Mini-cursus Mastermind - Laura Langens

Ontdek de kracht van jouw Mastermind in 3 korte modules

Stel je voor dat jij je vragen kunt stellen aan Oprah Winfrey, Albert Einstein, Moeder Aarde of Annie M.G. Schmidt. Dat doe ik elke avond en heeft me enorm ver gebracht. Iedereen heeft een Mastermind en iedereen kan er contact mee maken. Jij dus ook!

0
kinderboeken geschreven
0 +
vrouwen geholpen
0
evenementen georganiseerd
0 +
boeken verkocht

Klinkt dit bekend?

Als dat zo is, weet dan dat je niet de enige bent. Ook ik ben daar geweest.

Ik voelde me eenzaam en onbegrepen

Ik kon de vragen van anderen niet beantwoorden, gewoon omdat ik het zelf ook niet kon verklaren​​

Weet dat ik daar ben geweest waar jij nu staat.
En weet dat ik je begrijp.
Ik zie je. 

Tot ik erachter kwam dat ik het niet hoefde te verklaren

Ik mocht het gaan ontdekken en onderzoeken. Ik ging contact maken met mijn Energetische Mastermind.

Zij gaven mij het vertrouwen, zodat ik erover kon vertellen.
En nu sta ik in mijn kracht.

Daarom heb ik deze mini-cursus gemaakt

Zodat jij in je kracht kunt stappen. Het vertrouwen krijgt en antwoorden ontvangt op jouw vragen.

Jij gaat de kracht van jouw Mastermind ontdekt. Je gaat namelijk contact maken met jouw Mastermind.

Wat kan ik allemaal verwachten?

In deze cursus geef ik je de basis om jouw energetische Mastermind te ontdekken. We kennen allemaal een Mastermind hier fysiek op aarde. Iemand waar je wekelijks, maandelijks of elk kwartaal mee belt of afspreekt. Je helpt elkaar, geeft advies en beantwoordt vragen. 

Een energetische Mastermind is een groep energieën waar jij je vragen aan stelt. Stel je voor dat je Oprah Winfrey kunt vragen wat haar grootste levensles is. Of dat je aan Walt Disney advies kunt vragen over een droom die je hebt. Misschien wil je je oma nog om die ene vraag stellen. Of mag Gandalf die magie in jouw leven toevoegen. 

Dat kan! Ik doe het al jaren. Bij elke keus die ik maak vraag ik mijn Mastermind om advies. En jij kunt het ook! Het is namelijk geen gave. Iedereen kan het. 

En door contact te maken met jouw Mastermind kun jij persoonlijk of zakelijk de volgende stap zetten!

Alles om aan de slag te gaan met jouw Mastermind

Overzicht modules mini-cursus

Module 1: Wat is een energetische Mastermind?

Module 2: Wat kan een Mastermind voor jou betekenen?

Module 3: Wie wil jij in jouw Mastermind?

Tijdelijke bonus: Mastermind meditatie (t.w.v. €97)

Ontdek jouw Mastermind!

Dit is wat je allemaal krijgt:​

Totale prijs: €97 + €97,- = € 194,-

Nu tijdelijk: €27,-

Dit aanbod is tijdelijk geldig:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ervaringen van andere deelnemers

Herken jij jezelf hierin?

Beeld zegt meer dan 1000 woorden

Het auditieve wordt ondersteund met zelfgetekende visuele platen zodat de verbinding tussen jouw twee hersenhelften wordt gemaakt en jij de informatie nog beter kunt onthouden. Daarnaast ontvang je de informatie uitgeschreven in een transcript en ontvang je het audiobestand.

Wat anderen zeiden

De inzichten van deze mini-cursus waren fantastisch en dit smaakt naar meer. Ik heb mijn vragen kunnen stellen en de antwoorden gekregen om de volgende stap te zetten. Dankjewel Laura.
Eloniek München
Nu weet ik eindelijk dat ik helderhorend ben. Het heeft voor mij eindelijk een naam gekregen en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor!
Noortje van den Berg
Laura kan enorm inspirerend vertellen over Mastermind. Ik hang dan aan haar lippen. Ze heeft me geleerd contact te maken met mijn Mastermind op mijn manier.
Hedwig Trien

Wie is jouw coach?

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht.

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.

Ik heb vier kinderboeken geschreven over manifesteren, deze in eigen beheer uitgegeven, 18.000 boeken verkocht, meer dan 450 vrouwen mogen begeleiden vanuit mijn energetische Mastermind, ik organiseer grote evenementen, maar ben vooral mama van drie prachtige kinderen. Lana, Tijn en Diede.

Onbeperkt toegang

Je hebt levenslang en onbeperkt toegang.

Community

Onder elke module kun jij je vragen stellen waar ik en andere deelnemers op kunnen reageren.

Eigen tijd en tempo

Je volgt de mini-cursus in je eigen tijd op je eigen tempo, op de plek waar jij wilt.

Meest Gestelde Vragen

Nee, de cursus komt in een online omgeving te staan. Als je 1:1 live contact wilt zou je een Mastermind traject af kunnen sluiten. Daar kunnen we echt 1 op 1 kijken naar jouw belemmerende overtuigingen om ze los te laten. 

Je, je krijgt de modules in 1x zodat jij zelf kunt bepalen wat je wanneer kijkt. 

Ik heb de cursus in studio opgenomen. Alles is dus professioneel vastgelegd. Ik geef mondelinge uitleg en daarnaast maak ik gebruik van zelfgetekende slides zodat het ook visueel binnenkomt. 

Nee, je krijgt verschillende opties om de modules te volgen: 

  • auditief via een luisterbestand
  • via de video’s 
  • transcript zodat je alles mee kunt lezen en aantekeningen kunt maken

Ja, bij elke module horen opdrachten die je voor jezelf in kunt vullen. 

Ja, dat kan. Onder elke module kun jij een reactie plaatsen en kun je reageren op elkaar. 

Levenslang en onbeperkt.

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders