opname ME 2022- salespagina - Laura Langens

Opname Manifestatie event 2022

In 2022 organiseerde ik het Manifestatie event. Een mega inspirerende en waardevolle dag vol talks, workshops en meditaties van Christine Beijnen, Linda Dronkers, Willemijn Welten, Lou Niestadt, Kim Munnecom en ikzelf, Laura Langens. Gelukkig is alles vastgelegd en kun jij de opname thuis bekijken.

0
talks
0 +
uur aan opname
0 x
live muziek

Krachten bundelen

In 2021 ontstond het idee om een evenement te organiseren waar we de krachten van veel manifestatie teachers bundelden. En dat deden we. Een dag waar we 150 live deelnemers mochten ontvangen en er meer dan 400 deelnemers thuis meekeken. Een waardevolle dag, waar we gelukkig de opnames nog van hebben. 

Samen verbinden

De kracht van deze opname is dat iedere manifestatie teacher vanuit een ander perspectief naar manifesteren kijkt. Christine Beijnen en Linda Dronkers vertellen je over manifesteren vanuit de neurowetenschap en kwantumfysica. Willemijn Welten bekijkt het vanuit spiritualiteit en Lou Niestadt vertelt het vanuit eigenwaarde en zelfliefde. De talks zijn op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan, zodat jij vanuit de verschillende perspectieven alles kunt leren over deze eeuwenoude wijsheid. 

Onbeperkt toegang

Je hebt levenslang en onbeperkt toegang.

Online academy

Je krijgt toegang tot een pagina waarop je alle talks op een gemakkelijke manier terug kunt kijken op je laptop of telefoon.

Eigen tijd en tempo

Waar en wanneer je maar wilt kun je de opname terugkijken.

Wat anderen zeiden

over het Manifestatie event

Ja, ik wil!

Dit is wat je krijgt:

⚡ Toegang tot de online academy
⚡ 10 video’s met talks, workshops en optredens
⚡ Meer dan 6 uur aan informatie, inspiratie en motivatie
⚡ Meditaties en opdrachten die je thuis mee kunt doen
⚡ Onbeperkt en levenslang toegang

Nu tijdelijk geen €97

maar €27!

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders