fbpx

in een half uur help ik je vrijblijvend verder en kunnen we kennis met elkaar maken.

Mijn aanbod

Ik heb me afgelopen jaren in enorm veel dingen verdiept. Voor mezelf, maar ook om anderen te leren. Ik ben Mastermind-expert en kan je dus alles leren over hoe jij contact kunt maken met jouw energetisch team. Ik maak intuïtie beeldend. Samen kunnen we jouw blokkades opheffen en belemmerende overtuigingen ombuigen. Ik kan je – op een liefdevolle manier – laten zien wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten. Op persoonlijk gebied, maar zeker ook op zakelijk gebied.

Ik wil je dolgraag helpen en mijn kennis overdragen! 

Ik vind het heel belangrijk om mijn aanbod specifiek op jou af te stemmen. Samen kijken we wat jij nodig hebt en op welke manier. Daarvoor plan ik graag een vrijblijvend gesprek in van 30 minuten. 

LINH20220316Laura0574

Voel jij een HELL YES?

Yes! Ik wil graag een afspraak me je maken

Ik plan graag een vrijblijvend gesprek met je in van ongeveer 30 minuten. We stemmen samen af en bepalen óf ik je kan helpen en waarmee ik je kan helpen. Samen bepalen wat het beste bij jou past. 
Voel jij een YES! Vul dan onderstaand formulier in en binnen 24 uur neem ik contact met je op om een afspraak te maken. 

We doen geen gekke dingen met je gegevens. Bekijk hier de privacyverklaring

LINH20220316Laura0434

Concreet

Ik stem mijn aanbod af aan waar jij behoefte aan hebt. Dat kan bijvoorbeeld een gesprek in mijn atelier in Geffen (Brabant) zijn van 3 uur. 
Ik kan je één of meerdere maanden begeleiden op persoonlijk of zakelijk vlak. Zelfs een jaartraject is mogelijk. 

Kortom, samen stemmen we af op wat jij nodig hebt en waar jouw vraag ligt. Alles kan en alles is mogelijk. 

Herken jij jezelf hierin?

Je bent bereid om je sterke kanten te vergroten, maar ook je minder sterke punten aan te kijken. Je bent bereid om tijd en geld te besteden aan jezelf. Je bent geïnteresseerd in zelfontwikkeling, intuïtie en bewustzijn. Je bent opzoek naar de laatste steuntje, dat laatste zetje om eindelijk die volgende stap te nemen. Je bent geïnteresseerd in Mastermind en zou er graag contact mee willen maken. Je bent op zoek naar je missie. 

Over Laura

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht. 

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.  

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches