis leggen voor mezelf en mijn bedrijf. 

Ik ging delen over de manier waarop ik mijn boeken schreef, namelijk door kennis te downloaden van Annie M.G. Schmidt die in mijn Energetische Mastermind zat. Door haar om advies te vragen schreef ik een bestseller. 
Ik ging er meer over delen en zette mijn Energetische Mastermind vanuit dankbaarheid in binnen mijn bedrijf. 

Nu is het tijd om jou daar alles over te leren! 

Ontdek en integreer de kracht van jouw Mastermind in je bedrijf

Dit is wat je allemaal krijgt:​

Na deze cursus weet jij alles over Energetische Mastermind, hoe je het in kunt zetten binnen jouw bedrijf en hoe jij de basis kunt leggen voor jouw bedrijf. 

Normale prijs: €444

Nu tijdelijk: €297,-

You are in charge now.

Het is mijn missie om jou groot te laten denken en grenzeloos te laten dromen in je bedrijf. Misschien herken jij jezelf wel in 1 of meer van deze punten:
 Ik wil je laten kijken naar je belemmerende overtuigingen met als doel deze te shiften. Ik wil je inspireren, door mijn kennis te delen. Ik wil je kennis laten maken met jouw Energetische Mastermind. Zodat je kunt gaan, vanuit jouw kracht en kwetsbaarheid. 
 

You are in charge now.

Wil jij echt groots gaan denken, grenzeloos dromen en alles uit het leven halen? Dan zie ik je snel in de cursus.

Wat mag je allemaal verwachten?

Dit is wat jij gaat leren

In deze cursus staat alles wat jij moet weten als ondernemer. Het praktische én alles rondom jou. JIJ bent namelijk je bedrijf. Mensen kopen bij jou omdat jij jij bent. 
Het start bij jou. Dat is iets waar we uitgebreid aandacht aan gaan besteden in deze cursus. Je gaat ontdekken waar jouw belemmerende overtuigingen vandaan kunnen komen en hoe je ze uit je systeem kunt zetten. 

In deze cursus ga ik je ook vertellen over mijn verhaal. Ik had als overtuiging dat ik altijd hetzelfde wilde zijn als iedereen en nooit anders wilde zijn. Ik waaide dus met alle winden mee en was continu bezig met de mening van anderen. Dat had invloed op mijn bedrijf. Door deze overtuiging uit mijn systeem te zetten durf ik te delen over Energetische Mastermind en hoef ik er niet perse voor iedereen te zijn. 

Toen ik mijn eerste prentenboek schreef maakte ik één afspraak met mezelf: ik duik volledig de diepte in en ga zorgen dat dit een bestseller wordt! Ik zorgde voor een goede basis. Ik bouwde een website, koppelde het aan een mailsysteem, bouwde een mailinglist op, werd zichtbaar op social media (hallo oude belemmerende overtuiging…!) en zorgde dat achter de schermen zoveel mogelijk geautomatiseerd werd. Dat deed ik zelf. 

Door deze basis te leggen kon mijn bedrijf blijven staan in moeilijke financiële tijden en kan ik risico’s dragen. Dat gun ik jou ook! 

 

Wat anderen zeiden

Meest Gestelde Vragen

Nee, de cursus komt in een online omgeving te staan. Als je 1:1 live contact wilt zou je een Mastermind traject af kunnen sluiten. Daar kunnen we echt 1 op 1 kijken naar jouw belemmerende overtuigingen om ze los te laten. 

Nee, elke week komt er een module online te staan. 

De cursus is op video opgenomen en staat in een online systeem. Jij kunt dus heel gemakkelijk inloggen om de video’s, luistermodules en transcripten te bekijken. Ik maak gebruik van het auditieve en visuele, zodat onze hersenhelften samen kunnen werken. Alles wordt dus altijd ondersteund met slides. 

Nee, je krijgt verschillende opties om de modules te volgen: 

  • auditief via een luisterbestand
  • via de video’s 
  • transcript zodat je alles mee kunt lezen en aantekeningen kunt maken

Er worden meerdere zoom-meetings ingepland waarin we met de groep samenkomen. Jij kunt je vragen stellen en ik kan meekijken waar nodig. 

Ja, bij elke module horen opdrachten die je voor jezelf in kunt vullen. 

Ja, dat kan. Onder elke module kun jij een reactie plaatsen en kun je reageren op elkaar. Daarnaast zijn er drie bijeenkomsten waarop jij al je vragen kunt stellen, contact kunt maken met anderen en ik meekijk in jouw bedrijf. 

Levenslang en onbeperkt.

Heb ik je al mogen inspireren?

Waarom zou je NU instappen?

Onbeperkt toegang

Je hebt levenslang en onbeperkt toegang.

Community

Onder elke module kun jij je vragen stellen waar ik en andere deelnemers op kunnen reageren.

Eigen tijd en tempo

Je volgt de cursus in je eigen tijd op je eigen tempo, op de plek waar jij wilt.

Dit ga je leren:

Voor we écht beginnen gaan we kennis maken. Ik geef je wat informatie over hoe de cursus is ingedeeld, stel mezelf voor en jij krijgt de mogelijkheid om jezelf voor te stellen aan mij en de groep. 

In deze module leer jij waarom jij centraal moet staan in jouw bedrijf. Je gaat ontdekken wat belemmerende overtuigingen zijn en waar ze kunnen ontstaan. 

1. Wat is een belemmerende overtuiging? 
2. Het emotionele brein
3. Prefrontale Neocortex
4. Vorige levens
5. Het familiesysteem

Mijn Energetische Mastermind betekent zoveel voor me. Ik stem dagelijks met ze af, ze beantwoorden mijn vragen, geven me advies en ik kan kennis downloaden. Dit onderwerp is de rode draad door heel de cursus. In deze module gaan we er nog dieper op in. 

1. Wat is een Energetische Mastermind? 
2. Wat doet een Energetische Mastermind? 
3. Wie wil jij in jouw Energetische Mastermind? 
4. Hoe maak je contact met jouw Energetische Mastermind? 

Als je je bewust bent van jouw patronen en belemmerende overtuigingen dan heb je daarmee al een mega grote stap genomen. In deze module ga jij ontdekken hoe je afscheid neemt van dat patroon. 

1. Zelfontwikkeling
2. Heel je innerlijk kind (met meditatie!)
3. Mogelijkheden
4. Mijn methode

Daarna gaan we door naar het praktische stuk binnen jouw bedrijf. De basis en jouw fundering. We gaan een fundering voor een villa leggen, zodat jouw bedrijf de kans krijgt om verder door te groeien. 

1. Mijn verhaal
2. Het bouwen van een website
3. Mailsystemen
4. Gratis weggever
5. Factureringssysteem
6. Financieel overzicht (doel/ focus en kwartaalreflectie)
7. Foto’s/ styling/ branding
8. Passief inkomen
9. Jouw pitch
10. Het thuisfront
11. Marketing en sales
12. Social media (lanceringen)
13. KvK en belasting

Ik heb geleerd dat het ontzettend belangrijk is om een klantprofiel te hebben. Wie wil je aantrekken? Met welke klanten wil je samenwerken en hoe trek je die klanten aan. 

1. ga jouw ideale klant bepalen
2. pitch

Ik ben founder van het Manifestatie event, organiseer de manifestatie 3-daagse en heb me enorm verdiept in deze theorie. Ondertussen ben ik erachter gekomen hoe je het wetenschappelijk zou kunnen verklaren en hoe je wonderen kunt manifesteren. Dit (en het verschil) komt aan bod in deze module. 

Een onderdeel die tijdens 1:1 coaching altijd aan bod komt. Je kunt je bedrijf runnen vanuit je verstand en je ego, of je kunt je bedrijf runnen vanuit je intuïtie. Mijn advies: doe het vanuit je intuïtie. Maar wat is intuïtie dan? En hoe zet je het in? 

1. Ziel- lijf- mind
2. Intuïtie

Ondertussen ben ik een aantal jaar ondernemer en is er heel veel goed gegaan en zijn er dingen ook fout gegaan. Ik vind het heel belangrijk om het totale plaatje aan je te laten zien. Dat doe ik op instagram, via mijn nieuwsbrief en ook in deze cursus. Ik ga je meenemen in de fouten die ik heb gemaakt als ondernemer. 

1. Samenwerkingen en netwerken
2. Financieel verlies
3. Coachingtrajecten

Naast ondernemer ben ik ook moeder van drie prachtige kinderen. Die combinatie is fantastisch. Ik geniet ervan om thuis bij de kinderen te zijn en kan er ook enorm van genieten om een paar dagen in een boshuisje nieuwe producten te ontwikkelen. In deze module ga ik je meenemen in mijn tijdsmanagement en hoe ik deze twee rollen combineer. 

Deze drie onderdelen mogen niet ontbreken in deze cursus omdat ze mij zo hebben geholpen in het neerzetten van mijn bedrijf. Daarom komen ze hier aan bod. Ook al is het niet mijn expertise, ik heb er genoeg kennis over in huis om erover te delen. 

1. Vrouwelijke cyclus
2. Human Design
3. Mannelijke en vrouwelijke energie 

Dit is zo ontzettend belangrijk! In deze cursus ga je namelijk enorm veel leren over jezelf en over je bedrijf. Nu kun je wachten tot je alles perfect hebt neergezet, of je gaat het de wereld ingooien. Ik ga je de tools in handen geven om op een voor jou veilige manier voor de tweede optie te gaan. 

Herken jij jezelf hierin?

Hoe wil je betalen?

Durf jij te investeren in jezelf? Nu is de early bird nog geldig.

Optie 1

Je betaalt 4 keer

€111

€75

Optie 2

Je betaalt 2 keer

€222

€150

Optie 3

Je betaalt 1 keer

€444

€297

100% niet goed geld terug garantie

Ik geloof zo in dit product dat ik je een niet goed geld terug garantie geef. Als jij binnen twee weken niet tevreden bent over dit product, krijg jij je geld terug.

En nu...?

Wat gebeurt er als ik koop? 
De inzichten van deze cursus waren fantastisch en dit smaakt naar meer. Ik heb mijn vragen kunnen stellen en de antwoorden gekregen om de volgende stap te zetten. Dankjewel Laura.
Eloniek München
Nu weet ik eindelijk dat ik helderhorend ben. Het heeft voor mij eindelijk een naam gekregen en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor!
Noortje van den Berg
Laura kan enorm inspirerend vertellen over Mastermind. Ik hang dan aan haar lippen. Ze heeft me geleerd contact te maken met mijn Mastermind op mijn manier.
Hedwig Trien
Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders