Lieve jij, Laura hier

– Spiritueel Business coach, schrijfster, inspirator, spreker, organisator, maar vooral Mastermind-expert

Het is mijn missie om jou groot te laten denken en grenzeloos te laten dromen. Ik wil je laten kijken naar je belemmerende overtuigingen met als doel deze te shiften. Ik wil je inspireren, zodat je kunt vliegen en duiken. Zodat je kunt gaan, vanuit jouw kracht en kwetsbaarheid. 

En dat zit allemaal al in je. Ik help je alleen om het te activeren. 

Ik vind het leuk om de dingen praktisch te bekijken, maar neem ook het spirituele mee. Ik vertel je graag vanuit mijn ervaring, zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. En ik help je vanuit jouw energetische Mastermind. 

You are in charge now.

Ik heb vier kinderboeken geschreven over manifesteren, deze in eigen beheer uitgegeven, 16.000 boeken verkocht, meer dan 450 vrouwen mogen begeleiden vanuit mijn energetische Mastermind, ik organiseer grote evenementen, maar ben vooral mama van drie prachtige kinderen. Lana, Tijn en Diede. 

Fouten maken mag

Ik zeg altijd tegen onze kinderen dat fouten maken mag, want van fouten kun je leren. Ook ik heb mijn hoofd gestoten. En niet één keer, maar veel vaker. En daar heb ik enorm van geleerd. 

Ik ben in 1989 geboren in een piepklein dorpje in Brabant. Ik ben opgevoed door twee hele lieve ouders en heb een anderhalf jaar jonger broertje. Door een gebeurtenis in de kleuterklas heb ik als overtuiging aangenomen dat ik hetzelfde wilde zijn als iedereen. ALTIJD. Dat ik niet buiten de boot wilde vallen en het altijd voor iedereen goed wilde doen. 

En dat was (achteraf gezien) verschrikkelijk. 

Continu paste ik me aan, aan mijn omgeving. Ik wisselde 3x per dag van kleding, wist niet hoe ik me moest gedragen, kroop vaak weg, wilde niet gezien worden en had werk waar ik doodongelukkig was. In 2019 viel het kwartje en ben ik het roer rigoureus om gaan gooien. 

En daar heb ik geen moment spijt van. 

Ik ben gaan geloven in de nieuwe Laura. Ik ben gaan denken als de nieuwe Laura. Ik ben gaan handelen naar de nieuwe Laura. En ben de nieuwe Laura geworden. 

Niet omdat het moest, maar omdat ík het wilde

In 2019 ben ik gestopt als logopedist. Ben een kinderatelier gestart, wat al als 14-jarige meisje mijn droom was en af gaan stemmen met een energetische Mastermind. Zij geven mij antwoorden, beantwoorden mijn vragen en geven advies. Bij hen kan ik kennis downloaden. Ondertussen ben ik nummer 1 expert in Mastermind. 

In maart 2020 gingen we de eerste lockdown in. En op dat moment vroeg onze oudste dochter aan mij. 

‘Mama, heb jij ook dromen?’

Ik vertelde haar over mijn dromen toen ze vroeg: ‘maar hoe zorg je dan dat je dromen uitkomen?’ En daar is het zaadje bij mij gepland om een prentenboek te schrijven over Manifesteren. Want hoe zal de maatschappij er over 20 jaar uitzien als wij deze eeuwenoude wijsheid nu al aan kinderen meegeven? 

LINH20220316Laura0571

Vanuit dat prentenboek kwamen er allemaal kansen en mogelijkheden op mijn pad die ik met beide handen aangreep. 
Ik heb prachtige mensen ontmoet. Eagles fly with Eagles. Ik heb me omringt met mensen waar ik iets van kan leren en andersom. Vrouwen die elkaar steunen in hun kracht. Elkaar helpen bij kwestbaren momenten. Elkaar aanmoedigen bij lanceringen en nieuwe stappen. 

Ik ben andere vrouwen gaan begeleiden met hun bedrijf. Zowel praktisch als spiritueel. Ik heb zelf ervaren dat als je jouw schaduwkanten aankijkt het zoveel gemakkelijker is om te ontwikkelen en je bedrijf te laten groeien. En daar wil ik jou bij helpen. Vanuit jouw eigen Mastermind. Iedereen heeft deze namelijk. JIJ dus ook.

Samen gaan we jouw belemmerende overtuigingen in kaart brengen. Ik wil werken met vrouwen die ook echt iets gaan doen. Aan de slag gaan met dat wat er tijdens een coaching gebeurt. Het oppakken en doen. Niet blijven hangen in de oude versie, maar klaar zijn om de volgende stap te nemen. Om next level te gaan. 

 

Denk groot, droom grenzeloos

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders