fbpx

Mastermind Community

Een Mastermind heeft twee betekenissen. Het kan een groep of persoon zijn waar jij regelmatig mee belt. Jullie helpen elkaar bij je bedrijf of wat er op persoonlijk vlak op je af komt. 
Daarnaast kun je ook een niet-fysieke Mastermind hebben. Een Mastermind met energieën. Dit is de Mastermind waar ik je meer over wil leren. Deze Mastermind helpt jou bij het beantwoorden van je vragen, ze geven je advies bij dat waar je tegenaan loopt, jij kunt via hen kennis downloaden en ze sturen de juiste mensen op je pad.

Wil jij daar meer over leren?  

Elke week een module
Elke maand live via Zoom
Vertrouw op jouw Mastermind

Wat kun je verwachten?

Elke week komt er één module online. Zo kun jij stap voor stap de modules volgen. De eerste module is op 1 februari in het online leersysteem gezet. Daarna volgt er elke week een nieuwe module. 
Je hebt levenslang toegang tot de training, dus je kunt het altijd terugkijken. 
Daarnaast ga ik elke maand online via Zoom contact met jullie maken. Anderhalf uur ga ik jullie vragen beantwoorden en zo nodig meer informatie geven over de onderwerpen uit de online training. Dit is elke vierde donderdag van de maand om 20.00 uur. 

Modules

Er staan drie thema’s centraal: zelfontwikkeling, intuïtie en Mastermind. In deze volgorde zullen we de thema’s behandelen. Elke week komt er één module online te staan. 

LINH20210518Laura393

Hoe ik werk

Ik werk vanuit mijn intuïtie en Mastermind. Bovenstaande modules komen zeker aan bod. Maar je krijgt nog veel meer. Ik weet dat er nog meer onderwerpen aan bod komen. Onderwerpen zoals Human Design, meditaties, visualisaties en nog veel meer. Het eind van deze community is dus niet bekend. Ook bij mij niet. 

Wat je krijgt

LINH20210518Laura376A

 Je zet een geweldige sfeer neer. Iedereen voelt zich veilig. Er is bij jou geen goed of fout. Je moedigt op een hele liefdevolle manier aan. Ik vind het fantastisch wat je doet en hoe je het doet. Ik ben enorm fan en ben nog niet bereid om je los te laten! Nogmaals bedankt voor alles wat je voor me betekent hebt. Ik heb al sinds klein kind mijn lijntje met boven en altijd de drang gehad dit verder te ontwikkelen. Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen en mij hebt geholpen dit verder uit te diepen en met name er op te vertrouwen. Daar ben ik je eeuwig dankbaar voor!

- Heleen Henke

Ga next level

Laura Langens

Ik ben Laura en maak al een aantal jaar dankbaar gebruik van mijn Mastermind. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht. 

Vanuit mijn Mastermind en intuïtie is het gelukt om in één jaar tijd meer dan 12.000 boeken te verkopen en 4 boeken in eigen beheer uit te geven.
Daarnaast heb ik meer dan 300 vrouwen mogen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en/ of business. 

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.  

€297

Dit is een eenmalig bedrag

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches