1:1 coaching

Heb jij het gevoel dat je vastloopt. Dat je niet weet wat het leven van je wil? Je weet dat er meer is en je wil het anders. Maar hoe en wat, dat weet je niet. Je weet niet welke afslag je moet nemen en je hebt het gevoel dat je vastloopt. 

Al meer dan 500 vrouwen heb ik afgelopen jaren mogen begeleiden en ik geniet dat intens van. Het resultaat is magisch en transformerend.

0 +
vrouwen gingen je voor
0
jaar ervaring
0
gemiddeld cijfer

Klinkt dit bekend?

Been there, done that. Ik ben gaan leven onder mijn voorwaarden en ik wil het jou graag leren.

1:1 coaching

Eigenlijk ligt alles nog open. Maar een paar dingen kan ik je wel alvast meegeven. 
1:1 coaching mag je absoluut zien als een cadeautje voor jezelf. Maar het niet allemaal rozengeur en mannenschijn. Je gaat je oude patronen loslaten. Thema’s of misschien zelfs trauma’s aankijken. Er zullen waarschijnlijk heel veel tranen vloeien. En je gaat je belemmerende overtuigingen aankijken. Retespannend dus! 
Toch heb ik nog geen idee wat het je op gaat leveren. Dat is bij elk persoon anders. Wat ik je wel kan beloven is dat ik alles wat ik weet en kan aan je overbreng. Ik help je waar mogelijk, ik zal je ondersteunen, troosten en helpen. Maar, met mijn steun en vertrouwen, moet je het zelf doen. 
Ik weet niet alles. Ik ben ook maar een mens en dat geldt voor alle businesscoaches in Nederland. Ik heb ook geen bewijs. Het enige bewijs is de positieve verhalen van mijn klanten en de transformatie die ze doormaken. Maar ook ik maak fouten. 
Het is een investering. Ondertussen bouw ik een wachtlijst op. Dat is een enorme eer, want dat betekent dat veel mensen met mij willen werken. Maar betekent ook dat ik van mijn klanten vraag dat ze zich volledig geven. Net als ik. Het moet voor ons allebei goed voelen. Er moet een klik zijn. Een vertrouwen naar elkaar. En een mega grote YES! Dat is ook de reden dat ik altijd met je bel, voordat we een afspraak inplannen. 

Herken jij jezelf hierin?

Het aanbod

Ik bied twee pakketten aan. Daarover vind ik het nu al belangrijk om open te zijn over wat je krijgt en wat de prijzen zijn. Ik bel graag met je om samen af te stemmen wat bij je past. We kunnen dan kennis maken en jij kunt je vragen stellen. Ik bekijk de dingen altijd vanuit twee situaties. Het praktische waarbij ik samen met jou kijk naar hoe je bedrijf nu staat en wat je heel praktisch nodig hebt om verder te groeien. Ook bekijk ik het spiritueel. Welke belemmerende overtuigingen heb je waar komen ze vandaan? Uit je jeugd, een vorig leven of uit je familiesysteem. Ook daarover kan ik je tijdens ons telefonisch gesprek meer vertellen.

Pakket 1

Normale prijs: €2500

Nu tijdelijk: €2222

Pakket 2

Normale prijs: €8500

Nu tijdelijk: €7500

Het is tijd voor JOU

Vraag jezelf eens af welk advies de 90-jarige versie jou op dit moment zou geven. Zou ze tegen je zeggen dat je door mag gaan met wat je nu doet. Of zou ze je adviseren om het anders te gaan doen. Zou ze je adviseren deze kans met twee handen aan te grijpen. Omdat je er klaar voor bent?

Ervaringen van andere deelnemers

Denk je nu: ik wil met Laura samenwerken!

Zullen we een half uurtje bellen?

Ik nodig je met liefde uit.

Vul onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Alles wat jij denkt dat belangrijk is mag je benoemen. Er is ook geen goed of fout antwoord. Alle antwoorden zijn goed. 
En schrikt zo’n formulier je af? Ook dat kan ik me voorstellen. De reden van deze vragen is dat ik me dan nog beter voor kan bereiden op ons gesprek en je direct kan helpen bij dat waar je tegenaan loopt. Dus als je twijfelt, doe het dan toch. Vul het formulier in en hopelijk spreken we elkaar snel! 

We doen geen gekke dingen met je gegevens. Bekijk hier de privacyverklaring

Wat anderen zeiden

Ik gun iedereen een Laura. Ik heb zoveel van haar geleerd, dat is niet in woorden samen te vatten. Eindelijk weet ik wanneer mijn intuïtie spreekt of wanneer ik naar de stem van angst luister. Deze kennis is wat ik precies nu nodig had.
Bep van Daal
Toen ik aan deze community begon wist ik niet wie ik was en waar ik heen wilde. Ik deelde mijn tijd in met iets wat ik niet leuk vond. Ik was ongelukkig. Nu weet ik wat ik wél wil en waar ik me op mag richten. Ik heb opnieuw de liefde gevonden, mijn bedrijf blijft groeien en dat had ik vooraf nooit kunnen bedenken. Ik raad het iedereen aan!
Daphne van Oort- Leefloos
Elke keer als Laura begint te praten ben ik een en al oor. Ik vind haar zo inspirerend! Ze heeft me enorm veel geleerd, maar het belangrijkste is dat ik nu leef op mijn voorwaarden. Eerst was ik continu bezig met wat anderen van mij vonden. Nu doe ik wat ík wil en ík leuk vind.
Leonie

Wie is jouw coach?

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Energetische Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht.

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven. In 2019 heb ik deze keus gemaakt en ben ik mijn leven gaan veranderen. Ik was ongelukkig, deelde mijn tijd op een hele andere manier in en wilde het anders. Nu leef ik het leven dat ik wil. 

Ik heb vier kinderboeken geschreven over manifesteren, deze in eigen beheer uitgegeven, 18.000 boeken verkocht, meer dan 450 vrouwen mogen begeleiden vanuit mijn energetische Mastermind, ik organiseer grote evenementen, maar ben vooral mama van drie prachtige kinderen. Lana, Tijn en Diede.

Meest Gestelde Vragen

Als je bovenstaand formulier invult dan neem ik binnen 24 uur contact met je op voor een telefonisch gesprek van een half uurtje. We gaan kennis maken en vooral afstemmen of ik de juiste persoon ben om jou te coachen. 

De afspraken worden in overleg ingepland. 

Nee hoor. Iedereen is welkom. 

Ja, dat kan. Je kunt in meerdere termijnen betalen. Daarin ben ik heel flexibel. Dus als je in twee, vier of tien termijnen wil betalen. Alles kan. Dit bespreken we altijd telefonisch. 

Bij mij in mijn atelier in Geffen. Dat is een klein dorpje bij Oss, tussen Den Bosch en Nijmegen in. 

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders