Toolkid(s) - Laura Langens

Toolkid(s)

VOOR JOU EN JE KIND

In dit pakketje vind je alles wat je nodig hebt om jouw kind alles te leren over die eeuwenoude wijsheid, namelijk de wet van de aantrekkingskracht. Daarnaast kun je je kind ook lekker in de watten leggen en volledig laten ontspannen door de badschuim en bodycrème. Een avondje tijd voor jullie samen. Jij en je kind(eren).

Herken je dat...

Herken jij dit ook, dat je door de groei van je kind(eren) er nog meer bewust van bent hoe snel het leven aan ons voorbij gaat. En dat je in deze ‘korte’ tijd graag al jouw kennis wil meegeven aan jouw leukerd(s) zodat ze zelf naar eigen wensen aan een waardevolle toekomst kunnen bouwen.

Je kent de wet van aantrekking of je bent je ervan bewust dat je zelf jouw eigen leven creëert, maar je hebt geen idee hoe je deze inspirerende kennis ook aan je kinderen door kan geven.

Dan sluit Toolkid(s) misschien ook wel aan bij jouw verlangen! 

De Toolkid(s) is samengesteld voor moeders die...

 • hun kinderen alles willen leren over de wet van aantrekking.
 • nieuwsgierig zijn naar de krachtige werking van onze gedachten.
 • hun kinderen willen inspireren om je mooiste leven te leven.
 • nog meer in verbinding willen zijn met hun kind(eren).
 • graag samen met hun kinderen tijd door willen brengen.
 • hun huid het allerbeste gunnen. 
Een pakketje voor liefde
Twee mooie kinderboeken over de Wet van aantrekking
Badschuim en bodycrème om jou en je kind
Inclusief twee online cursussen

Herken jij jezelf hierin?

Herken jij jezelf hierin?

Wat kun je verwachten

In de toolkid(s) zitten vier producten die je krijgt opgestuurd en twee online producten. Als jij je bestelling plaatst ontvang je binnen enkele werkdagen jouw pakketje. Daarin zit een heerlijke bodycrème en de badschuim van zZacht. Ook ontvang je twee prentenboeken, Drakendromen en Droomwensen. Die beide gaan op de wet van de aantrekkingskracht. Een eeuwenoude wijsheid. 

Daarnaast ontvang je een mail met daarin twee keer een online training. Eén training is ingesproken door Laura Langens. Zij heeft ook de twee prentenboeken geschreven en gaat je alles leren over de wet van de aantrekkingskracht, haar methode en hoe je dit aan je kinderen mee kunt geven (spoiler: kinderen doen het al!). Daarnaast krijg je een training van Linda Tielemans die prachtig aansluit op de training van Laura. In die training ga je kracht van je eigen gedachte ontdekken. Een enorm mooie tool om in te zetten. 

Kortom een heerlijk pakket voor jou én je kind(eren). 
En psssst… de bodycrème en badschuim zijn ook heerlijk om zelf te gebruiken! 

Stel...

Je hebt een avond quality time met je kind ingepland. Je laat het bad vollopen met heerlijk warm water en goed schuimende badschuim. Je pakt dat momentje van ontspanning, waarna je na afloop jullie huidjes heerlijk insmeert met een zZachte bodycrème vol probiotica waardoor je huid weer als herboren aanvoelt. Jullie doen je pyjama en een heerlijke badjas aan en gaan vervolgens samen op bed zitten. Je deelt met elkaar wat voor moois je die dag hebt meegemaakt en leest vervolgens samen het bijzonder mooie prentenboek, Droomwensen. En met de kennis van het liefdevolle verhaal van oma en Jaan vallen jullie lekker in slaap en dromen jullie grenzeloos.

Dit is wat Toolkids jullie te bieden heeft. Samen in verbinding!

Dit is wat je krijgt...

Badschuim (500 ml) van zZacht

Prentenboek Droomwensen

Kinderboek Drakendromen

Bodycrème (200 ml) van zZacht

Twee keer een online training

Een avond vol ontspanning voor jou en je kind(eren)

Droomwensen

“Wist je dat jij een magneet bent”, zegt oma op een dag tegen Jaan. Nee dat wist Jaan niet. Dat is raar! Toch is Jaan nieuwsgierig. Oma vertelt alles over de wet van de aantrekkingskracht en hoe Jaan deze wijsheid toe kan passen.

Droomwensen is een grappig en avontuurlijk prentenboek met een diepere boodschap. 
Voor kinderen van 2 t/m 7 jaar oud. 

zZacht badschuim

zZacht badschuim is een verfrissende, probiotische en milieu bevorderende badschuim. Het reinigt je lichaam zZacht, schuimt heerlijk en verlaagt het risico op ziektekiemen.

 • Herstelt het huidmicrobioom
 • De heerlijke geur blijft lang hangen
 • Verzacht de huid
 • Houdt de afvoer zuiver
 • Zuinig in gebruik

Drakendromen

Tijn heeft een droom, een droom die écht niet kan. Ze wil namelijk een draak. Maar draken bestaan niet. Toch? Met hulp van haar oma en meester Jurian zoekt ze naar een manier om zijn droom toch uit te laten komen. Zij leren hem dat alles kan, als je het maar écht wil. Zou de droom van Tijn uitkomen? 

Een avontuurlijk, grappig, magisch en realistisch verhaal over de wet van de aantrekkingskracht. 
Voor kinderen van 6 t/m 10 jaar oud. 

Bodycrème

zZacht bodycrème is een verzorgende, probiotische bodycrème. Houdt de huid langdurig zZacht en zorgt voor een stabiel en gezond huidmicrobioom.

 • Beschermt en voedt de huid
 • Verlaagt het risico op infecties
 • Behoudt een stabiel en gezond huidmicrobioom
 • Dagelijks gebruik versterkt de huid
 •  
WhatsApp Image 2023-10-24 at 08.08.08 (4)

Toolkid(s)

Dit bijzonder Toolkids pakket voor ouder en kind bestaat uit:

💫 Prentenboek Droomwensen t.w.v. €24,95
💫 Prentenboek Drakendromen t.w.v. €24,95
💫
zZacht Badschuim t.w.v. €22,-
💫
zZacht Bodycrème t.w.v. €29,-
💫
Online training: De wet van aantrekking voor kinderen t.w.v. €274,-
💫
Online training: Verbinding tussen ouder en kind – de kracht van onze gedachten t.w.v €169,-
💫 Klein knuffelsteentje als extra cadeautje

Totale waarde: €540,-

Nu tijdelijk: 97,-

Bij elk verkocht pakket schenken wij een boek aan het goede doel.

Inclusief BTW en verzendkosten

Linda Tielemans

Mijn naam is Linda Tielemans en ik ben enorm dankbaar voor al het moois in en om me heen. Ik woon samen met mijn fantastische man Rob en onze twee lieve kindjes, Yfke en Len. Verder ben ik (schoon)dochter, collega, buurvrouw, vriendin, kennis, familie en compagnon van mijn broers Ruud en Bart. Wij zijn groot gebracht in ons familiebedrijf wat werkzaam is in de staal- en houtindustrie. Met veel plezier ondersteun ik wanneer nodig mijn broers in alles waar mijn hart ligt in het familiebedrijf (vooral het inspireren en begeleiden van onze collega’s tijdens het verwezenlijken van hun dromen of hun taken binnen ons bedrijf).
Mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste heeft ervoor gezorgd dat ik enorm blij word van het creëren van een stralende huid. Hierdoor is enkele jaren geleden dan ook de dankbare kracht van zZacht ontstaan. Huidverzorging op basis van pre- en probiotica. Waarna ik vorig de keus maakte om verder te ontwikkelen, ontstond daar de zZacht academie. Want als het creëren van een stralende huid mogelijk is, is het creëren van je meest sprankelende leven ook een wens. En dit is wat ik iedereen gun, je allermooiste leven, leven op alle gebieden.

Waar je creëert is alles mogelijk!

Wat anderen zeiden over zZacht

Erg fijn product de bodycrème van zZacht! Ik gebruik het vooral na het scheren van mijn benen. Het smeert super fijn, je hebt echt maar een beetje nodig. De geur is zeer aangenaam, zoals de naam, heerlijk zacht. Ook als ik wat “plekjes” in mijn gezicht heb, gebruik ik de crème en is het snel hersteld.
Geertje
Vorige week gekregen en al een aantal keer gebruikt. Het voelt zachter aan dan ik gewend ben en het schuimt heerlijk. Je hoeft er niet veel van te gebruiken en het heeft een heerlijke geur.
Yvonne
Deze bodycrème is super fijn. Wij zijn ermee begonnen als billencrème toen geen enkele crème werkte. Na 1 keer smeren was de roodheid al nagenoeg weg en daarna nooit meer last van gehad. Een paar weken geleden kreeg mijn dochter eczeem op haar wangetjes en een gewone vette crème werkte niet, dus heb ik ook hiervoor de bodycrème gebruikt en haar eczeem trok heel snel weg. De crème smeert fijn, trekt snel in en ruikt lekker.
Janneke
Het hebben van eczeem is geen pretje… het laatste waar ik aan dacht was om in bad te gaan zitten. Contact met water maakt het vaak erger. Sinds ik de badschuim van zZacht gebruik is alles anders! Het verzacht mijn huid en mijn eczeem plekken. De irritatie en het branderige gevoel neemt juist af. Ik ben zo blij met zZacht producten!
Nikki

Laura Langens

Mijn avontuur begon op een avond toen onze oudste dochter vroeg: mama, hoe zorg je dat je dromen uitkomen? Ik wist dat ik haar alles wilde vertellen over manifesteren. Maar hoe?!
Ik ging op onderzoek uit en die kennis die ik tegenkwam verwerkte ik in een prentenboek, genaamd Droomwensen. Dat is een groot succes geworden. Ondertussen zijn er meer dan 19.000 boeken verkocht!

Vanuit daar is mijn bedrijf alleen maar gegroeid. Ik ging mijn kennis delen en ondertussen heb ik meer dan 500 vrouwen mogen begeleiden en coachen in het opschalen of opstarten van hun bedrijf. Daarbij combineer ik het praktische en spirituele. 

Organiseren vind ik daarnaast heerlijk om te doen. Ik organiseer transformerende evenementen en retreats. Het organiseren en in de watten leggen van gasten vind ik geweldig! 

Wat anderen zeiden

over de boeken

WhatsApp Image 2023-10-24 at 08.08.08 (4)

Toolkid(s)

Dit bijzonder Toolkids pakket voor ouder en kind bestaat uit:

💫 Prentenboek Droomwensen t.w.v. €24,95
💫 Prentenboek Drakendromen t.w.v. €24,95
💫
zZacht Badschuim t.w.v. €22,-
💫
zZacht Bodycrème t.w.v. €29,-
💫
Online training: De wet van aantrekking voor kinderen t.w.v. €274,-
💫
Online training: Verbinding tussen ouder en kind – de kracht van onze gedachten t.w.v €169,-
💫 Klein knuffelsteentje als extra cadeautje

Totale waarde: €540,-

Nu tijdelijk: 97,-

Bij elk verkocht pakket schenken wij een boek aan het goede doel.

Inclusief BTW en verzendkosten

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders