Ego

Het is december 2020. Linda Dronkers belt me op. Dat doen we regelmatig. Linda en ik hebben  wekelijks en soms zelfs dagelijks contact. Er is een waardevolle vriendschap ontstaan en dat is heerlijk. We zitten op dezelfde frequentie en ik voel dat het de bedoeling is dat Linda en ik op elkaars pad komen om elkaar levenslessen te leren. 

Zo ook op die vrijdagmiddag dat Linda me belde. De kerstvakantie stond voor de deur en ik wilde beginnen met eten koken. Toen ik afpakte zei Linda de ondertussen legendarische woorden: ‘Hoe zou je het vinden om samen met mij een Magazine te starten.’
Mijn eerste reactie was: Ja! Dit gaan we doen. Dit is ontzettend gaaf en tof! Stel je voor, een magazine over manifesteren, een Manifestatie Magazine. Die middag hadden we nog een aantal keer contact. Ook omdat ik wilde afstemmen met mijn Mastermind om hen om advies te vragen. Ook mijn Mastermind was enthousiast en gaven me een aantal adviezen, die ik weer aan Linda doorgaf. 
Zo ontstond er een mooie samenwerking. Stapje voor stapje begon het Manifestatie Magazine te ontstaan. We spraken live af om rubrieken, collums en onderwerpen te bespreken. We volgden een cursus om te leren hoe we een goed magazine konden starten en we zetten een vacature uit om een mooi team te vormen. Ook hadden we een afspraak bij de KvK om het officieel te maken en hadden we samen ineens een bedrijf. 

Ontzettend gaaf en ik heb enorm genoten van deze tijd en dit mooie proces. Toch was er de hele tijd een stem in mijn achterhoofd die tegen me zei: ‘Laura, weet je zeker dat dit jouw levensmissie is? Weet je zeker dat je nu het juiste pad volgt?’
En als ik naar die stem luisterde, voelde het helemaal zuiver. Het waren vragen die ik absoluut niet wilde beantwoorden. Want als ik die vragen eerlijk ging beantwoorden, dan betekende dat dat ik afscheid moest nemen van dit hele proces. Het was de stem van mijn intuïtie. Maar die stemde stopte ik weg. Want ondertussen kwamen we in contact met mensen die ik enorm bewonder: Giel Beelen, Wiggert Meerman en nog veel meer mensen. Dus was er een stem die zei: ‘Zie je wel Laura. Je moet gewoon doorgaan met dit Manifestatie Magazine. Zo kom je in contact met allemaal grote namen. Dit wil je toch niet missen?’ En je raad het al. Dit was de stem van mijn ego. 

Afgelopen jaren heb ik tegen mezelf gezegd dat ik alleen nog maar naar mijn intuïtie wil luisteren. Want je intuïtie zorgt ervoor dat je op je levenspad blijft. Het zorgt ervoor dat je je missie volgt en dat de juiste kansen en mogelijkheden op je pad komen. Maar waarom deed ik dat nu dan niet? Waarom zorgde mijn ego in een paar maanden tijd, dat de stem van mijn intuïtie steeds zachter werd? Waarom luisterde ik ineens naar mijn ego? 
En op het moment dat ik dat besefte trok ik heel hard aan de rem. Ik ben gaan schrijven. Letterlijk. Ik heb hele bladzijdes vol geschreven en getekend. Wat wil ik? Wat wil ik niet? Stemmen van mijn intuïtie en mijn ego hoorde ik in mijn hoofd. Elke avond was ik in gesprek met mijn Mastermind, die me gerust stelde. Die me vertelde dat alles een reden heeft. Dit ook. Ze vertelde me dat ik zelf de keus had om een besluit te nemen. Ze zeiden niet tegen me wat ik moest doen, maar gaven me inzichten. Ik mocht zelf de keus maken. 

En die keus maakte ik. Op donderdagmiddag belde ik Linda op. 
‘Ik wil een stap terug doen in het Manifestatie Magazine,’ zei ik enorm zenuwachtig. ‘Een enorme stap. Ik wil me namelijk terugtrekken.’
Aan de andere kant was het even stil, waardoor ik kon uitleggen wat er afgelopen periode in mijn hoofd was gebeurd en hoe ik mijn ego de overhand had laten nemen. Ik maakte mijn excuses en werd er zelfs emotioneel van. 
En Linda reageerde enorm begripvol. De frequentie was afgestemd en goed. Ze benoemde letterlijk: ‘dit heeft een reden. Wat de reden precies is, weten we nog niet, maar dit heeft een reden.’ 
Onze vriendschap bleef staan en daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor. 

Ondertussen weten we de reden en weet, voel en geloof ik oprecht dat het Manifestatie Magazine Linda levenspad is. Dat dit haar missie is en dat het in haar sterren staat geschreven. Dit mag zij neerzetten op aarde. Hier mag zij zo ontzettend veel mensen mee inspireren en, misschien het belangrijkste, door dit magazine leert zij levensthema’s die voor haar van belang zijn. 

Ik ben zo ontzettend trots op Linda, het Manifestatie Magazine en dat ik aan de start van die prachtige proces heb gestaan. Maar het meest trots ben ik erop dat ik, ondanks alles, heb vertrouwd op mijn intuïtie. Dat mijn ego er mag zijn en er is, maar dat ik heb vertrouwd op mijn intuïtie. 

Hier vind je meer informatie over het Manifestatie Magazine >> 

1 reactie op “Ego”

  1. Wow Laura, sterk van je. Wat zou ik willen dat mijn intuïtie duidelijker werd. Dit zullen we manifesteren,eh ????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders