coaching - Laura Langens

Mastermind-coaching

Loop je tegen belemmerende overtuigingen aan en is het nu eigenlijk tijd om daar aandacht aan te besteden. Heb je regelmatig gedachten zoals: ik voel me niet thuis. Ik wil hetzelfde zijn als iedereen. Of ik doe het niet goed genoeg. Besef je dat je die volgende stap kan maken als je het oude verhaal loslaat?

Tijd om de bullshit los te laten

Ik nodig je graag uit in mijn atelier waar jij je belemmerende overtuigingen los gaat laten. Soms komt een overtuiging vanuit je jeugd. Iets wat je hebt meegemaakt of wat herhaaldelijk tegen je gezegd is. Misschien mochten emoties er in je jeugd niet zijn of heb je het gevoel gehad dat je jezelf moest bewijzen. Dit heb je bewust of onbewust opgeslagen in je systeem. En daar leef je nog steeds naar. 
Soms komt een overtuiging vanuit je familie. Dat noemen we dan een familietrauma of -thema. Of komt een overtuiging vanuit een vorig leven. In alle gevallen kun jij die overtuiging loslaten. 

Ervaringen van anderen...

Wat kan ik allemaal verwachten?

Je kiest of je een halve dag of hele dag naar mijn atelier in Geffen komt. Bij een halve dag ben je een ochtend of middag welkom (3 uur) en bij een hele dag ben je van 10.00 tot 16.00 uur welkom. De datum stemmen we samen af en kan op elke dag van de week, zelfs in het weekend. 

Bij binnenkomst staat er thee of koffie voor je klaar, met uiteraard iets lekkers. Je voelt je direct op je gemak en kunt de ruimte scannen. In de winter zitten we lekker bij de houtkachel en in de zomer hebben we alle ruimte. Nadat we een plekje hebben gevonden stel ik je vragen over waar je tegenaan loopt, wat je belemmerende overtuigingen zijn en we gaan naar je familiesysteem kijken. Soms laat ik je tekenen. Daarvoor hoef je niet goed te kunnen tekenen. Door de tekening te analyseren kunnen we kijken wat er onbewust in jou speelt. 
Daarna is het fijn om de diepte in te duiken, zodat we de belemmerende overtuiging los kunnen laten. Daarbij maak ik gebruik van verschillende methodes en technieken die ik uit het kwantumveld heb gedownload. Soms is het fijn om ook nog praktisch naar de situatie te kijken en daar is ook voldoende tijd voor. 
Samen sluiten we de (halve) dag af door een kaart te trekken.

Uiteraard kun je in de periode daarna nog mailen of appen met eventuele vragen over de dag. 

Herken jij jezelf hierin?

Het is tijd voor JOU

Vraag jezelf eens af welk advies de 90-jarige versie jou op dit moment zou geven. Zou ze tegen je zeggen dat je nu direct een gesprek in mag plannen. Of zou ze zeggen dat je door mag gaan met hoe je het nu doet. Wat zegt ze? En volg je dat advies op?

Halve dag Mastermind-coaching

Normale prijs: €555

Nu tijdelijk: €333

Hele dag Mastermind-coaching

Normale prijs: €888

Nu tijdelijk: €666

Wat anderen zeiden

Deze dag met jou heeft mijn leven veranderd. Na 56 jaar op een bepaalde manier te hebben geleefd leef ik nu hoe ik het wil. Ik ben je enorm dankbaar dat je mij dat inzicht hebt gegeven Laura
Josephine
Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar toen ik binnenkwam stelde Laura me direct op mijn gemak. Na 3 uur in de auto te hebben gezeten was het toilet heel fijn en daarna stond de thee al voor me klaar. Ik ben naar een vorig leven geweest waar ik er achter kwam dat ik een tweelingziel heb. Omdat ik dit nu weet valt alles op zijn plek en begrijp ik dingen beter.
Anoniem
Je hebt niet in de gaten wat dit met met heeft gedaan. Omdat ik in Groningen woon voelt de stap om een traject bij je aan te gaan nu te groot, maar als ik dichterbij had gewoond had ik elke maand bij je op de stoep gestaan. Dank je wel!!!
Patricia Boucher

Wie is jouw coach?

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Energetische Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht.

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven. In 2019 heb ik deze keus gemaakt en ben ik mijn leven gaan veranderen. Ik was ongelukkig, deelde mijn tijd op een hele andere manier in en wilde het anders. Nu leef ik het leven dat ik wil. 

Ik heb vier kinderboeken geschreven over manifesteren, deze in eigen beheer uitgegeven, 18.000 boeken verkocht, meer dan 450 vrouwen mogen begeleiden vanuit mijn energetische Mastermind, ik organiseer grote evenementen, maar ben vooral mama van drie prachtige kinderen. Lana, Tijn en Diede.

Meest Gestelde Vragen

Binnen 24 uur neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Ik stuur je een mail of appje. 

Dit plannen we samen in. Elke dag van de week kan, ook in het weekend. Als jij het bedrag hebt overgemaakt stuur ik je een mail of appje met daarin de vraag welke dagen jouw voorkeur hebben. Daarna kunnen we direct een afspraak maken. 

Er is altijd veel interesse naar deze live coaching dagen. Vooral omdat het 1:1 en de prijs is relatief laag. Soms kunnen we dus op korte termijn een afspraak inplannen, maar soms is er een wachtlijst van maximaal 8 weken. 

Ja, dat kan zeker. Stuur dan even een mail naar info@lauralangens of vraag een gratis Mastercall aan, dan kunnen we kort afstemmen wat jij wilt. 

Je twijfelt omdat je het misschien spannend vindt of omdat je nog vragen hebt. Dat begrijp ik heel goed. Weet dat bijna iedereen die hieraan deelneemt het spannend vindt. Je bent dus niet alleen. Mocht je het fijn vinden om vooraf te bellen dan kan dat. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende belafspraak inplannen, zodat we je twijfels kunnen bespreken. 

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches