Cursus - Hoe ontdek jij je Mastermind - Laura Langens

Online cursus

Ontdek jouw eigen Energetische mastermind

Ben je nieuwsgierig naar jouw Energetische Mastermind? Sel je voor dat je je vragen kunt stellen aan jouw voorbeelden. Dat je om advies kunt vragen aan Oprah Winfrey. Dat je kennis kunt downloaden van Albert Einstein of je dromen kunt droppen. 

Wil je hier meer over leren en jouw Energetische Mastermind laten samenwerken met jouw intuïtie? 

0
kinderboeken geschreven
0 +
boeken verkocht
0
evenementen georganiseerd
0 +
vrouwen gingen je voor

Dit gaat de cursus jou bieden

Vanuit je Mastermind, zelfliefde en intuïtie pak jij voor 100% de regie over jouw leven

Mastermind

Tijdens de cursus staat Mastermind centraal. Daar gaat de training over en daar ga jij alles over leren. De modules staan hieronder weergegeven.

Liefde voor jezelf

Tijdens deze cursus ga jij kijken naar jezelf. Hoe kijk je naar jezelf? Wat vind je van jezelf? Waar handel je naar? Wat is het verschil tussen je gedachten en je gevoel?

Intuïtie

Wat is nu het verschil tussen de stemmen in je hoofd van je intuïtie en van je ego? En hoor je het verschil? Hier ga je alles over leren, zodat je het zelf kunt toepassen.

You are in charge now.

Het is mijn missie om jou groot te laten denken en grenzeloos te laten dromen. Misschien herken jij jezelf wel in 1 of meer van deze punten:
 Ik wil je laten kijken naar je belemmerende overtuigingen met als doel deze te shiften. Ik wil je inspireren, zodat je kunt vliegen en duiken. Zodat je kunt gaan, vanuit jouw kracht en kwetsbaarheid. 
 

You are in charge now.

Wil jij echt groots gaan denken, grenzeloos dromen en alles uit het leven halen? Dan zie ik je zelf snel in de cursus.

Wat anderen zeiden

'Mama, heb jij ook dromen?'

In maart 2020 gingen we de eerste lockdown in. En op dat moment vroeg onze oudste dochter dit aan mij. ‘Mama, heb jij ook dromen?’​

Ik vertelde haar over mijn dromen toen ze vroeg: ‘maar hoe zorg je dan dat je dromen uitkomen?’ En daar is het zaadje bij mij gepland om een prentenboek te schrijven over Manifesteren. Want hoe zal de maatschappij er over 20 jaar uitzien als wij deze eeuwenoude wijsheid nu al aan kinderen meegeven?

Vanuit dat prentenboek kwamen er allemaal kansen en mogelijkheden op mijn pad die ik met beide handen aangreep.

Ik heb prachtige mensen ontmoet. Eagles fly with Eagles. Ik heb me omringt met mensen waar ik iets van kan leren en andersom. Vrouwen die elkaar steunen in hun kracht. Elkaar helpen bij kwestbaren momenten. Elkaar aanmoedigen bij lanceringen en nieuwe stappen.

Ik ben andere vrouwen gaan begeleiden met hun bedrijf. Zowel praktisch als spiritueel. Ik heb zelf ervaren dat als je jouw schaduwkanten aankijkt het zoveel gemakkelijker is om te ontwikkelen en je bedrijf te laten groeien. En daar wil ik jou bij helpen. Vanuit jouw eigen Mastermind. Iedereen heeft deze namelijk. JIJ dus ook!  Ben jij klaar om je Mastermind te ontdekken?

Dit is waarom ik deze cursus heb ontwikkeld

Ontdek Jouw Mastermind!

In de cursus leer ik jouw alles over de Energetische mastermind en hoe jij dit direct kan toepassen, dus:

En nog veel meer. De mastermind beantwoorden je vragen, geven advies en via hen kun je kennis downloaden. 

Ben jij er klaar voor om Next Level te gaan?

Na deze cursus heb jij....

Alles wat je nodig hebt om te kunnen manifesteren en je Mastermind in te zetten. Door de cursus te volgen en direct toe te passen heb jij: 

En zo is er nog veel meer. Dat niet direct onder woorden te brengen is wat dit allemaal met jou gaat doen! Je moet het ervaren en mee aan de slag gaan. 

Wat kan ik allemaal verwachten?

In deze cursus geef ik je alles wat je nodig hebt om gebruik te maken van jouw eigen Energetische Mastermind.

In 16 modules, komen onderwerpen aan bod waaronder:

Waardoor jij zowel persoonlijk als zakelijk echt die volgende stappen kan gaan zetten!

Wie is jouw coach?

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht.

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.

Ik heb vier kinderboeken geschreven over manifesteren, deze in eigen beheer uitgegeven, 18.000 boeken verkocht, meer dan 500 vrouwen mogen begeleiden vanuit mijn energetische Mastermind, ik organiseer grote evenementen, maar ben vooral mama van drie prachtige kinderen. Lana, Tijn en Diede.

Ervaringen van andere deelnemers

Ik ben enorm blij dat ik aan de try out mee heb kunnen doen. Ik heb er veel inzichten door gekregen die zeker ga gebruiken in mijn bedrijf.
Loes van Duren
Laura kan enorm inspirerend vertellen over Mastermind. Ik hang dan aan haar lippen. Ze heeft me geleerd contact te maken met mijn Mastermind op mijn manier.
Hedwig Trien
Nu weet ik eindelijk dat ik helderhorend ben. Het heeft voor mij eindelijk een naam gekregen en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor!
Noortje van den Berg

Ontdek Jouw Mastermind!

Dit is wat je allemaal krijgt:​

Daarnaast heb ik met dank aan een aantal mooie vrouwen, mega waardevolle bonussen toegevoegd waar ik enorm veel aan heb gehad. Deze gun ik jou ook.

Investering: €333

Nu tijdelijk in de feestweek: €111 (mega korting!!)

Meest Gestelde Vragen

Nee, wekelijks komt er een nieuwe module online. Elke week ontvang je een email. 

Ik heb de cursus in een studio opgenomen. Alles wordt dus professioneel vastgelegd. Ik geef mondelinge uitleg en daarnaast maak ik gebruik van zelfgetekende slides zodat het ook visueel binnenkomt. 

Nee, je krijgt verschillende opties om de modules te volgen: 

  • auditief via een luisterbestand
  • via de video’s 
  • transcript zodat je alles mee kunt lezen en aantekeningen kunt maken

Ja, bij elke module hoort een opdracht die je voor jezelf in kunt vullen. 

Ja, dat kan. Onder elke module kun jij een reactie plaatsen en kun je reageren op elkaar. En natuurlijk kun je verbinden tijdens de themadagen. 

Ja, er is een aparte cursus waarbij ik uitleg ga geven over Mastermind in je business en hoe jij dat neer kunt zetten. Deze cursus krijg jij er als bonus bij! 

Levenslang en onbeperkt.

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders