Masterclass

Ontdek jouw Energetische Mastermind

Stel je voor dat je je (business) vragen kunt stellen aan inspirerende personen. Een spirituele én praktische masterclass waar jij leert hoe je contact kunt maken met jouw Energetische mastermind.

Volgende masterclass: 22 februari

IN DEZE MASTERCLASS LEER JE WAT ZE VOOR JE BUSINESS KUNNEN BETEKENEN, HOE JE CONTACT KUNT MAKEN EN WIE JE IN JOUW MASTERMIND KUNT UITNODIGEN

Ontdek jouw Energetische Mastermind

Energetische Mastermind. Ik vertel er graag over en kan er zelfs uren over praten. Waarschijnlijk ken je een Mastermind wel. Iemand waar je elke week mee belt. Een groepje waarmee je elke maand (online) samenkomt. Je wisselt kennis uit, inspireert elkaar, luistert en geeft advies. Ideaal!

En dat kun je combineren met je Energetische Mastermind. Want die vragen kun je ook stellen aan Albert Einstein, Moeder Aarde, Napoleon Hill of Oprah Winfrey. 
Ik doe het al jaren en het heeft me onwijs geholpen. 

Ze helpen je bij vier dingen: 
1. Ze beantwoorden je vragen 
2. Ze geven advies
3. Je kunt kennis downloaden
4. Jij kunt je dromen droppen

Meer weten? Donderdag 22 februari geef ik weer een Masterclass! Dit keer voor ondernemers. Want hoe kun je je Energetische Mastermind inzetten voor je business?

Wat anderen zeiden:

Na deze masterclass

Weet jij...

Na deze masterclass weet je wat een Energetische Mastermind voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Over Laura

In 2020 schreef ik mijn eerste prentenboek en gaf het in eigen beheer uit. Na een jaar was het een bestseller en volgde er nog drie kinderboeken. WAANZINNIG! Ondertussen zijn er 20.000 boeken verkocht en zijn de laatste 7000 die ik op voorraad had geschonken aan goede doelen. 

Ik ging evenementen organiseren, stond op nationale podia om mijn kennis te delen en werd business coach. 

Na 5 jaar ondernemen weet ik dat het tijd is mijn om mijn rol als kinderboekenschrijfster los te laten. Ik stop met alle livedagen, zodat er nog meer tijd is om mijn kennis online en op podia te delen. 

De tijd is rijp om zoveel mogelijk mensen te inspireren door te vertellen over Energetische Mastermind! 

Schrijf je direct in

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders