coaching - Laura Langens

VIP-weekend

Jij wilt kennis ontvangen over Energetische Mastermind. En niet alleen kennis. Nee. Je wil die kennis toepassen. Dus jij wilt zelf contact maken met jouw Energetische Mastermind. Je wilt samenwerken met je intuïtie. Je wilt die volgende stap zetten. Misschien weet je nog niet wat en weet je nog niet hoe. Maar je voelt dat je het wil doen.

VIP-weekend
Kleine groep van maximaal 5 vrouwen
van 10.00 tot 16.00 uur
Atelier Geffen

Tijd om de bullshit los te laten

Ik nodig je graag uit in mijn atelier. In een klein groepje van maximaal vijf dames ben je welkom om de hele dag te verbinden. Te verbinden met elkaar en met mij. Ik ga mijn kennis over het thema van die dag aan je overbrengen. In een beleving. Je gaat het ervaren. Je gaat het doen. Kennis is waardeloos als je het niet toe gaat passen. En dat is exact wat jij nu wel gaat doen. Je gaat het toepassen. 

Ervaringen van anderen...

Wat kan ik allemaal verwachten?

Je bent welkom in mijn atelier in Geffen, samen met nog 5 andere vrouwen. We starten op zaterdag om half 10 en sluiten de dag af rond 16.00 uur. Dit geldt ook voor zondag. De data staan hieronder uitgebreid weergegeven. Nieuwsgierig? Scrol dan direct even door. 

Bij binnenkomst staat er thee of koffie voor je klaar, met uiteraard iets lekkers.
Je voelt je direct op je gemak en kunt de ruimte scannen. In de winter zitten we lekker bij de houtkachel en in de zomer hebben we alle ruimte. Nadat iedereen een plekje heeft gevonden, maken we kort kennis met elkaar. We zaken direct de diepte in. Het is geen oppervlakkige dag. Dit is een dag voor elke vrouw die iets te brengen heeft hier op aarde, die missie voelt en actie wil ondernemen. 

De onderwerpen zijn bepaald. Energetische Mastermind, manifesteren, Human Design, intuïtie, ego, belemmerende overtuigingen en een keuze maken. De volgorde bepaal ik op dat moment. Ik volg mijn 
intuïtie en mijn gevoel, afgestemd op jullie. 

Uiteraard kun je in de periode daarna nog mailen of appen met eventuele vragen over de dag. Ik maak namelijk een groepsapp aan, zodat je ook contact kunt houden met de andere deelnemers. 

De data

20210808_123604

VIP-weekend

Dit is wat je allemaal krijgt:

💫 Je bent twee hele dagen uitgenodigd in mijn atelier in Geffen! We starten de dagen om half 10 en sluiten ze rond 16.00 uur af. 
💫 Inclusief lunch, drankjes en hapjes op tafel (yes! er is ook chocolade!) (t.w.v. €30)
💫 Inclusief goodiebag (t.w.v. €100)

Normale prijs ticket: €997

Nu tijdelijk: €497,-

En nu... hoe werkt het?

Jij drukt op de knop en na betaling ben je er zeker van dat je erbij bent! Gefeliciteerd!  Je ontvangt direct een mail in je mailbox met alle details, zoals het adres, wat je mee moet nemen en de vragenlijst die je vooraf in mag vullen (mag, moet niet). 
Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het VIP-weekend groot in je agenda zetten. 

Het is ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen. Daar ben ik heel flexibel in. Je kunt in 2 termijnen, 3 of 5 termijnen betalen. Wil je dat? Stuur dan even een mail naar info@lauralangens.nl of vul het contactformulier in. 

Het is tijd voor JOU

Vraag jezelf eens af welk advies de 90-jarige versie jou op dit moment zou geven. Zou ze tegen je zeggen dat je nu direct jezelf aan mag melden. Of zou ze zeggen dat je door mag gaan met hoe je het nu doet. Wat zegt ze? En volg je dat advies op?

Wat anderen zeiden

Wie is jouw coach?

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Energetische Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht.

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven. In 2019 heb ik deze keus gemaakt en ben ik mijn leven gaan veranderen. Ik was ongelukkig, deelde mijn tijd op een hele andere manier in en wilde het anders. Nu leef ik het leven dat ik wil. 

Ik heb vier kinderboeken geschreven over manifesteren, deze in eigen beheer uitgegeven, 18.000 boeken verkocht, meer dan 450 vrouwen mogen begeleiden vanuit mijn energetische Mastermind, ik organiseer grote evenementen, maar ben vooral mama van drie prachtige kinderen. Lana, Tijn en Diede.

Meest Gestelde Vragen

Dan ben je zeker van een plekje! Leuk je dan te zien. 

Er is altijd veel interesse naar deze VIP-weekenden. Vooral omdat de prijs is relatief laag, terwijl je toch direct met mij kunt werken. Als er nieuwe data bekend zijn, worden ze op deze pagina vermeldt. 

Ja, dat kan zeker. Je kunt in meerdere termijnen betalen. Daar ben ik heel flexibel in. Wil je dat? Stuur dan een mail naar info@lauralangens.nl.

Nee, ik bied geen overnachting aan. Wel kun je een hotel (van der Valk in Nuland) of B&B boeken. Deze zitten er veel in de omgeving van Geffen. 

Je twijfelt omdat je het misschien spannend vindt of omdat je nog vragen hebt. Dat begrijp ik heel goed. Weet dat bijna iedereen die hieraan deelneemt het spannend vindt. Je bent dus niet alleen. Mocht je het fijn vinden om vooraf te bellen dan kan dat. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende belafspraak inplannen, zodat we je twijfels kunnen bespreken. 

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches