Samenwerken - Laura Langens

Samenwerken

Met een lijst van +18.000 emailadressen, meer dan 3500 volgers op Instagram en de gave evenementen die ik verzorg, word ik vaak benaderd door bedrijven met de vraag of ik hun product wil promoten. Tot nu toe was mijn antwoord nee. Maar daar komt verandering in. Ik deel namelijk met liefde over mijn persoonlijke leven inclusief de dingen waar ik tegenaan loop. Als jouw product of dienst mijn leed kan verzachten 😉 deel ik daar graag over.

Product toesturen

Ik vind het altijd leuk om producten te ontvangen en ik ontvang ze met heel veel liefde en dankbaarheid. Wil je dat? Neem daarvoor contact op door onderstaand formulier in te vullen. Dan gaan wij ervoor zorgen dat jij alle gegevens krijgt zodat je het met liefde op kunt sturen.

Samenwerking

Wil je meer? En zijn we allebei enthousiast? Dan vind ik het heel tof om een samenwerking aan te gaan. Daarvoor heb ik verschillende pakketten. Neem dus zeker contact met ons op voor een toffe samenwerking! Dat kan door onderstaand formulier in te vullen.

Prijzen en meer

Ik werk met pakketten. Dat werkt heel simpel, hoe meer ik voor jou promoot, hoe hoger de prijs. 
Voor een story-reeks van minimaal drie story’s betaal je €150 (excl. BTW). Wil je er ook een reels bij of wil je dat jouw product vaker terugkomt wordt het bedrag hoger. 

Als het definitief een JA is en we gaan samenwerken dan bellen we van te voren om te bespreken wat ik in gedachten hebt en of dat klopt bij jouw verwachting. Ik heb een creatief, enthousiast, maar gestructureerd brein. Dus dat gaat zeker goedkomen! 

Ik sta voor heel veel open, zolang het maar past bij mijn motto: denk groot, droom grenzeloos, bij mijn rol als moeder of bij mijn persoonlijke leven. Uiteraard is het leuk als ik mijn volgers een korting kan bieden op jouw product. Dit kunnen producten zijn die mijn leven als ondernemende moeder gemakkelijker maken. Maar het kunnen ook diensten zijn zoals een tarotlezing, schoonheidsbehandeling of nagelstyling. 

150 excl. BTW

350 excl. BTW

1500 excl. BTW

Let's connect!

Na het invullen én opsturen van het formulier nemen we binnen één week contact met je op.

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches