Grenzeloos dromen (n.a.v. de film) - Laura Langens

grenzeloos dromen

Wat zijn we enorm trots op het eindresultaat van de film Grenzeloos dromen. 
Hier vind je meer informatie over de sprekers, wat ze doen, wie ze zijn en wat hun missie is. 
Ook kun je doorklikken naar hun website. Helemaal onderaan deze pagina kun je een reactie achterlaten.

Sophie Dittmar

Psycholoog, schrijfster & onderneemster 

Ik help vrouwen binnen 3 maanden een succesvolle (online) business neer te zetten zodat zij het maximale uit zichzelf, hun Leven & hun Business kunnen halen. 

Na 10 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt als psycholoog gooide ik in 2017 het roer om. Ik besloot mij volledig te verdiepen in de wet van aantrekking en wist mij te ontwikkelen tot een van de grootste experts op dit gebied binnen Nederland. 

Middels mijn courses en content heb ik 1000e vrouwen en onderneemsters geholpen het maximale uit hun leven & hun business te halen. Ik veroverde afgelopen jaren meerdere malen een nummer 1 plek in de I-Tunes top 100 lijst met mijn populaire podcast show, ik werd gefeatured in de top 10 meest succesvolle online onderneemsters lijst, ik schreef én publiceerde in eigen beheer mijn boek en ik creëerde een super inspirerende en betrokken (online) vrouwen community. Maar belangrijker nog ik creëerde geestelijke en financiële vrijheid en dit gun ik jou ook!

Mijn missie is helder: zoveel mogelijk vrouwen inspireren het maximale uit zichzelf, hun leven en hun busines te halen. Zodat zij de impact kunnen gaan maken op de wereld die ze bedoeld zijn te maken! 

Linda Dronkers

CEO Envision Your Future en CEO Manifestatie Magazine 

Ik ben helemaal gek van alles wat te maken heeft met je eigen realiteit creëren met een speciale interesse in de wetenschap erachter. Deze kennis heeft mijn leven compleet veranderd en ik geloof dat het een sleutel is naar een nog mooiere wereld.

Dat is mijn drijfveer om middels mijn boek ‘Golven van geluk’ anderen hiermee kennis te laten maken, mijn bedrijf Envision Your Future anderen de technieken te leren ook hun droomleven te creëren. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van het Manifestatie Magazine wat 4x per jaar uitkomt om mensen te inspireren over deze positieve manier van leven. 

Alles is mogelijk, de enige beperking is je eigen gedachte! Oftewel, droom grenzeloos!

Maartje Koper

Wet van Aantrekkingskracht Expert en Spiritueel Leraar

Maartje helpt Bewuste Creators en Leiders van deze Nieuwe tijd en iedereen die een diepe Drive voelt om te creëren.
Maartje leert hen HOE ze hun realiteit creëren, al hun verlangens kunnen realiseren, hoe ze hun ZielsMissie kunnen ontdekken en hoe ze die in de wereld kunnen zetten op een manier die 100% afgestemd voelt.
Bewuste Creators voelen vaak dat ze niet in “het systeem” passen en dat ze “anders” zijn. Maartje leert hen hoe ze hier uit kunnen breken en bij kunnen dragen aan het creëren van de Nieuwe Aarde met hun unieke gaves en talenten.

Laura Langens

Initiatiefnemer film Grenzeloos dromen

Je kent me misschien van de kinderboeken die ik heb geschreven over de wet van de aantrekkingskracht. Uit mijn eerste boek Droomwensen wordt in de film voorgelezen.

Een van mijn missies is zoveel mogelijk kinderen inspireren door te vertellen over de wet van de aantrekkingskracht. Ik geloof er oprecht in dat als kinderen op jonge leeftijd horen dat ze mogen geloven en vertrouwen in hun eigen dromen en wensen, ze hier een hele waardevolle les voor de rest van hun leven leren. En daarmee wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren.

Daarnaast ben ik spreker en intuïtief coach.

Lou Niestadt

Schrijver, WetenSchepper, Mama, Nana, Lover, Entrepreneur en ook wel bekend als Juf Universe

Tijdens mijn Joyride to Freedom experiment, waarbij ik ruim anderhalf jaar offline en on life ging, mijn JOY & FREEDOM achterna om te zien wat er met mij, mijn gezin en mijn business zou gebeuren als ik de Universele Wetten eens echt ging léven in plaats van er maar over te blijven lezen en leren. 
Het resultaat was zó verbluffend dat ik terug ben online. Om de échte purpose van de wet van aantrekking te leven en dóór te geven. 
TO EMPOWER US, TO EMPOWER OTHERS. 
De Universele wetten werken. Maar als je niet weet hoe, dan werken ze net zo makkelijk tegen je.    
 
Als jij van JOY je JOB maakt dan zorgt het Universum voor de rest.
En in de tussentijd kan ik je helpen om te vertrouwen dat het écht waar is, dat het écht kan, en je laten zien hoe je ze vóór je kunt laten werken.

In mijn nieuwste interactieve boek: Pockets vól met JOY, een 28-daags experiment met de Wet van Aantrekking kun je het zélf ervaren.
En dan..
Dan is het tijd dat JIJ het weer doorgeeft.
Each One, Teach One.
 

Astrid Tees

Online lifecoach de wet van aantrekking

Het beste nieuws dat ik ooit kreeg is het bestaan van de wet van aantrekking. Waarom? Omdat dit het geheim van het leven bevat. Het verklaart wie we zijn en wat we hier komen doen en het allermooiste: het legt ons haarfijn uit HOE we zelf ons mooiste leven kunnen creëren… Sindsdien heb ik al zoveel fantastische dingen mogen ervaren dat ik niet anders kan dan erover praten, want dit moet iedereen weten! Vandaar dat mijn passie en missie is om de kennis van de wet van aantrekking onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden. 

Dit doe ik als lifecoach o.a. door mijn Facebookgroep De wet van aantrekking in de praktijk. Daar zoek ik de verbinding met gelijkgestemden en houden we samen de energie hoog. Het is echt een feestje om deze groep te managen! 

22 reacties op “Grenzeloos dromen (n.a.v. de film)”

 1. Hoi Laura,
  Ik heb vorig jaar jouw boek Droomwensen besteld voor mijn dochter, ze vindt hem heel mooi en interessant.
  Nu kwam deze mail voorbij met het filmpje en de uitnodiging voor jouw webinar, precies op het moment dat ik mij zelf aan het oriënteren ben op dit onderwerp. Wonderlijk! Het werkt 🙂 Ik ben er dan ook bij donderdag.
  Het filmpje is echt ontzettend mooi en duidelijk geworden. Hele krachtige vrouwen zijn jullie.
  Dankjulliewel!

  1. Laura Langens

   Dankjewel voor je reactie! Wat leuk dat je er donderdag bij bent.
   Wat ‘toevallig’ dat het nu op dit moment op je pad komt.

   Dankjewel voor je enthousiaste reactie.
   Tot donderdag 🙂 Liefs!

 2. Wauw. Geweldig, zo krachtig. Mooi gemaakt, dankjewel voor dit cadeau ❣️ik ben zelf Kindervoedingscoach en fertility coach en werk met de wet van aantrekkingskracht. Ik kan dit filmpje goed gebruiken????

  1. Heel mooi, wat een krachtige film.
   Heldere boodschappen van krachtige vrouwen.
   Top gedaan en zeker een aanrader❤

 3. Ik vond de film heel fijn en boeiend om te kijken.
  Jullie hebben er iets prachtigs van gemaakt! Dank je wel.
  Echt een film met een mooie krachtige boodschap. ❤️

 4. Wow Laura wat mooi, gaaf, fantastische. Wat een inspiratie.
  Kippenvel.

  Ik ga hem nog een paar keer terug kijken. Gewoon als ik het nodig heb om even weer geïnspireerd te raken. Mijm focus weer goed te zetten.

  Heel mooi gemaakt

 5. Wauw, meisjes: mooi en duidelijk ! Deze komt bij m’n favorieten, hij is té inspirerend om ‘t bij één keer kijken te laten.

 6. Als oma een poos geleden de beide boekjes Droomwensen en Dromenvangers van Laura Langens gekocht voor mijn kleinkinderen en ook indirect om verder hierover in gesprek te geraken met mijn eigen-inmiddels volwassen -kinderen.
  Naast de modules / training over de Wet van de Aantrekkingskracht ook de donderdagavond webinar van Laura gevolgd.
  Veel omvattend allemaal maar heel inspirerend. Dus ga vaak “op herhaling “ om het me eigen te maken.
  NU deze korte documentaire “ Grenzeloos Dromen” met veel meer “ Laura’s” maar dan met hun eigen inzichten.
  Jullie maken het thema zeer behapbaar op verschillende manieren die praktisch aanspreken.
  Een levenswijze film met extra dimensies om te blijven geloven dat dromen ook waar te maken zijn…. voor jong én oud.
  DANK aan allen.

 7. Wat enorm mooi neergezet! Een film die iedereen zou moeten zien.
  Ik werk zelf binnen mijn bedrijf, It’s all about…By Maud, ook met de wet van aantrekking en heb daar gelukkig al veel mensen mee kunnen helpen! Ik ben dagelijks bezig om mensen bewust te maken van deze manier van denken en doen, ook in het dagelijks leven en daar wordt ik zo gelukkig van. Ik merk dat alleen dat al heel aanstekelijk werkt naar anderen.
  Ik ga jullie film met veel plezier delen om deze magisch mooie energie te verspreiden!

 8. Toen ik jaren geleden voor het eerst in aanraking kwam met de wet van aantrekking ontstond ook de gedachte: hoe cool zou het zijn als dit op de basisscholen wordt geleerd. Ik ben dankbaar en blij dat jij het toegankelijk maakt voor kinderen! Ik kreeg kippenvel bij je verhaal over je klasgenoot. Heerlijk dat hij er voor gaat ondanks zijn leraar…! Mooie film met allemaal prachtige vrouwen die zich inzetten voor meer bewustzijn voor iedereen. Succes! Heb het goed!

 9. Wat een mooie, duidelijke en verhelderende film. Prachtig gedaan zo aan de hand van het kinderboek en ieder vanuit zijn eigen invalshoek. Het is absoluut het kijken waard! Bedankt toppers!

 10. Wow, Laura…wat een mooie film. De wet van aantrekking gezien vanuit diverse invalshoeken. Ik luisterde gisteren nog de podcast van Kukuru, ik volg de cursussen van Kim Munnecom en ik ben op 12 september “live” op het manifestatie event. De wet van aantrekking heeft mijn leven in korte tijd al zoveel geholpen om van oude overtuigingen af te komen, mijn verlangens en dromen uit te laten komen en overvloed naar me toe te laten stromen. Het is een echte “life changer” die ik iedereen gun! Liefs

 11. Hi Laura,
  Ik heb de film met kippenvel gekeken.
  Het bestaan van aantrekkingskracht of hoe het universum werkt is zó interessant. Heb het zelf ook al eens mogen ervaren. Maar eigenlijk zou ik mij er méér bewust van moeten zijn.
  Om dan in de flow/moeiteloosheid van het leven te komen.
  Dank je wel voor de mooie film, ben benieuwd naar het magazine en het boek????????

 12. Prachtige insteek, mooie film.
  Echter, ik koppel het vaak ook naar het welvaartsdenken. We hebben het hier zo goed, zo rijk.
  De meerderheid van de wereld leeft in armoede. De law of attraction…zal voor hen veel weerbarstiger zijn. Die hebben helemaal geen tijd om na te denken. Hun leven bestaat uit werken en slapen en tussendoor nog even genieten.
  En daarbij: we vinden met deze law of attraction dat alles maakbaar is. Ik droom ook dat ik dokter wil worden, maar mijn hersens kunnen dat niet aan. Leer kinderen omgaan met dromen, maar ook met teleurstellingen kunnen handelen.
  En soms kunnen bepaalde gedachten zo sterk zijn, dan kan je 100 uur in de spiegel kijken en tegen jezelf zeggen “ik ben goed genoeg” maar dat geloof je echt niet zo snel als je 20 jaar anders hebt gehoord.
  Zoveel moeders die ongewenst kinderloos zijn kunnen zich suf denken dat ze een kind naar zich toe denken/trekken. Nou zo makkelijk gaat dat niet. Wel geloof ik dat als je echt iets wilt, je ver kan komen hoor 😉
  En voorspoed voor iedereen ? Misschien mogen we eerst wel eens wat gaan doen aan onze planeet, deze verduurzamen, voordat we allemaal in porches willen rijden en in kastelen gaan wonen en veel te veel stoken.

  Ik geloof in Jezus. Hij is degene Die echte liefde kent, die ons kent. Weet wat ons drijft en Wat wij werkelijk nodig hebben.
  Als mensen denken we vaak dat we ergens gelukkig van worden, maar echt geluk, liefde en vrede van binnen komt van Jezus, God en Zijn Heilige Geest. Hij heeft het Universum gemaakt en kent de toekomst. Hij heeft een goede toekomst voor ogen. Ken hem, en je word gekend 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches