fbpx

Training

Wet van aantrekking voor kinderen

Maar hoe pas ik als ouder de wet van de aantrekkingskracht toe? En hoe kan ik het mijn kind leren? 
Dat waren vragen die ik regelmatig kreeg. Daarom heb ik een training geschreven. In de training zit een methode verwerkt. 
Het is een training waarmee ik jou wil inspireren, motiveren en laten creëren. Samen met je kind. 

Wet van de aantrekkingskracht

Je wil het je kind zo graag leren: de wet van de aantrekkingskracht. Stapsgewijs, met onderzoek onderbouwd en gewoon vanuit je gevoel. Dat kan! 
In de training komen 5 modules met 14 sub-modules aan bod. 

pag 4_5 600
pag 18_19 600

Heb jij jouw dromen waargemaakt?

Had jij vroeger mensen om je heen die je motiveerde? Of juist tegenhield? Had jij vroeger dromen? Ben je uitgelachen of zijn je dromen uitgekomen? 

Ik wil dat alle kinderen mogen dromen. Grenzeloos. En dat ze hun dromen mogen najagen. Hoe groot of klein de droom ook is. 

En jij? Welke kinderen wil jij dat leren? 

Denk groot en droom grenzeloos

Voor ouders, leerkrachten en ...

De training is geschreven voor ouders, leerkrachten, pedagogen, logopedisten, ergotherapeuten, coachen en iedereen die met kinderen werkt. 
Wil jij zelf alles leren over de wet van aantrekking? En wil je deze eeuwenoude wijsheid leren aan kinderen? Zodat hen dat nu, maar ook in de toekomst enorm kan helpen?  

pag 11 600

Ik stel mezelf voor en ga je wegwijs maken in de training. Wat komt er aan bod? Wat ga je leren? Waar kun jij je vragen stellen. Een introductie als start van de training. 

In deze module ga ik jou alles leren over de wet van de aantrekkingskracht en hoe jij deze eeuwenoude wijsheid zelf toe kunt passen. Als je zelf weet hoe het werkt en hoe je het toe kunt passen, kun je het je kinderen nog beter leren. 
En in deze module staat de BONUS! Een prachtige korte film met 6 geweldige vrouwen die jou alles vertellen over de wet van de aantrekkingskracht. 

Ik ga je vertellen over de wetenschap achter de wet van de aantrekkingskracht. Ik ga je alles vertellen over conditionering en hoe dat effect kan hebben op ons volwassen leven. Wat geef jij jouw kind mee? En op welke manier? Wat doen kinderen onder 7 jaar? En hoe kun jij hen helpen? Een ontzettend interessant onderwerp dat veel levens heeft veranderd. 

Wat is de methode, voor wie is de methode geschreven en wat houdt de methode in? Ook komen de drie stappen uit de methode aan bod en leer ik je er alles over. 

Dan ben je klaar met de training en kun je aan de slag. In deze module geef ik je laatste tips. Nodig ik je uit om bij een Facebookgroep te komen, zodat jij je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen met mensen die met hetzelfde bezig zijn als jij: de wet van de aantrekkingskracht. 

De training is nu met korting te koop! Je betaalt geen €274, maar €149.

Let op: je kunt deze training vanaf 5 september niet meer kopen!

Over Laura

Afgelopen jaren heb ik me enorm verdiept in de wet van aantrekking. En op een dag vroeg ik mezelf af; hoe leer ik dit aan mijn kinderen? Opnieuw ben ik onderzoek gaan doen en heb ik uiteindelijk een prentenboek geschreven, genaamd Droomwensen.

Hoe mooi zou het zijn als ik mensen mag inspireren
Hoe mooi zou het zijn als ouders hun kinderen deze eeuwenoude wijsheid mee kunnen geven? 
Hoe mooi zou het zijn als kinderen groots kunnen denken? 
Hoe mooi zou het zijn als kinderen grenzeloos kunnen blijven dromen? 

Dat is mijn missie

Wat anderen zeggen

Ze heeft veel kennis van zaken en als ze het antwoord niet weet komt ze er op terug.
Janet Grootveld
Laura maakt een wijsheid voor kinderen heel toegankelijk door er op een liefdevolle en oprechte manier erover te vertellen.
Lot
Gisteren in bijna 1 keer de training gekeken. Ik kon niet meer stoppen en moest gewoon alles af kijken..
Ilse de Valk

Start vandaag nog!

€274

€149

Training: Wet van aantrekking voor kinderen

Waarin ik jou alles vertel over de wet van de aantrekkingskracht en hoe je deze eeuwenoude wijsheid aan kinderen kunt leren. 

Je ontvangt de training direct via je e-mail!

Je kunt direct beginnen, na betaling ontvang je direct een e-mail met de link naar de online training. Hij is online, je kunt hem dus op elk moment bekijken. Thuis op de bank, aan de keukentafel of lekker in bad. En verder is hij onbeperkt geldig. Je kunt hem volgende week, over vijf of over tien jaar bekijken. Fijn toch?

Veelgestelde vragen

Direct! Je ontvangt meteen een e-mail in je mailbox met de link naar de training. 

De training is geschreven voor ouders die hun kinderen alles willen leren over de wet van aantrekking. Het is een online training met acht modules. 

Hij is onbeperkt geldig. Je kunt hem dus volgende week, over vijf jaar of over tien jaar nogmaals bekijken. 

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches