Yes! We gaan het nog één keer doen. Voor de allerlaatste keer.

Twee en een halve dag lang doorloop je met een groep like-minded vrouwen een volledig verzorgde programmering bestaande uit talks en workshops die mind-changing zijn. Mark our words. En tussendoor word je in de watten gelegd door onze privé-chef die de sterren van de hemel kookt.

Maar dat is niet het enige magische aan dit retreat! Je wordt je bewust van je belemmerende overtuigingen en conditioneringen. En die bewustwording… that is where the magic happens!
We hebben allemaal overtuigingen en patronen, maar welke zijn van jou? En welke heb je, misschien al vroeg uit je kindertijd, aangenomen als waar? Wat je nu niet meer dient laat je los.

Waarschuwing: Dit retreat ga je nooit meer vergeten 🙂 

17, 18 en 19 april

Manifestatie 3-daagse

Laatste keer!

Onze sprekers

Zij gaan je informatie, inspireren en motiveren

Derk Bothe

Derk combineert zijn kennis als psycholoog met Oosterse wijsheden. Door ervaring en studie kwam hij tot een conclusie: ​‘Ik geef zelf betekenis aan alles wat er gebeurt én ik heb altijd een keuze hoe ik ermee omga. Mijn geluk komt van mijn innerlijke tevredenheid.’

Derk zal aftrappen en neemt je mee in bewustwording. 

Willemijn Welten

Willemijn Welten verzorgt vanaf de allereerste editie een workshop tijdens de tweede dag van de Manifestatie 3-daagse. Haar workshop is er één die je nooit meer gaat vergeten en waar je nog tientallen keren aan terug gaat denken. Je maakt een bijzondere transformatie door tijdens haar workshop omdat je jezelf, iets of iemand gaat vergeven. Vergeven doe je niet voor de ander, maar voor jezelf. De kennis en ervaring die je hier opdoet is een cadeau voor het leven en die je altijd en op iedere situatie in de toekomst kan inzetten. You’ll thank her later. 

Simone Rayer

Ook Simone is vanaf de allereerste editie van de Manifestatie 3-daagse aanwezig. Na de workshop van Willemijn Welten neem je deel aan een familieopstelling geleid door Simone. Tijdens een familieopstelling komt op bijzondere wijze aan het licht waarom je mogelijk ergens tegenaan loopt, in een patroon zit of je op een bepaalde manier voelt tegenover jezelf, een ander of in situaties. Door dit áán te kijken en niet langer weg te kijken verandert je innerlijke houding wat zichtbaar z’n vruchten afwerpt in de buitenwereld.

Clenda Moen

Als er íets is dat je ogen opent op wie jij in de kern bent, los van conditioneringen en beperkende overtuigingen, dan is het Human Design. Iedereen die het al kent zal het beamen…de kennis over jouw Human Design gaf een gevoel van thuiskomen, mits je al sterk in verbinding stond met wie jij bent en hoe jij het beste ‘werkt’. En als je nog leeft volgens de verwachting van een ander of de maatschappij kan je Human Design ook de nodige weerstand oproepen. En juist daarom is het zo waardevol om meer te weten over jouw Human Design zodat je zelf kan gaan experimenten en ervaren hoe je leven in een flow komt als je meer gaat leven volgens jouw eigen authentieke design. Clenda Moen kan als geen ander hier allés over vertellen in heldere en begrijpbare taal. Na haar talk heb je direct inzichten en de tools om in het dagelijks leven mee aan de slag te gaan. Voor zowel Rachel als Laura was de kennis over hun eigen design life-changing!

Vision board maken

Tijdens iedere editie is dit weer een favoriet onderdeel onder ons en de deelnemers. Als je droom werkelijkheid zou worden, hoe ziet dat er dan uit? Je verlangen manifesteert zich op je vision board door de woorden en afbeeldingen die jij kiest. En vanaf dat moment is je blik op je vision board hetzelfde als de kop koffie die je iedere ochtend neemt. Een vision board motiveert en activeert als je er iedere dag bewust aandacht aan besteed. Er ontstaat meer bewustwording waardoor je jezelf kan afvragen ‘is de keus die ik nu ga maken in lijn met wat ik écht wil? Brengt het mij dichterbij mijn verlangen of raak ik er juist verder van verwijderd?’ Je gaat hierdoor in actie komen en dat is de eerste stap op je nieuwe pad.  

Cheers!

Manifestatie 3-daagse

Dit is wat je krijgt...

⚡ inspirerende, informerende en motiverende talks over manifesteren. Daarnaast ontvang je workshops en doe je mee aan een familieopstelling
⚡ inclusief twee overnachtingen
⚡ Ontbijt op ‘bed’. We brengen je ontbijt naar je accommodatie
⚡ Lunch en diner door een privé-chef waarbij je je vingers gaat aflikken
⚡ Hele gave verrassingen waar we nu natuurlijk nog niks over gaan vertellen! 
⚡ Goodiebag t.w.v. €150
⚡ niet goed, geld terug garantie. Na 5 succesvolle edities durven we  dit te beloven. 

Jouw investering: €1197

Vorige deelnemers aan het woord

Programma

Hieronder vind je het hele programma en WAUW! Wat wordt het geweldig!
We hebben inspirerende sprekers, er staat meditaties en visualisaties en natuurlijk krijg je heerlijk eten en drinken, kun je verbinden met anderen, je conditioneringen loslaten, overtuigingen transformeren, ga je jezelf op de goede plek in je familie of gezin neerzetten en heb jij echt even me-time waar jij kunt relaxen. 
Jij gaat next-level in manifesteren! 

Programma

Dit is wat je krijgt...

10.00 uur: welkom! 
11.00 uur: start ochtendprogramma met een talk van Derk Bothe.
13.00 uur: heerlijke lunch!
15.00 uur: Start middagprogramma met talk van Clenda Moen.
18.00 uur: diner bereid door een privé-chef.

8.30 uur: Ontbijt op ‘bed’. We brengen je ontbijt naar je accommodatie.
9.00 uur: Yin-Yoga (niet verplicht).
10.00 uur: start ochtendprogramme met een workshop van Willemijn Welten.
13.00 uur:  lunch.
14.00 uur: start middagprogramma met een familieopstelling die begeleid wordt door Simone Rayer.
18.00 uur: diner met live muziek van Iris Kroes.

8.30 uur: je ontvangt weer een heerlijk ontbijtje (op bed).
9.00 uur: start ochtendprogramma met een talk van een nog onbekende spreker.
13.00 uur:  we gaan afscheid nemen. Je krijgt een lunchpakketje mee voor onderweg. 

Veel gestelde vragen

Dat kan zeker. Stuur even een mail naar info@lauralangens.nl met de factuurgegevens en dan zorg ik dat je een factuur krijgt die je werkgever kan overmaken. 

Dat kan zeker. Als jullie de kamer willen delen, geven we jullie uiteraard korting. Mail je dan even naar info@lauralangens.nl? 

Op Het Wylde Pad. Het adres is: 
Wyldpaed (Oast) 23
9287 VM Twijzelerheide
Friesland

Je kiest zelf in welke accomodatie je slaapt. Dat kan door HIER te klikken. Je kiest je accomodatie en dan zorgen wij dat je daar kunt overnachten. Ideaal! 

Ja, voor alles wordt gezorgd. We gaan je helemaal in de watten leggen, zodat je opgeladen naar huis gaat! 
Er is zelfs een hottub. Neem dus zwemkleding mee. 

Twijfel je of je hier bij wilt zijn of vind je het gewoon spannend? Als je het gewoon spannend vindt, dan is deze 3-daagse juist wel wat voor jou. Want we gaan echt aan de slag. Geen smoesjes meer. Ik ben de schop onder je kont. De meeste deelnemers vinden het spannend maar ervaren daarna zo’n enorme kick dat ze alleen maar meer willen. Weet dus dat je niet alleen bent. En… 90% van de deelnemers komt alleen. Daardoor zijn we samen (snap je hem nog?)
Voelt de twijfel nog te groot, maar wil je wel graag? Stuur me dan even een mail: info@lauralangens.nl. Dan gaan we even bellen zodat jij al je vragen kunt stellen. 

 

Organisatie

Wij zijn de organisatoren van deze prachtige 3-daagse.

Rachel Siwaletti, bekend van lifestyle-platform De Huismuts inspireert Rachel honderdduizenden volgers op het gebied van opvoeden, reizen en interieur. Dagelijks geeft ze op Instagram een kijkje in haar leven en haar werk als interieurdesigner, met alle ups en down’s die daarbij horen. In 2020 kwam haar bestseller ‘Mom, you got this!’ uit, hét boek voor alle mama’s (in spe) vol inzichten, inspiratie en tips. Van inspirerende kinderkamers en tips voor positief opvoeden tot de leukste online shops voor kinderkleding, de handigste babyproducten, speelgoedtips, kindvriendelijke get-aways, alles over slaap en zovéél meer! 

Laura Langens, startte in 2019 met het schrijven van kinderboeken over manifesteren. Haar boek Droomwensen werd en bestseller en nog drie boeken volgde. Vanuit haar kinderboeken maakte ze kennis met andere manifestatie-teacher waarmee ze haar krachten ging bundelen. Daar ontstond het Manifestatie Event en vervolgens de Manifestatie 3-daagse. 
Op het moment organiseert Laura grote en kleine evenementen en staat zij ook als spreker op het podium. Daarin vertelt ze graag over Energetische Mastermind. Haar doel is zoveel mogelijk mensen inspireren. 

Cheers!

Manifestatie 3-daagse

Dit is wat je krijgt...

⚡ inspirerende, informerende en motiverende talks over manifesteren. Daarnaast ontvang je workshops en doe je mee aan een familieopstelling
⚡ inclusief twee overnachtingen
⚡ Ontbijt op ‘bed’. We brengen je ontbijt naar je accommodatie
⚡ Lunch en diner door een privé-chef waarbij je je vingers gaat aflikken
⚡ Hele gave verrassingen waar we nu natuurlijk nog niks over gaan vertellen! 
⚡ Goodiebag t.w.v. €150
⚡ niet goed, geld terug garantie. Na 5 succesvolle edities durven we  dit te beloven. 

Jouw investering: €1197

Herken je dit?​

Je weet de basis van manifesteren. Je weet hoe de wet van aantrekking werkt. Maar het lukt je nog niet helemaal om het écht toe te passen. 
Je merkt dat er nog oude conditioneringen en overtuigingen in de weg staan. Misschien lukt het nog niet helemaal om los te komen van je familieovertuigingen. Er zitten thema’s of trauma’s.
Je hebt behoefte aan hulp, aan dat steuntje in je rug, om jouw dromen waar te maken en dat eerste stapje te zetten. 

Wij willen je ondersteunen

Wij willen je heel graag dat steuntje in je rug geven. We willen je in de watten leggen en er alles aan doen om je te helpen. 
Met inspirerende talks die je alles kunnen leren over hoe je manifesteren kunt inzetten. Maar dat niet alleen. Samen we gaan we aan de slag. Echt aan het werk om die oude conditioneringen los te laten. Je intenties te zetten en het écht toe te passen. Echt die doorbraak creëren.  

Heel eerlijk...

Op deze pagina kunnen wij niet precies verwoorden wat er tijdens deze 3-daagse gebeurt. Noem het een transformatie. Een verbinding (met jezelf). Loslaten. Dat gebeurt allemaal en toch dekt het de lading niet. Dit moet je voelen, dit moet je beleven en ervaren. Dan pas weet je wat het is. Dit kunnen we niet verwoorden. 

Dus eigenlijk willen we je uitnodigen. Misschien weet je dat je hier bij moet zijn. Zonder verklaring. Misschien voel je dat je hier bij moet zijn. Zonder dat je begrijpt waarom. 

Dan is dit voor jou. 

Wat we wel kunnen zeggen is dat je drie dagen helemaal voor jezelf hebt (wat al waanzinnig is), inspirerende workshops, uitgebreide lunch en diner door een chef-kok, ontbijt op bed, diepe verbindingen aangaan met gelijkgestemde vrouwen waar mooie vriendschappen kunnen ontstaan. 

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders