Waar het voor mij allemaal begon

Ik kwam in aanraking met de wet van de aantrekkingskracht via mijn man Teun. We zijn niet getrouwd, maar toch klink ‘man’ een stuk leuker dan partner of vriend. Hij bekeek de documentaire The Secret op Netflix. Toch heeft het voor mij nog een half jaar geduurd voordat ik deze documentaire ook keek. 

Ik was met andere dingen bezig. De peuterspeelzaal van onze oudste dochter van toen net 3 jaar had tegen ons gezegd dat ze dachten dat Lana mogelijk autisme had. Ook ik zag dat Lana ongecontroleerde bewegingen met haar gezicht, armen en benen maakte tijdens enthousiasme. Ook ik merkte dat ze enorm veel behoefte had aan structuur. En ook ik wist dat we haar van te voren goed moesten vertellen wat we die dag gingen doen, omdat ze anders in paniek raakte. Toch kon ik niet accepteren dat het mogelijk autisme was. Dat klopte niet bij mijn gevoel. 

Twee weken later sprak ik hierover met mijn nicht Wendy van Vivendy. Zij heeft een centrum voor bewustwording en intuïtie. Ik ben toen bij haar in de leer gegaan en zij is mijn spiritueel coach geworden. Ze heeft me enorm veel geleerd over dingen die we niet zien maar voelen dat ze er zijn. Een onderbuikgevoel, je intuïtie, spiritualiteit, bewustwording, maar ook kijken naar je onderbewustzijn. 
Zo kwam ik erachter dat Lana zeker geen autisme had of heeft, ze is hooggevoelig. 

Toen ik me ging verdiepen in bewustwording en spiritualiteit, heeft Teun zich nog meer verdiept in de wet van de aantrekkingskracht. We verloren elkaar een beetje. Teun had niets met spiritualiteit: hij vond het onzin en niet tastbaar. Ik had mijn twijfels bij de wet van de aantrekkingskracht. En zo groeiden we uit elkaar. We woonde samen, hadden onze dagelijkse bezigheden, zorgden voor onze kinderen, maar dat was het.

Tot ik in april 2019 op Facebook een event van Michael Pilarczyk voorbij zag komen. Een live event, dat Maximum Potential heet. We meldde ons aan en twee weken later gingen we naar deze tweedaagse. Michael vertelde over spiritualiteit. Teun begon mij, in twee dagen tijd, te begrijpen en kon situaties en gebeurtenissen verklaren. Michael vertelde ook over de Wet van de aantrekkingskracht. Iets waar ik me ook in was gaan verdiepen. Maar doordat Michael het op een prachtige manier uitlegde, nog beter begon te snappen. Daarnaast vertelde hij over zelfontwikkeling, tijdmanagement, zelfliefde, eigenwaarde, (mentale) gezondheid, persoonlijke waarden en keuzes maken. 

Na dat weekend gingen we herboren naar huis. Binnen twee dagen tijd was onze relatie weer herstelt. We leven nu vanuit liefde. We gingen belangrijke keuzes maken. We gingen meer tijd besteden aan de dingen die we écht leuk vonden. We gingen positiever denken. We begrepen elkaar en waren een team. 

Samen gingen we onszelf verder verdiepen. Maar ook afzonderlijk. Ik ben me nog meer gaan verdiepen in de wet van de aantrekkingskracht. Ik ben mensen gaan volgen, filmpjes op YouTube en documentaires op Netflix gaan bekijken, boeken gaan lezen en me gaan verdiepen in de kwantumfysica. 

En toen ik het idee had om ook kinderen kennis te laten maken met de wet van de aantrekkingskracht is het idee van een prentenboek ontstaan. Een prentenboek waarbij jonge kinderen alles leren over de wet van de aantrekkingskracht en hoe ze deze op jonge leeftijd al kunnen toepassen. Wil jij meer informatie over het prentenboek? Klik dan hier >> 
Zo ontstonden er prachtige producten. 

Ik ben ontzettend dankbaar dat Michael op ons pad kwam en we nu de dingen doen waar we echt gelukkig van worden. En zoals Michael altijd zegt: Leef je mooiste leven. Dat doen we! 

1 gedachte op “Waar het voor mij allemaal begon”

  1. Patricia Lapré

    Wat een prachtige missie ! Fantastisch mooi en bijzonder om iets van deze overtuiging en levenskracht mee te kunnen geven aan jonge kinderen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *