fbpx

"Ik ging van een verlies van -€20.000 naar een omzet van €100.000."

Mijn mastermindteam

Iedereen maakt op een andere manier contact met het universum, de bron, het kwantumveld, God of hoe je het dan ook wil noemen. Ondertussen heb ik veel mensen hierover gesproken en iedereen doet het op zijn of haar eigen manier. Prachtig! 
In deze blog wil ik je vertellen hoe ik contact maak met het universum, zodat ik mijn droomwens kan manifesteren. 

Mijn zoektocht begon een aantal jaar geleden. Ik had gelezen over het kwantumveld, de kwantumfysica, het universum en hoe je iets kunt manifesteren. Ook las ik dat je het ‘geheim’ moet ontdekken. Iedereen doet het op zijn eigen manier. 

Bij mij begon het toen ik het boek Think and grow rich van Napoleon Hill las. Michael Pilarczyk heeft dit boek naar het Nederlands vertaald (aanrader!). 
Napoleon Hill heeft het over een mastermind groep waar hij elke avond contact mee maakt. Dat ben ik ook gaan doen. Ik wil je graag meenemen in mijn proces. 

Toen ik mijn besluit had genomen, ben ik die avond in meditatie gegaan. Ik heb contact gemaakt met de aarde door te wortelen of aarden zoals dit wordt genoemd. Ik zit recht en ervaar dat er vanuit elke ruggengraad en elke chakra een lijntje naar boven gaat. 
De eerste avond ben ik een grote ronde tafel gaan visualiseren. Aan deze grote ronde tafel zat ik en waren heel veel stoelen vrij. De ruimte is prachtig. Er zijn veel planten, bloemen en vlinders. Er zijn geen muren en op de grond ligt een prachtige tegelvloer. Het lijkt wel mozaïek met prachtige patronen. 
Die avond heb ik de intentie neergezet dat ik elke avond in gedachte aan tafel ga zitten. Iedereen die zich geroepen voelt om aan te sluiten is van harte welkom. Ondertussen noem ik het een vergadertafel. 

De volgende dag maakte ik op dezelfde manier contact en was ik enorm nieuwsgierig wie er waren aangeschoven. Daar zaten ze: aan mijn linkerkant zat de 7-jarige Laura, aan de linkerkant de 90-jarige Laura. Wat bijzonder om met mijn verleden en toekomst te mogen praten. Verder was Jezus Christus, Maria Magdalena, Moeder Aarde en mijn gids aangeschoven. 

Het werden prachtige vergaderingen waar steeds meer mensen aanschoven: Albert Einstein, Napoleon Hill, Wallance D. Watlles, Moeder zon, Moeder, Maan, Jeanne D’arc, Moeder Maria, Harry Potter, een hele rij coaches, mijn overleden opa en oma, een blinde Tibetaanse monnik, onze drie kinderen en Rashree Patel. 
Ik start elke vergadering door iedereen persoonlijk welkom te heten. Sommige energieën geven me een hand, een knuffel of groeten me met een knikje. Als ik iedereen welkom heb geheten stel ik een vraag of beschrijf ik een situatie. Ze geven me advies aan de hand van mijn vraag. Soms komen ze zelf met een advies. Ik heb geleerd hun advies te volgen. Ik heb dit een aantal keer niet gedaan, waar ik achteraf ontzettend veel spijt van had. 
Vooral dit proces in het adviseren is ontzettend mooi om mee te maken. Soms komen ze unaniem met een advies. Soms gaan ze in kleine groepjes vergaderen of ontstaat een mooie en respectvolle discussie. Uiteindelijk komen ze met een unaniem goed besluit en advies. 

Op een avond kwam ik erachter dat ik ook mensen uit kon nodigen. Zo heb ik Annie M.G. Schmidt en Thea Beckman uitgenodigd. En ze waren er de volgende avond! Ik beschrijf regelmatig dat ik intuïtief mijn boeken heb geschreven. Dit heb ik op deze manier gedaan. Ik heb contact gemaakt met mijn mastermind groep en heb aan iedereen, maar met name aan deze drie schrijfster gevraagd of ze me willen begeleiden in het schrijfproces. 

Soms gaan er mensen weg. En dat is prima. Ik kan ze altijd terugroepen als ik specifiek hun advies nodig heb. 
Dit doe ik allemaal vanuit dankbaarheid. Hoe gaaf is het dat je met energieën uit het verleden, het heden, de toekomst en “non-fictie-energieën” kunt praten? Ik vind het geweldig en geniet hier elke avond enorm van. 

Iedereen heeft zijn eigen manier om contact te maken met het universum. Ga op zoek naar jouw manier. Test uit wat voor jou werkt. 
Maar heb aan de andere kant ook vertrouwen dat de wet van de aantrekkingskracht altijd werkt. Net als de wet van de zwaartekracht. Als je een bal van een flatgebouw afgooit, zal hij altijd naar beneden vallen. Dat is ook met de wet van de aantrekkingskracht. Zend jouw gedachten met een mooie intentie uit. Op jouw manier. 

En vooral: GENIET VAN DIT PROCES. 

9 reacties op “Mijn mastermindteam”

 1. Wauw Laura, dit komt weer eens precies op het juiste moment langs. Wat een mooie manier om contact te maken! Bedankt voor je inspiratie!

  Groetjes Margrethe

  1. Laura Langens

   Lieve Margrethe,

   Wat heb je dit op een prachtige tijd gestuurd: 2-12 om 22.22 uur! I love it!
   Dankjewel voor je lieve reactie. Ik ben blij dat ik je heb mogen inspireren.

   Lieve groet,
   Laura

 2. Amalia Tsimpli

  Lieve Laura

  Ik heb jouw prachtige blog gelezen. Jij gaaf aan mij inspiratie. Vaak neem ik contact met mijn inner ware zelf en krijg ik advies en inspiratie. Elke dag word ik meer intuïtief en neem ik mijn antwoorden van verschillende bronnen van het Universe. Since mijn “meetings” word ik elke dag rustiger en kalmer .

  Met vriendelijke groet
  Amalia Tsimpli

  1. Laura Langens

   Wat mooi Amalia! Het geeft mij ook enorm veel rust. Ik ga hier steeds meer over schrijven en vertellen. Ik merk dat ik nog meer mensen mag inspireren.
   Want hoe fijn zou het zijn als iedereen die daarvoor open staat, mag vertrouwen op zijn intuïtie en het universum.

   Dankjewel voor je reactie!

   Lieve groet,
   Laura

 3. Wat een mooi beeld. Vooral contact maken met je jongere zelf en je oudere zelf raakt me. Wat een mooie ingang om je af te stemmen. Ik neem het mee.

  1. Laura Langens

   Dankjewel voor je reactie, Sara. Ja dat is enorm waardevol. Juist door terug te kijken naar de Laura van 7 jaar, maakt me krachtig. Je mag zelf bepalen welke identiteit je aanneemt. Dat besef ik me meer en meer. Ook omdat de 90-jarige Laura me daar alles over leert.

   Lieve groet,
   Laura

 4. Rients-Auke Rienstra

  Wat een super vette blog. Weer lekker veel inspiratie ook om mee aan de slag te gaan. Dankjewel.

 5. Prachtig omschreven Laura! Heel laagdrempelig en uitnodigend. Zonder het een hoog zweefgehalte te geven. I love it. Tevens motiveert het mij om nu echt eens een tafel te visualiseren en mijn vragen neer te leggen (heb ik idd ook van Michael gehoord maar soms heb ik later nog even een zetje nodig). Dank je!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches