Yes! We gaan het weer doen! En jij kunt erbij zijn!

Eindelijk is het zover! De 6e editie van de Manifestatie 3-daagse op het Wylde pad staat op het programma! Op 17, 18 en 19 april is het zover. 

Drie dagen lang wordt jij ondergedompeld in de wereld van manifesteren. Of je jezelf al jaren verdiept in dit onderwerp of alles nog helemaal nieuw is. Dat maakt niet uit. Jij gaat aan de slag met dat wat jij gelooft. Je gaat de belemmerende overtuigingen uit je systeem halen en van angst naar liefde. Je ontvangt kennis over manifesteren. Je krijgt tools in handen om die kansen en mogelijkheden op je pad te laten komen. En jij gaat beslissingen nemen. Vanuit die mogelijkheden. 
Wij hebben er zo ontzettend veel zin in. Gewoon omdat we weten dat dit life changing is. 

Waarschuwing: dit retreat ga je nooit meer vergeten 🙂 

17, 18 en 19 april

Manifestatie 3-daagse

op het Wylde Pad

Herken je dit?​

Je weet de basis van manifesteren. Je weet hoe de wet van aantrekking werkt. Maar het lukt je nog niet helemaal om het écht toe te passen. 
Je merkt dat er nog oude conditioneringen en overtuigingen in de weg staan. Misschien lukt het nog niet helemaal om los te komen van je familieovertuigingen. Er zitten thema’s of trauma’s.
Je hebt behoefte aan hulp, aan dat steuntje in je rug, om jouw dromen waar te maken en dat eerste stapje te zetten. 

Wij willen je ondersteunen

Wij willen je heel graag dat steuntje in je rug geven. We willen je in de watten leggen en er alles aan doen om je te helpen. 
Met inspirerende talks die je alles kunnen leren over hoe je manifesteren kunt inzetten. Maar dat niet alleen. Samen we gaan we aan de slag. Echt aan het werk om die oude conditioneringen los te laten. Je intenties te zetten en het écht toe te passen. Echt die doorbraak creëren.  

Heel eerlijk...

Op deze pagina kunnen wij niet precies verwoorden wat er tijdens deze 3-daagse gebeurt. Noem het een transformatie. Een verbinding (met jezelf). Loslaten. Dat gebeurt allemaal en toch dekt het de lading niet. Dit moet je voelen, dit moet je beleven en ervaren. Dan pas weet je wat het is. Dit kunnen we niet verwoorden. 

Dus eigenlijk willen we je uitnodigen. Misschien weet je dat je hier bij moet zijn. Zonder verklaring. Misschien voel je dat je hier bij moet zijn. Zonder dat je begrijpt waarom. 

Dan is dit voor jou. 

Wat we wel kunnen zeggen is dat je drie dagen helemaal voor jezelf hebt (wat al waanzinnig is), inspirerende workshops, uitgebreide lunch en diner door een chef-kok, ontbijt op bed, diepe verbindingen aangaan met gelijkgestemde vrouwen waar mooie vriendschappen kunnen ontstaan. 

Vorige deelnemers aan het woord

Cheers!

Manifestatie 3-daagse

Dit is wat je krijgt...

⚡ inspirerende, informerende en motiverende talks over manifesteren. Daarnaast ontvang je workshops en doe je mee aan een familieopstelling
⚡ inclusief twee overnachtingen
⚡ eten en drinken inbegrepen
⚡ hele gave verrassingen waar we nu natuurlijk nog niks over gaan vertellen! 
⚡ niet goed, geld terug garantie. Na 4 succesvolle edities durven we  dit te beloven. 

Jouw investering: €1197

Nu in de early bird voor: €997!

geldig tot 1 januari

Voor de private room, boshuisje, pingosuite, yurt en B&B betaal je een meerpijs. 

We zijn heel flexibel. Dus wil je in meer of minder termijnen betalen. Let me know! Stuur je een mail naar info@lauralangens.nl

Programma

Hieronder vind je het hele programma en WAUW! Wat wordt het geweldig!
We hebben inspirerende sprekers, er staat meditaties en visualisaties en natuurlijk krijg je heerlijk eten en drinken, kun je verbinden met anderen, je conditioneringen loslaten, overtuigingen transformeren, ga je jezelf op de goede plek in je familie of gezin neerzetten en heb jij echt even me-time waar jij kunt relaxen. 
Jij gaat next-level in manifesteren! 

Programma

Dit is wat je krijgt...

10.00 uur: je bent welkom op het park. We brengen je naar het huisje en geven je een korte rondleiding. Jij kunt je spullen uitpakken en een kop koffie of thee aan de bar komen drinken.

11.00 uur: opening met een kennismaking op een toffe manier. Ook gaan we een korte meditatie doen en staat er een mega gave verrassing op je te wachten!

11.30 uur: een talk van een nog onbekende spreker! 

13.00 uur: heerlijke lunch!

15.30 uur: we gaan de slag met jouw vision board. Met de kennis die je die dag al hebt ontvangen ga jij groot denken en grenzeloos dromen!

18.00 uur: na een heerlijke dag, sluiten we de dag gezamenlijk af met een diner. Tijd om nog meer te verbinden en te genieten van het heerlijke eten van een chef-kok. 

8.30 uur: rond deze tijd wordt er aangebeld en staan wij met een heerlijk ontbijt voor je deur. Jij kiest: ontbijt op bed, aan de ontbijttafel of onder een dekentje op de bank.

9.00 uur: je krijgt de mogelijkheid om mee te doen met Yin Yoga. Dit is niet verplicht, maar wel fijn om de dag mee te starten.

10.15 uur: Willemijn Welten gaat je meenemen in een workshop die gaat over van angst naar liefde. Jij gaat de vergeving instappen. 

13.00 uur:  je gaat weer genieten van een heerlijke lunch in de woonkamer. 

14.00 uur: je gaat deelnemen aan een familieopstelling. Dat betekent dat je de kans krijgt je vraag in te brengen of representant te staan.

18.00 uur: ook deze dag sluiten we weer af met een heerlijk diner met live muziek van Iris Kroes en haar harp! Een avond vol kippenvel momenten. 

8.30 uur: je ontvangt weer een heerlijk ontbijtje (op bed).

9.00 uur: verzamelen en opening van die dag. 

9.30 uur: Een talk over Human Design . Iets wat niet mag misschien binnen dit programma. Jij gaat alles horen over jouw design en op welke manier je keuzes kunt maken. 

11.00 uur: Nu heb je alle kennis ontvangen en mag jij die keuze maken. Jij gaat die volgende stap bepalen. Maar hoe doe je dat? Daar ga je alles over leren van een nog onbekende spreker.

12.30 uur: afsluiting

13.00 uur:  we gaan afscheid nemen. Je krijgt een lunchpakketje mee voor onderweg. Voor alles is gezorgd. 

Organisatie

Wij zijn de organisatoren van deze prachtige 3-daagse.

Rachel Siwaletti, bekend van lifestyle-platform De Huismuts inspireert Rachel honderdduizenden volgers op het gebied van opvoeden, reizen en interieur. Dagelijks geeft ze op Instagram een kijkje in haar leven en haar werk als interieurdesigner, met alle ups en down’s die daarbij horen. In 2020 kwam haar bestseller ‘Mom, you got this!’ uit, hét boek voor alle mama’s (in spe) vol inzichten, inspiratie en tips. Van inspirerende kinderkamers en tips voor positief opvoeden tot de leukste online shops voor kinderkleding, de handigste babyproducten, speelgoedtips, kindvriendelijke get-aways, alles over slaap en zovéél meer! 

Laura Langens, startte in 2019 met het schrijven van kinderboeken over manifesteren. Haar boek Droomwensen werd en bestseller en nog drie boeken volgde. Vanuit haar kinderboeken maakte ze kennis met andere manifestatie-teacher waarmee ze haar krachten ging bundelen. Daar ontstond het Manifestatie Event en vervolgens de Manifestatie 3-daagse. 
Op het moment organiseert Laura grote en kleine evenementen en staat zij ook als spreker op het podium. Daarin vertelt ze graag over Energetische Mastermind. Haar doel is zoveel mogelijk mensen inspireren. 

Veel gestelde vragen

Dat kan zeker. Je kunt in vijf termijnen betalen via DEZE link >> Wil je in meer of minder termijnen betalen, of in een andere kamer slapen, stuur dan zeker een mail naar info@lauralangens.nl! We zijn heel flexibel en er is altijd iets mogelijk. 

Dat kan zeker. Als jullie de kamer willen delen, geven we jullie uiteraard korting. Mail je dan even naar info@lauralangens.nl? 

Op Het Wylde Pad. Het adres is: 
Wyldpaed (Oast) 23
9287 VM Twijzelerheide
Friesland

Ja, voor alles wordt gezorgd. We gaan je helemaal in de watten leggen, zodat je opgeladen naar huis gaat! 
Er is zelfs een hottub. Neem dus zwemkleding mee. 

Twijfel je of je hier bij wilt zijn of vind je het gewoon spannend? Als je het gewoon spannend vindt, dan is deze 3-daagse juist wel wat voor jou. Want we gaan echt aan de slag. Geen smoesjes meer. Ik ben de schop onder je kont. De meeste deelnemers vinden het spannend maar ervaren daarna zo’n enorme kick dat ze alleen maar meer willen. Weet dus dat je niet alleen bent. En… 90% van de deelnemers komt alleen. Daardoor zijn we samen (snap je hem nog?)
Voelt de twijfel nog te groot, maar wil je wel graag? Stuur me dan even een mail: info@lauralangens.nl. Dan gaan we even bellen zodat jij al je vragen kunt stellen. 

 
Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders