Het aanbod - Laura Langens

Online cursussen

In 2020 begon ik met het schrijven en kinderboeken. Daar schreef ik een inspirerende online cursus bij, die meer dan 600 keer verkocht werd. Ik ging Masterclasses geven om nog meer mensen te inspireren en startte een Instagram account, waar ik over mijn leven als ondernemende moeder deel. 
Vervolgens kreeg ik veel telefoontjes van lieve vrouwen die ik via zoom ging begeleiden en ondersteunen. Ik merkte dat de waarde hoog was. De transformatie die de vrouwen doormaakte tijdens een telefoontje van één uur was magisch. Toen één van die vrouwen benoemde dat ze me er best voor wilde betalen ontstond mijn rol als business coach. Daarbij ben ik geen standaard coach en bekijk ik alles vanuit het praktische (basis neerleggen, mailinglist opbouwen, social media inzetten, etc…) en het spirituele (welke belemmerende overtuigingen heb je?). Ik ging evenementen organiseren, ging het theater in en sta als spreker op het podium. 

Ik durf te beweren dat mijn online cursussen transformerend zijn en enorm waardevol zijn. Daarom bied ik je ze met liefde aan. 

Mini-cursus

Energetische Mastermind

In drie mini-modules leer jij alles over Energetische Mastermind. Stel jezelf voor dat jij je vragen kunt stellen aan Annie M.G. Schmidt, Steve Jobs en Moeder Aarde. Hoe tof is dat? In deze mini-cursus leer je in een half uurtje wat een Energetische Mastermind is, hoe je ze dankbaar in kunt zetten en wie je uit kunt nodigen. 

Ideaal voor mensen die op een toegankelijke manier, voor een laag bedrag kennis willen maken met hun Energetische Mastermind. 

Nu krijg je zelfs de Mastermind medititie (t.w.v. €97) cadeau!  

Nu betaal je €27 i.p.v. €97 voor de mini-cursus!

Online cursus

Manifesteren met kinderen

“Mama, hoe zorg je dat je dromen uitkomen?” Dit was een van de vragen die onze dochter Lana mij stelde. Maar hoe leg je een 7-jarig meisje uit wat manifesteren is? 
Ik ging op onderzoek, schreef meerdere prentenboeken en leerde het brein van kinderen kennen. 

Wist je dat kinderen manifesteren met hun handen? Daar waar volwassenen kunnen visualiseren, doen kinderen dat met hun handen. Dus laat ze hun dromen tekenen, schilderen of kleien. 

In deze cursus ga je het allemaal leren! 

Nu geen €274 maar €55 (no brainer toch?) 🙂 

Online cursus

Jouw Energetische Mastermind in je bedrijf

Over Energetische Mastermind heb je al veel kunnen lezen op mijn website. Misschien voel je een nieuwsgierigheid of maak je al contact met jouw Energetische Mastermind. 

Hoe zou het zijn als je die kennis van je Energetische Mastermind en je intuïtie zou kunnen combineren met het praktische. Dat is namelijk hoe ik werk. 
Spiritueel én praktisch! 
Want hoe bouw je een website? Wat is een mailsysteem en waarom is dit fijn? Wat is een gratis weggever? En kun je je marketing draaien vanuit je intuïtie? 

Ik ga het je allemaal leren tijdens deze online cursus. 

Nu geen €444, maar tijdelijk €197!

Online cursus

Ontdek jouw Energetische Mastermind

Stel je voor dat je je vragen kunt stellen aan Oprah Winfrey, Albert Einstein, je overleden oma, Moeder Aarde of wie jij maar wilt. Dat kan!
Een aantal jaar geleden las ik het boek Think and grow rich waar de auteur Napoleon Hill beschrijft dat hij elke avond in vergadering gaat met zijn voorbeelden. Mensen die verder van hem vandaan stonden op de spreekwoordelijke ladder of mensen die al waren overleden. Ze hielpen hem, gaven advies, beantwoorden zijn vragen en dat ging ik ook doen. 

Het bracht me waanzinnig veel! Ik schreef een bestseller door kennis te downloaden van Annie M.G. Schmidt. Het helpt me bij het maken van keuzes. 

Tijdelijk geen €333, maar €111 (koopje!). 

 

Online cursus

Geef je boek uit in eigen beheer

Is het jouw droom om een boek te schrijven en in eigen beheer uit te geven? Die droom had ik ook. Ik deed het. In 2020 schreef ik en prentenboek over manifesteren en gaf hem in eigen beheer uit. 

Ik mocht alles ontdekken. Het contact met de drukker, een illustrator zoeken, de distributie en logistiek, het aanmelden bij het Centraal Boekhuis en ik ontdekte waarom het Commisariaat van de media zo belangrijk is. Ook maakte ik fouten. Fouten waar ik jou voor wil behoeden! 

Daarom heb ik deze cursus in gesproken. Hierin leer jij welke stappen je moet nemen om een boek uit te geven in eigen beheer. Het is eigenlijk heel gemakkelijk, maar je moet de stappen wel kennen.

Normale prijs: €149
Nu tijdelijk: €77

Online cursus

Opname Manifestatie event 2022

Stel je voor: een dag aan het strand met inspirerende talks van Lou Niestadt, Willemijn Welten, Christine Beijnen, Linda Dronkers, Kim Munnecom en ikzelf. Giel Beelen was de host en nam een KUKURU podcast op. 

Een dag voor inspiratie, motivatie en informatie. Een onderdompeling in manifesteren vanuit verschillende punten bekeken. De kwantumfysica, neurowetenschap, spiritualiteit, wonderen manifesteren, Energetische Mastermind, vanuit je lijf en nog veel meer kwam aan bod. 

Normale prijs: €97
Nu tijdelijk: €27

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders