fbpx

"Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven."

Over Laura

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht. 

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.  

LINH20220316Laura0574

Mijn aanbod

Ik heb me afgelopen jaren in enorm veel dingen verdiept. Voor mezelf, maar ook om anderen te leren. Ik ben Mastermind-expert en kan je dus alles leren over hoe jij contact kunt maken met jouw energetisch team. Ik maak intuïtie beeldend. Samen kunnen we jouw blokkades opheffen en belemmerende overtuigingen ombuigen. Ik kan je – op een liefdevolle manier – laten zien wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten. Op persoonlijk gebied, maar zeker ook op zakelijk gebied.

Ik wil je dolgraag helpen en mijn kennis overdragen! 

Ik vind het heel belangrijk om mijn aanbod specifiek op jou af te stemmen. Samen kijken we wat jij nodig hebt en op welke manier. Daarvoor plan ik graag een vrijblijvend gesprek in van 30 minuten. 

Mama

Naast dat ik een goedlopende business heb, ben ik ook vrouw van Teun en moeder van drie kinderen. Lana is in 2012 geboren, Tijn in 2014 en Diede in 2017. 

Ik vind het zo ontzettend leuk om moeder te zijn. Mijn kinderen houden mij spiegels voor. Ik ontwikkel door met hun ontwikkeling mee te gaan en ik vind het heerlijk om samen met ze te spelen en creëren. Letterlijk. 

Ik woon met mijn gezin in een piepklein dorpje in Brabant op een oude boerderij. We hebben dus de ruimte om letterlijk met onze voeten in de aarde te gaan staan. Heerlijk!
Aan huis heb ik een atelier waar ik mensen ontvang. 

LINH20220316Laura0080
Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches