Maria Magdalena retraite - Laura Langens

Maria Magdalena reis

Voor de tweede keer in mijn leven ging ik naar het land van de Katharen. Zuid-Frankrijk. Het land waar Isis is geweest en je de hartslag van Moeder Aarde voelt en hoort. Naar het land waar Maria Magdalena na de kruisiging van Jezus naar toe is gegaan. Samen met hun kindjes. Ik bezocht de plekken waar zij is geweest. En ze had een boodschap voor me: ga vrouwen dit laten ervaren. Neem ze mee naar deze plek. Dus dat is wat ik ga doen!

De vergeten vrouw

Nergens op de wereld vind je zoveel kerken waar Maria Magdalena wordt geëerd dan in Zuid-Frankrijk. Beelden, schilderijen, afbeeldingen en nog veel meer. Vaak wordt ze verward met Moeder Maria die afgebeeld wordt met blauw met witte kleding. Maria Magdalena kun je herkennen aan haar groen, goud of rode kleding. En vaak wordt ze afgebeeld met een schedel, kruis, kelk of boek. Kijk maar eens rond. Ze is er vaker dan we in de gaten hebben.  

Deze plek, Rennes-le-chateau en haar omgeving, is magisch. Hier is Maria Magdalena 2000 jaar geleden geweest. Hier heeft ze haar verhaal vertelt. Heeft ze mensen gedoopt. Haar evangelie geschreven en hun kinderen groot gebracht. Hier mocht haar vrouwelijke kracht er zijn. En dat is wat je gaat ervaren tijdens dit reatreat. 

0
jaar onderzoek
0
keer in dit gebied geweest
0
retraites georganiseerd

Waarom wil je hier bij zijn?

Voel jij net als wij die verbinding met Maria Magdelena? Of met andere vrouwen uit de geschiedenis die zijn weggestopt? Weet je dat het tijd is dat jij nu eindelijk deze heilige plek gaat bezoeken? Samen met mij? Dan hierbij een opsomming waarom je hierbij wil zijn. 

 

🙏 Laat ik meteen eerlijk zijn. Als je zelf op reis gaat kom je goedkoper uit. Maar dat betekent ook dat je alles zelf uit moet zoeken. Alles zelf moet regelen en uitzoeken. Ik ga je volledig in de watten leggen en nemen je zeven dagen en zes nachten mee naar deze magische plek. Alles wordt voor je geregeld.
🙏 Ik heb het onderzoek gedaan. Ik weet wat je “moet” bezoeken en wat je over kunt slaan. Ik heb met locals gepraat en weet welke plekken extra bijzonder zijn. Sterker nog, ik ben op die plekken geweest. Dus ik weet hoe je moet lopen, waar je moet zijn en wat je nodig hebt. 
🙏 Maar het is niet de reis alleen. Een paar weken voor de reis komen we samen, bij mij in mijn atelier. We maken alvast kennis, verbinden, mediteren, eten een lekkere en gezonde lunch en maken een wandeling. 
🙏 Na de reis komen we nog een middag samen. Om na te praten. 
🙏 En tenslotte krijg je niet alleen de reis, maar je krijgt mij er gratis en voor niks bij 😉 Ik ga je begeleiden. Knuffelen als je het nodig hebt. Ik ga je helpen contact te leggen met Maria Magdalena. Samen meditaties doen. Ik ga je de verhalen vertellen. Intunen op haar energie. Samen met jou en de groep. 

Ervaringen van anderen...

Nog een eerlijke boodschap. Dit is de eerste keer dat ik deze reis ga organiseren. Ik heb dus nog geen testimonials.

Uit het dagboek van Laura: “afgelopen maandag vertrok ik naar Pays Cathare, het land van de Katharen. Samen met mijn man Teun. We gingen naar kerkjes om een kaarsje te branden. We bezochten grotten waar het krachtveld door de ruimte gonsden. We liepen met onze voeten door het water waar Maria Magdalena 2000 jaar geleden mensen heeft gedoopt. We liepen over de grotten waar Maria Magdalena heeft geleefd. We kwamen mensen tegen die in hetzelfde geloven als wij.

En ik maakte contact met Maria Magdalena. Nog gemakkelijker dan hier in Nederland. Ze was er. Hielp me. Gaf me opdrachten en vertelde me hoe ik het moest doen. Ze nam de tijd mijn vragen te beantwoorden en spoorde me aan om in actie te komen. Ze had geduld en was enthousiast. Het is tijd. Divine timing.

In mij ontstond een parel. Ik voelde hem liggen in mijn schoot. In mijn onderbuik. Mijn vrouwelijke. Hij was zelfs zo krachtig dat ik last kreeg van een blaasontsteking. Ze stelde me gerust: ‘dit is het laatste stukje wat uit je systeem mag. Wees niet bang, morgen is het weg.’ Elke ochtend maakte ik een wandeling, samen met haar. Ging ik zitten aan de voet van het dorpje. Keek ik uit over de bergen. En ze bleef bij me. Ze bleef me opdrachten geven.

“Nu is er geen weg meer terug.”

Op de laatste dag brak de parel open. Ik zag het voor me. Ik voelde het in mijn vrouwelijke. En uit de parel begonnen kleine roosjes te groeien. Roze rozen met aan de binnenkant geel. Met meerdere roosjes aan één tak. Het heilig vrouwelijke stroomde door mijn lijf. Opnieuw geboren. En klaar om doorgegeven te worden. Ik schreef het op en vertelde het tegen Teun. Met tranen in mijn ogen.

Een uurtje later liepen we voor de laatste keer door de tuin. En daar, in de tuin, voor het kerkje, zag ik ze groeien. De roze rozen.

Is het toeval? Een teken? Iets wat mijn brein onbewust heeft geregistreerd? Ik weet het niet. Maar ik hoef het ook niet te weten. Ik voel het. En voor mij is het een bevestiging.

Dus nu mag ik haar instructies opvolgen. En mag ik een nieuwe, voorlopige missie neer gaan zetten. Met haar hulp ga ik reizen organiseren. Naar het gebied waar Maria Magdalena is geweest.”

Over Laura Langens

 

Als klein kind zag ik energieën. Ik kon er op dat moment alleen niks mee en voelde me anders dan anderen. Dat wilde ik absoluut niet, waardoor ik het ben gaan wegdrukken. Tot ik 26 jaar oud was en alles weer terugkwam. Lana, onze oudste dochter liep tegen problemen aan op de peuterspeelzaal, waardoor mij de hele spirituele wereld weer opnieuw tevoorschijn kwam. Ik ging me er weer opnieuw in verdiepen, leerde en ontwikkelde me. 

Ondertussen heb ik een succesvol bedrijf waarin ik vertel en inspireer vanuit mijn Energetische Mastermind. Ik leer andere vrouwen hoe ze hier contact mee kunnen maken, om antwoorden te ontvangen. 
Ik ben helderhorend, wat betekent dat ik de stemmen in mijn oor hoor fluisteren, en ben helderziend. Ik zie de energieën of krijg een beeld door. 
Voor mij is het gewoon geworden en is het onderdeel van mijn leven. Iets wat ik anderen wil leren. 

Praktisch en concreet

Maria Magdalena reis
28 september t/m 4 oktober
7 dagen en 6 nachten
Overnachting bij Rennes-le-chateau

Wat gaan we doen?

We gaan naar krachtplekken om het te ervaren. En op elke plek gaan we een ritueel of meditatie doen. Iets waardoor jij stapje voor stapje in jouw (vrouwelijke) kracht gaat staan. En om het een stukje spiritueler te maken: jij gaat contact maken met het heilig vrouwelijke. Voor mij betekent dat dat jij in je zelfvertrouwen en zelfliefde gaat stappen en het écht gaat omarmen.

Rennes-le-château

Mocht je dit plekje nog nooit hebben gegoogled, doe het dan eens. Ik beloof je dat je de komende uren niet meer achter je laptop weg te slaan bent 🙂 
Een klein dorpje dat boven op een berg staat. Het is een prachtige plek waar de vrouwelijke kracht voelbaar is. Dit is de plek waar Isis millennia geleden is geweest en Maria Magdalena 2000 jaar geleden heeft gewoond. Een  magische en mysterieuze plek. Ruim een eeuw geleden is hier namelijk een kerkje verbouwd, waarin heel veel verborgen boodschappen verstopt zitten. Boodschappen over het heilig vrouwelijke. Boodschappen over Maria Magdalena, Jezus, hun kinderen en hun liefde. 

In Rennes-le-château gaan we zes dagen overnachten. Je valt op deze magische plek in slaap en wordt er wakker. 

Fontain des Amours

Dit is de plek waar Maria Magdalena 2000 jaar geleden mensen heeft gedoopt. De energie is hier prachtig. Je hebt hier de mogelijkheid om jezelf in dit water onder te dompelen en te zwemmen. Het water is zuiverend en helder van kleur. 

Een prachtige en krachtige plek, die voelbaar is. Aan de hand van een eeuwenoud ritueel maak je kennis. Kennis met dat wat op dat moment nodig is, maar sowieso met het heilig vrouwelijke. 

 

Carcassonne

Misschien ken je deze stad van de boeken die erover zijn geschreven? Of misschien ken je het van het spel met dezelfde naam. Carcassonne ligt op drie kwartier rijden van Rennes-le-chateau en gaan we dus ook zeker bezoeken. 
In deze oude vestigingsstad vind je een eeuwenoude kerk, met een hele fijne energie. Er zijn beelden en afbeeldingen van Maria Magdalena, Jehanne D’Arc, Moeder Maria en haar moeder Anna. Daarnaast straalt het dorpje gezelligheid uit met haar heerlijke winkeltjes, Franse terrasjes en gelach uit de smalle straatjes. Een heerlijk ontspannen dagje naar deze mooie stad.

 

Grotten Maria Magdalena

Zoals ik al eerder schreef is Maria Magdalena, na de kruisiging van haar man Jezus, naar het zuiden van Frankrijk gegaan. Dit heeft ze in een klein groepje gedaan, met daarbij haar kinderen. Daar is ze neergestreken in haar grot. 

Nu, 2000 jaar later, is de grot moeilijk te vinden en staan er geen bordjes langs de weg. Wij hebben de informatie gekregen van bewoners van het gebied, zodat we ook deze prachtige plek kunnen gaan bezoeken. 
Helaas zijn de grotten zelf te gevaarlijk om in te gaan, maar je kunt wel boven op de grot zitten. Daar hoor je de hartslag van moeder natuur en de vrouwelijke energie. Als het geroffel op een trommel vlak voor een veldslag. Prachtig! 

Montségur

Wat heeft Maria Magdalena dan precies in Zuid-Frankrijk gedaan? Ze heeft haar evangelie verspreid. Het boek van de liefde wordt het ook wel benoemd. Dat verhaal hebben de Katharen overgenomen. 
Totdat de kerk besloot dat hun geloof er niet mocht zijn en ze uitgeroeid werden. Door heel Frankrijk werden de Katharen gezocht en vermoord. Ook in Montségur. Meer dan 500 vrouwen, mannen en kinderen. 
Een ruïne van het kasteel helemaal boven op de berg is er nog steeds. Met een klim van 30 minuten sta je boven. Een plek waar ik voor de eerste keer contact maakte met Maria Magdalena en zij “mijn” symbool tekende. 

Nébias

Nébias is een natuurlabirint waar je de natuurwezens van de ene boom naar de andere boom ziet springen. Het is er prachtig! In een wandeling van ongeveer twee en een half uur kom je op prachtige plekken. Plekken waar de natuur haar gang kan en mag gaan. Het is een wandeling die we in stilte gaan maken, zodat jij je kunt verbazen over de schoonheid van de natuur en écht bij jezelf kunt komen. 

Gorges des Galamus

Toen ik een paar weken geleden in Zuid-Frankrijk was sprak een van de locals mij aan. Ik vroeg hem naar bijzondere plekjes in het gebied waar de energie van Maria Magdalena voelbaar was. Hij wees me op Gorges des Galamus. 
Alleen de reis er naar toe is al magisch! Je komt langs rotspartijen waar duizenden jaren geleden heel veel aardlagen langs elkaar zijn geschoven. Na een prachtig ritje in de auto waar je je ogen uitkijkt, kom je bij een parkeerplaats, waar je langs een klein, dun paadje naar een grot kunt lopen. In deze berg en de grot heerst een heerlijke energie. Ik weet niet of het de energie van Maria Magdalena is, maar bijzonder is het zeker! 

Belangrijk om te weten

We gaan de plekken bezoeken waar Maria Magdelena is geweest. De grotten waar ze jaren heeft gewoond. We gaan naar wandelingen maken door een natuurlabyrint. We gaan oude steden bezoeken. En kaarsjes aansteken in kerkjes.

We ontbijten, lunchen en dineren samen. In Frankrijk wordt vaak laat gegeten (19.30 uur), daarom zorg ik om 16.00 uur voor iets lekkers. Je hebt je eigen kamer bij Rennes-le-chateau. De andere deelnemers overnachten op dezelfde plek en tussendoor heb je zelf de mogelijkheid om daar rond te wandelen of te verbinden met de andere deelnemers.

Twijfel je? Heb je vragen? Dan kunnen we een half uurtje bellen zodat ik meer uitleg kan geven en jij je vragen kan stellen.

WhatsApp Image 2023-06-24 at 22.34.45 (1)

Maria Magdalena reis

Dit is wat je krijgt:

⚡ Uiteraard zit de overnachting bij de prijs inbegrepen. Je hebt je eigen kamer, waar je je ook terug kunt trekken als je daar behoefte aan hebt.
⚡ Ik ga je helemaal in de watten leggen. Het is dus inclusief ontbijt, lunch en diner. En uiteraard zorgen we om 16.00 uur voor een lekker Frans tussendoortje. Ook is het inclusief het drinken
⚡ De plekken die we tijdens de reis gaan bezoeken zitten bij de ticketprijs inbegrepen. Ook het vervoer zit inbegrepen.
⚡ Alle rituelen en  ceremonies is inclusief. 
⚡ Mijn begeleiding, coaching en ondersteuning.
⚡  Het is een reis van 7 dagen en 6 nachten. We vertrekken op 28 september en komen op 4 oktober weer naar Nederland. 

Dat betekent dat het enige waar je nog geld aan uit zou moeten geven de vluchten en eventueel een reis- en annuleringsverzekering (die mag en kan ik niet voor jou afsluiten) zijn. Je zorgt dus zelf voor de heen- en terugreis. Ik deel mijn vliegtijden met je, zodat we elkaar op het vliegveld kunnen ontmoeten en samen kunnen reizen. De rest zit allemaal bij de ticketprijs inbegrepen, behalve een eventuele souvenir 😉 

Investering: €2222

Early bird prijs: €1999

Je betaalt dan vier keer €500. Dit wordt automatisch elke maand afgeschreven.

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan zeker! Leuk dat je het samen wil doen. Als jullie op dezelfde kamer willen overnachten stuur dan even een berichtje. Dan kan ik jullie uiteraard korting geven. 

Ruim van te voren laat ik je weten welke vliegreis ik boek. De ervaring leert dat de kans groot is dat we samen kunnen reizen. We spreken dan op het vliegveld af en checken samen in. Dat geldt ook voor de terugreis. 

Ik werk altijd vanuit mijn intuïtie. Ik heb een programma geschreven zodat we een mooie opbouw hebben in de energie. En toch voelen we per dag en zijn we daarin flexibel. De plekken die we gaan bezoeken staan vast, maar we zijn heel flexibel in de volgorde. 

In het bedrag van €2222 incl. BTW zit eigenlijk alles inbegrepen. Het ontbijt, lunch, een lekker Frans tussendoortje om 16.00 uur en het avondeten. Dat geldt voor het eten én drinken. Ook de overnachtingen en alles wat we daar gaan bezoeken zit inbegrepen. Het enige wat je zelf moet betalen is, de vlucht en eventueel een reis- en annuleringsverzekering. 
Deze reis is dus echt voor de vrouw die volledig ontzorgt wil worden. Die behoefte heeft om lekker in de watten gelegd te worden. 

Ja, dat kan zeker. Je kunt in meerdere termijnen betalen. Daar ben ik heel flexibel in. Wil je dat? Stuur dan een mail naar info@lauralangens.nl.

Je twijfelt omdat je het misschien spannend vindt of omdat je nog vragen hebt. Dat begrijp ik heel goed. Weet dat bijna iedereen die hieraan deelneemt het spannend vindt. Je bent dus niet alleen. Mocht je het fijn vinden om vooraf te bellen dan kan dat. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende belafspraak inplannen, zodat we je twijfels kunnen bespreken. 

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders