Jaa! Je hebt de film grenzeloos dromen aangevraagd

Wat leuk! Hieronder kun je hem bekijken. Laat jezelf inspireren! 

 

Pssst... heb je dit gezien?

Er is ook een prentenboek over de wet van de aantrekkingskracht! Met dit prentenboek kun je jouw kind alles leren over deze eeuwenoude wijsheid, genaamd Droomwensen. Misschien heb je hem in de korte film voorbij zien komen? 

‘Wist je dat jij een magneet bent?’ vraagt oma op een dag aan Jaan. Nee dat wist Jaan niet. Dat is raar! Toch is Jaan nieuwsgierig. Oma vertelt alles over de wet van de aantrekkingskracht en hoe Jaan deze wijsheid toe kan passen.

Een grappig en avontuurlijk prentenboek met een diepere boodschap. 

 

grenzeloos dromen

Wat zijn we enorm trots op het eindresultaat van de film Grenzeloos dromen. 
Hieronder vind je meer informatie over de sprekers, wat ze doen, wie ze zijn en wat hun missie is. 
Ook kun je doorklikken naar hun website. 

Sophie Dittmar

Psycholoog, schrijfster & onderneemster 

Ik help vrouwen binnen 3 maanden een succesvolle (online) business neer te zetten zodat zij het maximale uit zichzelf, hun Leven & hun Business kunnen halen. 

Na 10 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt als psycholoog gooide ik in 2017 het roer om. Ik besloot mij volledig te verdiepen in de wet van aantrekking en wist mij te ontwikkelen tot een van de grootste experts op dit gebied binnen Nederland. 

Middels mijn courses en content heb ik 1000e vrouwen en onderneemsters geholpen het maximale uit hun leven & hun business te halen. Ik veroverde afgelopen jaren meerdere malen een nummer 1 plek in de I-Tunes top 100 lijst met mijn populaire podcast show, ik werd gefeatured in de top 10 meest succesvolle online onderneemsters lijst, ik schreef én publiceerde in eigen beheer mijn boek en ik creëerde een super inspirerende en betrokken (online) vrouwen community. Maar belangrijker nog ik creëerde geestelijke en financiële vrijheid en dit gun ik jou ook!

Mijn missie is helder: zoveel mogelijk vrouwen inspireren het maximale uit zichzelf, hun leven en hun busines te halen. Zodat zij de impact kunnen gaan maken op de wereld die ze bedoeld zijn te maken! 

Linda Dronkers

CEO Envision Your Future en CEO Manifestatie Magazine 

Ik ben helemaal gek van alles wat te maken heeft met je eigen realiteit creëren met een speciale interesse in de wetenschap erachter. Deze kennis heeft mijn leven compleet veranderd en ik geloof dat het een sleutel is naar een nog mooiere wereld.

Dat is mijn drijfveer om middels mijn boek ‘Golven van geluk’ anderen hiermee kennis te laten maken, mijn bedrijf Envision Your Future anderen de technieken te leren ook hun droomleven te creëren. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van het Manifestatie Magazine wat 4x per jaar uitkomt om mensen te inspireren over deze positieve manier van leven. 

Alles is mogelijk, de enige beperking is je eigen gedachte! Oftewel, droom grenzeloos!

Maartje Koper

Wet van Aantrekkingskracht Expert en Spiritueel Leraar

Maartje helpt Bewuste Creators en Leiders van deze Nieuwe tijd en iedereen die een diepe Drive voelt om te creëren.
Maartje leert hen HOE ze hun realiteit creëren, al hun verlangens kunnen realiseren, hoe ze hun ZielsMissie kunnen ontdekken en hoe ze die in de wereld kunnen zetten op een manier die 100% afgestemd voelt.
Bewuste Creators voelen vaak dat ze niet in “het systeem” passen en dat ze “anders” zijn. Maartje leert hen hoe ze hier uit kunnen breken en bij kunnen dragen aan het creëren van de Nieuwe Aarde met hun unieke gaves en talenten.

Laura Langens

Initiatiefnemer film Grenzeloos dromen

Je kent me misschien van de kinderboeken die ik heb geschreven over de wet van de aantrekkingskracht. Uit mijn eerste boek Droomwensen wordt in de film voorgelezen.

Een van mijn missies is zoveel mogelijk kinderen inspireren door te vertellen over de wet van de aantrekkingskracht. Ik geloof er oprecht in dat als kinderen op jonge leeftijd horen dat ze mogen geloven en vertrouwen in hun eigen dromen en wensen, ze hier een hele waardevolle les voor de rest van hun leven leren. En daarmee wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren.

Daarnaast ben ik spreker en intuïtief coach.

Lou Niestadt

Schrijver, WetenSchepper, Mama, Nana, Lover, Entrepreneur en ook wel bekend als Juf Universe

Tijdens mijn Joyride to Freedom experiment, waarbij ik ruim anderhalf jaar offline en on life ging, mijn JOY & FREEDOM achterna om te zien wat er met mij, mijn gezin en mijn business zou gebeuren als ik de Universele Wetten eens echt ging léven in plaats van er maar over te blijven lezen en leren. 
Het resultaat was zó verbluffend dat ik terug ben online. Om de échte purpose van de wet van aantrekking te leven en dóór te geven. 
TO EMPOWER US, TO EMPOWER OTHERS. 
De Universele wetten werken. Maar als je niet weet hoe, dan werken ze net zo makkelijk tegen je.    
 
Als jij van JOY je JOB maakt dan zorgt het Universum voor de rest.
En in de tussentijd kan ik je helpen om te vertrouwen dat het écht waar is, dat het écht kan, en je laten zien hoe je ze vóór je kunt laten werken.

In mijn nieuwste interactieve boek: Pockets vól met JOY, een 28-daags experiment met de Wet van Aantrekking kun je het zélf ervaren.
En dan..
Dan is het tijd dat JIJ het weer doorgeeft.
Each One, Teach One.
 

Astrid Tees

Online lifecoach de wet van aantrekking

Het beste nieuws dat ik ooit kreeg is het bestaan van de wet van aantrekking. Waarom? Omdat dit het geheim van het leven bevat. Het verklaart wie we zijn en wat we hier komen doen en het allermooiste: het legt ons haarfijn uit HOE we zelf ons mooiste leven kunnen creëren… Sindsdien heb ik al zoveel fantastische dingen mogen ervaren dat ik niet anders kan dan erover praten, want dit moet iedereen weten! Vandaar dat mijn passie en missie is om de kennis van de wet van aantrekking onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden. 

Dit doe ik als lifecoach o.a. door mijn Facebookgroep De wet van aantrekking in de praktijk. Daar zoek ik de verbinding met gelijkgestemden en houden we samen de energie hoog. Het is echt een feestje om deze groep te managen! 

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders