fbpx
Intuïtie & Mastermind
Zelfontwikkeling
Maximaal 7 vrouwen

VIP-weekend

Stel je voor. In een klein groepje ben je welkom in mijn atelier. Je gaat een speciaal weekend beleven, waarin jij helemaal in de watten wordt gelegd. Je gaat alles ontdekken over intuïtie en de wet van aantrekking. En natuurlijk ga jij contact maken met jouw Mastermind. Jouw Spirit team. 
Het is niet meer mogelijk om een 1:1 gesprek bij mij te boeken, maar tijdens het VIP-weekend ga ik dit wel doen. Op die manier ga jij oude belemmerende overtuigingen loslaten. 

Je krijgt tools voor het leven waardoor je bij het maken van keuzes direct afgestemd bent op je levensmissie. Het is life changing! 

Voor 2022 staan de VIP-weekenden ingeplandNamelijk op 19 en 20 mei21 en 22 mei (vol), 11 en 12 juni (vol),  24 en 25 september (vol), 8 en 9 oktober, 5 en 6 november (vol) en 10 en 11 december (vol).

DSC_9711

Programma

Dag 1

9.30 uur: welkom
10.00 uur: start met voorstelronde
10.30 uur: creatieve oefening waar je niet creatief voor hoeft te zijn
11.00 uur: intuïtie
12.30 uur: heerlijke lunch om je vingers bij af te likken
13.30 uur: me-time, waarbij je een korte wandeling over het weiland kunt maken
14.00 uur: Mastermind
15.00 uur: creatieve oefening
16.00 uur: afronding

Tussendoor zullen 1:1 gesprekken plaatsvinden

Dag 2

9.30 uur: welkom
10.00 uur: start programma met Human Design
10.30 uur: Wet van de aantrekkingskracht
12.30 uur: nog lekkerdere lunch
13.30 uur: me-time, waarbij je een korte wandeling over het weiland kunt maken
14.00 uur: Contact maken met jouw Mastermind
16.00 uur: afronding

Tussendoor zullen 1:1 gesprekken plaatsvinden

Wat anderen zeiden over het VIP-weekend

Concreet

Het VIP-weekend is twee dagen. We starten op zaterdag om 10.00 uur en sluiten de dag af rond 16.00 uur. We duiken meteen de diepte in, je leert de andere deelnemers kennen en je ontvangt die dag veel informatie en kennis waar je direct mee aan de slag kunt
We passen creativiteit toe, je kijkt je belemmerende overtuigingen aan en gaat jezelf herprogrammeren. 
De tweede dag ga ik één op één met je aan de slag. We duiken écht de diepte in en vanuit mijn Mastermind stel ik je vragen en geef ik informatie aan je door. En je komt zelf direct in actie en gaat afstemmen met je eigen Mastermind. Deze dag starten we ook om 10.00 uur en sluiten we rond 16.00 uur af. 

Het VIP-weekend zal plaatsvinden in Geffen (Noord-Brabant) en is inclusief de lunch, drinken en chocolade. Vooraf krijg je een vragenlijst die je in mag vullen, zodat ik de dag nog beter op jou af kan stemmen. 

Dit weekend is life changing!

Veel gestelde vragen

Jazeker, onderaan deze pagina vind je de mogelijkheid om in één keer of in termijnen te betalen. 

Jazeker! De wet van de aantrekkingskracht is onderdeel van deze twee dagen. Je gaat alles ontdekken over deze universele wet, maar ook ga je leren hoe je hem zelf toe kunt passen en wat jou op het moment tegenhoudt om het volop in te zetten. 
Je gaat fine tunen op wat je nu al doet en gaat afstemmen waardoor de wet van aantrekking nog beter zijn werk kan doen. 

Dit is een groot onderdeel van het VIP-weekend. Door belemmerende overtuigingen los te laten, stap jij in die nieuwe versie. Zo kun jij de wet van aantrekking nog beter toepassen. Maar daarnaast kun jij nog beter naar je intuïtie luisteren. Welke conditioneringen heb jij in je leven opgebouwd? Door ervaringen, situaties, woorden en zinnen die er tegen je gezegd zijn? 
Jij kan jezelf herprogrammeren! En dat leer je tijdens het VIP-weekend.  

Ja, jouw Mastermind staat klaar om met je aan de slag te gaan. Voel je de energie? Je voelt dat ze aanwezig zijn en mag leren nog beter af te stemmen. Jij gaat ontdekken op welke manier jij het gemakkelijkste contact maakt met jouw Mastermind. Op jouw manier, met jouw talent en voorkeur. 

Absoluut! Heb je vragen voor mijn Mastermind? Wil jij Next level en nog meer in je potentie staan, ontdekken wie je écht bent? Wat je levensmissie en levenspad is? 

En weten wat er nóg méér in jou zit? Ik stem op jou af en geef de adviezen vanuit mijn Mastermind aan jou door. Al je vragen komen aan bod en je komt direct in actie. Geen gewone actie, maar inspired action! 

Tijdens dit VIP-dag visualiseer jij je leven vol potentie. Door visualisaties en meditaties stap je direct in de actie en ga je als vanzelf. Je leert om te leven vanuit Inspired Action. 

Je kijkt naar je talenten, levenslessen en levensmissie en ik nodig je uit om volop in je potentie te gaan staan.  Direct. 
Maar daarnaast zal meditatie ingezet worden om het oude los te laten en nieuwe energie te ontvangen. 

Nee, je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schilderen. Nee, je hoeft het ook niet dagelijks bezig te zijn. En nee, het eindresultaat hoeft niet perfect te zijn. 
Creativiteit is een onderdeel van het programma omdat het je leert hoe je je kunt richten op het proces en niet op het resultaat. En dat is zo bevrijdend!

Ja, absoluut. Ik zorg voor een heerlijke lunch met salades, quiche, soep en brood. Mocht je dieetwensen hebben, dan houden we daar rekening mee. 

Over Laura

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht. 

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.  

De weekenden in juni, september, november en december zitten vol

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches