fbpx

Wet van aantrekking voor kinderen

Het is mijn missie om zoveel mogelijk kinderen te inspireren door te schrijven over de wet van de aantrekkingskracht. In totaal heb ik vier boeken geschreven over deze eeuwenoude wijsheid. 
Ook heb ik een methode geschreven die verweven is in een training. Want hoe mooi zou het zijn als de wet van aantrekking verwezen is in de opvoeding, het onderwijs en onze hele maatschappij? 

Alle boeken op een rij

pag. 20_21

Droomwensen

3 t/m 7 jaar oud

kaft klein

Droomvangen

6 t/m 10 jaar oud

afb 23 kaft drakendromen kleim

Drakendromen

6 t/m 10 jaar oud

afb 8 klein

Dagdromen

2 t/m 7 jaar oud

PRE-SALE!

Ik stel mezelf voor en ga je wegwijs maken in de training. Wat komt er aan bod? Wat ga je leren? Waar kun jij je vragen stellen. Een introductie als start van de training. 

In deze module ga ik jou alles leren over de wet van de aantrekkingskracht en hoe jij deze eeuwenoude wijsheid zelf toe kunt passen. Als je zelf weet hoe het werkt en hoe je het toe kunt passen, kun je het je kinderen nog beter leren. 
En in deze module staat de BONUS! Een prachtige korte film met 6 geweldige vrouwen die jou alles vertellen over de wet van de aantrekkingskracht. 

Ik ga je vertellen over de wetenschap achter de wet van de aantrekkingskracht. Ik ga je alles vertellen over conditionering en hoe dat effect kan hebben op ons volwassen leven. Wat geef jij jouw kind mee? En op welke manier? Wat doen kinderen onder 7 jaar? En hoe kun jij hen helpen? Een ontzettend interessant onderwerp dat veel levens heeft veranderd. 

Wat is de methode, voor wie is de methode geschreven en wat houdt de methode in? Ook komen de drie stappen uit de methode aan bod en leer ik je er alles over. 

Dan ben je klaar met de training en kun je aan de slag. In deze module geef ik je laatste tips. Nodig ik je uit om bij een Facebookgroep te komen, zodat jij je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen met mensen die met hetzelfde bezig zijn als jij: de wet van de aantrekkingskracht. 

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches