fbpx

Wet van de aantrekkingskracht voor kinderen

Wil jij kinderen groot laten denken en grenzeloos laten dromen?

Donderdagavond, 20.00 uur!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Datum & Tijd
7 januari 2020 om 20:00 uur

Training door
Laura Langens

Denk groot, droom grenzeloos

Bekijk dit Webinar nu gratis!

Ken je de wet van aantrekking? Pas je deze eeuwenoude wijsheid ook toe? Maar hoe leer je dit aan je kinderen? Dat vroeg ik me een jaar geleden ook af. Na jaren onderzoek, het zelf toepassen van deze wet en het overbrengen van deze informatie op mijn kinderen, kan ik nu met trots zeggen dat ik dit anderen graag kan en wil leren. Wil jij jouw kind dus ook meer leren over de wet van de aantrekkingskracht? Maar weet je niet goed hoe?
Schrijf je dan in voor het gratis Webinar!
 

en hen alles vertellen over de Wet van de aantrekkinsskracht!

Lana, onze oudste dochter, kon ‘s avonds niet in slaap komen. Het was maart 2019. Toen ik naar haar toe kwam, vroeg ze aan me: ‘Mama, heb jij ook dromen?’
Ik vertelde haar alles over mijn dromen. Ze keek me met grote ogen aan en vroeg toen verbaasd: ‘Maar hoe zorg je dat je dromen uitkomen?’

Die avond vertelde ik haar alles over de wet van de aantrekkingskracht. Die avond werd er een zaadje gepland. Die avond ging het balletje rollen. Die avond kreeg mijn missie vorm. 
Ik wil zoveel mogelijk kinderen vertellen over de wet van de aantrekkingskracht. Dat is mijn droom, dat is mijn doel, dat is mijn missie. 

Mag ik jou inspireren?

En wil jij jouw kind inspireren?

‘Goh, je moet hier een boek over schrijven,’ zei een moeder een week later toen ik haar vertelde over Lana’s vraag. 
En dat ben ik gaan doen. Een prentenboek over de Wet van de aantrekkingskracht. In dat prentenboek staat een stappenplan waarmee jouw kind dankbaar gebruik kan maken van deze eeuwenoude wijsheid. 

Ik wil je in mijn Webinar alles vertellen over dit stappenplan! Zodat jij het jouw kind kunt leren. 

Wil jij jouw kind vast inspireren? Koop hieronder mijn boek Droomwensen in PDF-vorm. Zo kun jij jouw kind vast inspireren voor maar €2,97 i.p.v. €7,97.

Bekijk het live Webinar GRATIS!

Wil jij jouw kinderen alles leren over de Wet van de aantrekkingskracht? Maar weet je niet goed hoe? Ik ga je daar alles over vertellen in mijn Webinar. 

Wat anderen zeggen

Ontzettend inspireren, waardvol en rustig verteld. Dankjewel voor de inspiratie!
Mieke
Laura maakt een wijsheid voor kinderen (ook voor volwassenen bruikbaar) heel toegankelijk door op een liefdevolle en oprechte manier erover te vertellen. Het is goed te volgen en toe te passen. Ik denk dat vele kinderen (en volwassenen) hier heel veel aan hebben in hun groei en ontwikkeling.
Lot
Laura, dank je wel voor je inspiratie en ik ga er zeker mee aan de slag. De eerste leuke gesprekjes met mijn zoon er al overgehad.
Ilse

Donderdagavond, 20.00 uur

Laat kinderen groot blijven denken en grenzeloos blijven dromen!

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches