fbpx
6 keer per jaar
Intuïtie & Mastermind
Zelfontwikkeling
Maximaal 7 mensen

VIP-weekend

Binnenkort is het weer zover. Ik gooi mijn deuren open voor maximaal 7 mensen. In een exclusieve groep gaan we een speciaal weekend beleven. Je gaat alles ontdekken over intuïtie & Mastermind, ik duik met iedereen één op één de diepte in, er wordt voor een heerlijke lunch gezorgd en aan het einde van de twee dagen ga je als herboren naar huis.

Je krijgt tools voor het leven waardoor je bij het maken van keuzes direct afgestemd bent op je levensmissie. Het is life changing! 

Voor 2022 staan de VIP-weekenden ingepland. Namelijk op 12 en 13 februari, 11 en 12 juni,  8 en 9 oktober en 10 en 11 december.

DSC_5680
Op 10-11 juli heb ik deelgenomen aan het VIP-weekend van Laura en ik kan alleen maar zeggen… WAUW!! Wat waren dit 2 onvergetelijke dagen.
De prachtige ruimte, de intieme sfeer waarin we ons kwetsbaar mochten/konden opstellen, de fijne groep, de mooie gesprekken, de waardevolle informatie, de interessante opdrachten.
En met de overheerlijke lunch en rijkelijke hoeveelheid chocolade zijn we flink in de watten gelegd… Wat een verwennerij!
 
Lieve Laura wat ben jij een prachtig mens en wat doe jij dit op een fantastisch fijne manier. Met jouw rust, openheid en spontaniteit voelde ik me meteen bij je op mijn gemak. Wat een kracht! En dan je Mastermind en hoe je dit inzet… wauw, wauw, wauw. Ik ben jou ontzettend dankbaar voor de inzichten en informatie die je me hebt gegeven. Ik heb weer stof tot nadenken en dingen om te doen! Dank je wel, deze 2 dagen waren ontzettend waardevol voor mij.

- Ilse

Programma

Creativiteit

Nee, je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schilderen. Nee, je hoeft het ook niet dagelijks bezig te zijn. En nee, het eindresultaat hoeft niet perfect te zijn. 

Creativiteit is een onderdeel van het programma omdat het je leert hoe je je kunt richten op het proces en niet op het resultaat. En dat is zo bevrijdend! 

Wet van aantrekking

De wet van de aantrekkingskracht is onderdeel van deze twee dagen. Je gaat alles ontdekken over deze universele wet, maar ook ga je leren hoe je hem zelf toe kunt passen en wat jou op het moment tegenhoudt om het volop in te zetten. 

Je gaat fine tunen op wat je nu al doet en gaat afstemmen waardoor de wet van aantrekking nog beter zijn werk kan doen. 

Mastermind

Jouw Mastermind staat klaar om met jou aan de slag te gaan. Voel je de energie? Je voelt dat ze aanwezig zijn en mag leren nog beter af te stemmen. 

Dus nogmaals, voel je ze? En accepteer je hun hulp? 

Visualisatie & Meditatie

Tijdens dit VIP-dag visualiseer jij je leven vol potentie. Door visualisaties en meditaties stap je direct in de actie en ga je als vanzelf. Je leert om te leven vanuit Inspired Action. 

Je kijkt naar je talenten, levenslessen en levensmissie en ik nodig je uit om volop in je potentie te gaan staan.  Direct. 

Herprogrammering

Welke conditioneringen heb jij in je leven opgebouwd? Door ervaringen, situaties, woorden en zinnen die er tegen je gezegd zijn? 
Jij kan jezelf herprogrammeren! En dat leer je tijdens het VIP-weekend.  

VIP
1 op 1 mastermind-coaching

Heb je vragen voor mijn Mastermind? Wil jij Next level en nog meer in je potentie staan, ontdekken wie je écht bent? Wat je levensmissie en levenspad is? 

En weten wat er nóg méér in jou zit? Ik stem op jou af en geef de adviezen vanuit mijn Mastermind aan jou door. Al je vragen komen aan bod en je komt direct in actie. Geen gewone actie, maar inspired action! 

Concreet

Het VIP-weekend is twee dagen. We starten op zaterdag om 10.00 uur en sluiten de dag af rond 16.00 uur. We duiken meteen de diepte in, je leert de andere deelnemers kennen en je ontvangt die dag veel informatie en kennis waar je direct mee aan de slag kunt
We passen creativiteit toe, je kijkt je belemmerende overtuigingen aan en gaat jezelf herprogrammeren. 
De tweede dag ga ik één op één met je aan de slag. We duiken écht de diepte in en vanuit mijn Mastermind stel ik je vragen en geef ik informatie aan je door. En je komt zelf direct in actie en gaat afstemmen met je eigen Mastermind. Deze dag starten we ook om 10.00 uur en sluiten we rond 16.00 uur af. 

Het VIP-weekend zal plaatsvinden in Geffen (Noord-Brabant) en is inclusief de lunch en drinken. Vooraf krijg je een vragenlijst die je in mag vullen, zodat ik de dag nog beter op jou af kan stemmen. 

Dit weekend is life changing!

 

– Laura

VIP weekend, hoe krijg je iets samengevat dat onbeschrijflijk bijzonder is. In haar ruime, lichte atelier nam Laura ons krachtig, rustig en liefdevol mee naar nieuwe inzichten.  
De sfeer was veilig. We kenden elkaar niet en toch voelden we al heel snel verbondenheid, iedereen ‘n eigen leven en toch zoveel herkenning.
We leerden over de wet van aantrekking, intuïtie en … onze Mastermind.

Tussendoor ging Laura één op één met ons allemaal de diepte in. Bij elk afzonderlijk verhaal waren we ademloos en dacht ik: dat gaat óók over mij! We werden 2x verwend met ‘n ongelooflijk lekkere lunch.

Na 2 dagen was ‘t bijna lastig om naar huis te gaan. Nu neem ik daadwerkelijk regelmatig de tijd om in contact te komen met mijn Mastermind. Omdat je tijdens ‘t weekend al ervaren hebt hoe ‘t kan zijn wordt ‘t gemakkelijker om hierop te vertrouwen. Door ‘t één op één contact kwam er meer duidelijkheid in ‘n persoonlijke vraag.

Laura, nogmaals dankjewel!

- Riny

Over Laura

Ik ben Laura en maak al een aantal jaar dankbaar gebruik van mijn Mastermind. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht. 

Vanuit mijn Mastermind en intuïtie is het gelukt om in één jaar tijd meer dan 12.000 boeken te verkopen en 4 boeken in eigen beheer uit te geven.

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.  

Wauw dat is het woord voor het VIP weekend wat ik heb meegemaakt. Ik twijfelde iedere keer of ik naar het weekend zou gaan. Uiteindelijk vind ik dat ik het mezelf mocht gunnen. En wat ben ik blij dat ik het heb gedaan. Een groep fantastische vrouwen en een hele mooie energie. Ik heb mooie inzichten gekregen waar ik de komende tijd mee aan de slag mag en ga.

Dank je wel lieve Laura voor het cadeautje wat jij me hebt gegeven en ik mezelf heb gegund.

- Anke