masterclass - Laura Langens

Masterclass

Geef je boek uit in eigen beheer

Je hebt een boek op de plank liggen, of misschien ben je een boek aan het schrijven of heb je een idee over het verhaal dat je wil schrijven. Eén ding is zeker: je wil het in eigen beheer uitgeven, maar hebt geen idee waar je moet beginnen! Dan nodig ik je graag uit de voor de gratis Masterclass

Volgende masterclass: 31 mei

IN DEZE MASTERCLASS LEER JE WELKE STAPPEN JE MOET NEMEN ALS JE JE BOEK IN EIGEN BEHEER UITGEEFT. JE ONTVANGT PRAKTISCHE TIPS EN EEN DUIDELIJK OVERZICHT

Geef je boek uit in eigen beheer

In 2020 gaf ik mijn eerste boek uit in eigen beheer. Op dat moment was er, voor mijn gevoel, geen andere keus. We zaten namelijk in de eerste lockdown. De wereld zat op slot en ik had het idee om een prentenboek te schrijven en in eigen beheer uit te geven. En omdat de wereld op slot zat, kon ik in alle rust ontdekken welke stappen ik moest volgen in dit proces. 

Ondertussen zijn we 4 jaar verder en heb ik vier kinderboeken geschreven en in eigen beheer uitgegeven. Meer dan 20.000 boeken zijn verkocht en daarnaast gaf ik 7000 boeken weg aan goede doelen. 
Het werd een groot succes en dat gun ik jou ook! 

Meer weten? Donderdag 31 mei geef ik een gratis Masterclass

Na deze masterclass

Weet jij...

Na deze masterclass weet je hoe je je boek in eigen beheer uit kunt geven.

Over Laura

In 2020 schreef ik mijn eerste prentenboek en gaf het in eigen beheer uit. Na een jaar was het een bestseller en volgde er nog drie kinderboeken. WAANZINNIG! Ondertussen zijn er 20.000 boeken verkocht en zijn de laatste 7000 die ik op voorraad had geschonken aan goede doelen. 

Ik ging evenementen organiseren, stond op nationale podia om mijn kennis te delen en werd business coach. 
Toch bleef het schrijven kriebelen. 

Opnieuw ga ik mijn hart volgen en ben ik bezig met het schrijven van een prentenboek over Human Design. Binnenkort start de voorverkoop!

Schrijf je direct in

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders