Werkcafé

NIEUW!

Ondernemen kan soms eenzaam zijn. Iemand om mee te sparren, iemand waarmee je samenwerkt of gewoon af en toe je ideeën uiten kan zo fijn zijn! Dat is wat we gaan doen tijdens het Werkcafé. Maar dat is niet het enige. Wij, Linda en Laura, zijn er om jullie informatie, inspiratie en motivatie te geven. Vragen kunnen gesteld worden en ideeën kunnen worden gedeeld.

Samen sterk

Voelt het voor jou soms ook dat je op een eilandje werkt als ondernemer. Dat je hierdoor misschien niet meer uit je comfortzone stapt, en dat het soms zó fijn is om even te sparren met andere ondernemers. 

Uit dit idee is het Werkcafé ontstaan. 

Het is niet alleen een dag op een fijne inspirerende plek, waar jij kan werken in het bijzijn van gelijkgestemden vrouwen. Deze dag gaan we ook ideeën delen, vragen stellen, blokkades verhelpen en elkaar ondersteunen om in je kracht te staan. 

Dit is voor de vrouw die...

💫 een eigen bedrijf heeft of wil opstarten en op zoek is naar tools en kennis. 
💫
wil samenwerken en sparren. Die wil verbinden met andere vrouwelijke ondernemers. 
💫 die vragen wil kunnen stellen over het neerzetten of opschalen van een bedrijf.
💫 het praktische wil combineren met het spirituele. Hoe zet je de wet van aantrekking in? Hoe bouw je een mailinglist op? Of hoe creëer je meer bereik?
💫 wil genieten van een heerlijke dag waarin je helemaal in de watten wordt gelegd. Wij zorgen voor een heerlijke lunch, lekker drinken en natuurlijk chocolade op tafel! 

Linda Tielemans

Mijn naam is Linda Tielemans en ik ben enorm dankbaar voor al het moois in en om me heen. Ik woon samen met mijn fantastische man Rob en onze twee lieve kindjes, Yfke en Len. Verder ben ik (schoon)dochter, collega, buurvrouw, vriendin, kennis, familie en compagnon van mijn broers Ruud en Bart. Wij zijn groot gebracht in ons familiebedrijf wat werkzaam is in de staal- en houtindustrie. Met veel plezier ondersteun ik wanneer nodig mijn broers in alles waar mijn hart ligt in het familiebedrijf (vooral het inspireren en begeleiden van onze collega’s tijdens het verwezenlijken van hun dromen of hun taken binnen ons bedrijf).
Mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste heeft ervoor gezorgd dat ik enorm blij word van het creëren van een stralende huid. Hierdoor is enkele jaren geleden dan ook de dankbare kracht van zZacht ontstaan. Huidverzorging op basis van pre- en probiotica. Waarna ik vorig de keus maakte om verder te ontwikkelen, ontstond daar de zZacht academie. Want als het creëren van een stralende huid mogelijk is, is het creëren van je meest sprankelende leven ook een wens. En dit is wat ik iedereen gun, je allermooiste leven, leven op alle gebieden.

Waar je creëert is alles mogelijk!

Laura Langens

Mijn avontuur begon op een avond toen onze oudste dochter vroeg: mama, hoe zorg je dat je dromen uitkomen? Ik wist dat ik haar alles wilde vertellen over manifesteren. Maar hoe?!
Ik ging op onderzoek uit en die kennis die ik tegenkwam verwerkte ik in een prentenboek, genaamd Droomwensen. Dat is een groot succes geworden. Ondertussen zijn er meer dan 19.000 boeken verkocht!

Vanuit daar is mijn bedrijf alleen maar gegroeid. Ik ging mijn kennis delen en ondertussen heb ik meer dan 500 vrouwen mogen begeleiden en coachen in het opschalen of opstarten van hun bedrijf. Daarbij combineer ik het praktische en spirituele. 

Organiseren vind ik daarnaast heerlijk om te doen. Ik organiseer transformerende evenementen en retreats. Het organiseren en in de watten leggen van gasten vind ik geweldig! En dat hoop ik jou te laten ervaren tijdens dit werkcafé. 

Werkcafé
12 december
10.00 tot 16.00 uur
Atelier bij Laura in Geffen

Krachten bundelen, het maakt ons zoveel sterker!

Samen kwamen we tot de ontdekking dan we veel overeenkomsten hebben als het gaat over het ondernemerschap en onze kijk op het leven. Maar beide op onze eigen manier. En juist dit is wat ons krachtig maakt, er is geen goed of fout het is van belang dat je het doet op een manier die aansluit bij wie jij bent.

 

Het doel van ons Werkcafé is dan ook dat we Verbinding maken met elkaar, luisteren en geïnspireerd worden om vervolgens jouw bedrijf verder te bouwen als verlengstuk van jezelf. En wij, Laura en Linda, zijn er deze dag om jou te ondersteunen bij al je vragen. We kijken samen waar je tegen aanloopt, hoe je deze blokkade kan verhelpen om vervolgens weer waardevolle stappen te maken in jouw prachtige onderneming.

Wij denken groots, dromen grenzeloos en weten dat waar wij creëren alles mogelijk is! 

Herken jij jezelf hierin?

Herken jij jezelf hierin?

Het is tijd voor JOU

Programma

Vanaf 9.30 uur ben je welkom in het atelier van Laura in Geffen. Om 10.00 uur start het programma en gaan we kennis met elkaar maken, de intentie voor de dag neerzetten en krijg je de mogelijkheid om alvast te verbinden met elkaar. Om 10.30 uur is er tijd om meer informatie te krijgen over dat waar jij behoefte aan hebt. Misschien wil je meer informatie over het bouwen van een website, het opbouwen van een mailinglist en actief zijn op social media. Informatie over juist de kracht van je gedachten, manifesteren of intuïtie kan natuurlijk ook. Die combinatie is juist goud waard, vinden wij. Vanaf 11.00 uur krijg jij de mogelijkheid om te werken. Misschien wil je werken aan je website, eindelijk die mail eens afmaken of wil je posts schrijven voor op social media. Het hoeft natuurlijk niet stil te zijn. Je mag gewoon kletsen en verbinden met elkaar. All is good. Wij lopen rond om jullie vragen te beantwoorden of misschien 1:1 mee te kijken. Na een heerlijke lunch krijg jij de mogelijkheid om even over de weilanden te wandelen. Even een frisse neus halen en luisteren naar de wind die mooie liedjes blaast. Na de wandeling gaan we rond 14.00 uur verder met het beantwoorden van vragen. Dit doen we in de groep, want we kunnen zoveel leren van elkaars vragen. Nadat je nog even de kans hebt gekregen om te werken, sluiten we de dag rond 15.30 uur af op een fijne, verbindende manier. Om 16.00 uur zit jij dan ook weer in de auto of op je fiets om naar huis te rijden.

WhatsApp Image 2023-08-30 at 10.35.26

Werkcafé

Een dag waarin jij kunt verbinden met andere ondernemers, samen kunt werken en informatie kunt ontvangen

Dit is wat je krijgt:

💫 op 12 december word je de hele dag in de watten gelegd. We starten om 10.00 uur en sluiten om 16.00 uur af. 
💫 het is inclusief lunch, drinken, lekker fruit en uiteraard is er chocolade. 
💫 alle antwoorden op je vragen, we denken met je mee, helpen je op weg en als jij aan het eind van de dag naar huis gaat, weet jij wat de volgende stap is. 

Nu tijdelijk: 97,- i.p.v. 111,-

(excl. BTW)

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders