Het aanbod - Laura Langens

mini Cursus Mastermind

Wil jij voor een heel laag bedrag alles leren over Energetische Mastermind. Wat het is, wat ze voor je kunnen betekenen en hoe je er contact mee maakt? Dan is deze mini-cursus iets voor jou. Voor €27 stap je al in en kun je er alles over leren in de online omgeving. En je krijgt nu tijdelijk de Mastermind Meditatie (t.w.v. €97) er gratis bij.

Dit is voor de vrouw die kleinschalig in wil stappen.

Cursus Mastermind

Stel je voor dat jij jouw vragen kunt stellen aan Jennifer Lopez, Albert Einstein, Elon Musk of wie jij dan ook maar kunt bedenken. Gewoon om nog beter een beslissing te kunnen maken. Dat kan! Al een aantal jaar maak ik dankbaar gebruik van mijn Energetische Mastermind. Oprah Winfrey doet dit al jaren en ik ben het ook gaan doen. Deze kennis wil ik graag aan je leren. In deze cursus leer je wat een Energetische Mastermind is en hoe je er contact mee kunt maken.

Dit is voor de vrouw die alles wil leren over Energetische Mastermind.

Mastermind coaching

Wil jij één dag of een halve dag naar mijn atelier komen? Omdat je weet dat het tijd is om je oude bullshit los te laten? Ben je klaar om de volgende stap te nemen, vanuit een praktische kijk én vanuit spiritualiteit. Wil je voor een relatief laag bedrag met mij samenwerken? Dan is dit het moment.

Dit is voor de vrouw die in één dag haar bullshit durft los te laten.

Mastermind Business traject

In een half jaar ga jij je eigen kracht activeren. Je gaat je belemmerende overtuigingen op ondernemen loslaten. Zichtbaarheid, jezelf vergelijken met anderen, twijfelen... alles laat je los om jouw bedrijf next level te tillen! Ik help je, ondersteun je, geef advies en laat je op een andere manier kijken naar je business. Jij gaat het DOEN. De resultaten zijn waanzinnig. Omzet die verdriedubbeld, een andere kijk op je onderneming en tijd die anders wordt ingedeeld. Voor het Mastermind-traject wil ik je vooraf telefonisch spreken voor een oriënterend gesprek. Deze kun je automatisch inplannen door op onderstaande knop te klikken!

Dit is voor de vrouw die weet dat ze een missie heeft.

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches