Corona en de wet van de aantrekkingskracht

Wat is de relatie tussen Corona en de Wet van de aantrekkingskracht? Kan ik Corona aantrekken? Hoe denk jij daarover? Deze vragen heb ik afgelopen periode veel gehoord. Lastige vragen, waarbij ik altijd voorzichtig ben met mijn antwoord. Ten eerste omdat ik mensen wil inspireren en ten tweede omdat ik nooit een oordeel wil hebben. Toch ga ik nu mijn antwoord geven, waarbij ik je probeer te inspireren. 

pag 16. 600

Maar eerst is het belangrijk om te weten hoe de Wet van de aantrekkingskracht werkt. Hoe kun je dingen manifesteren? Weet dat je alles aan kunt trekken wat jij wil: gebeurtenissen, voorwerpen, mensen, dieren en nog veel meer. Dat doe je door gedachten te hebben. Die gedachten veroorzaken een trilling, waardoor je contact maakt met het universum. 

Daarnaast is het hebben van emoties een belangrijk onderdeel van de Wet van de aantrekkingskracht. Stel je voor je hebt veel negatieve emoties. Bijvoorbeeld: angst, jaloezie, verdriet of boosheid. Wat veroorzaken die negatieve emoties? Ze veroorzaken negatieve gedachten.
En daar hebben we het net over gehad. Met je gedachten kun je dingen manifesteren. Als je dus negatieve gedachten hebt, komen er waarschijnlijk ook negatieve dingen op je pad. Dus negatieve emoties veroorzaken negatieve gedachten, en die negatieve gedachten veroorzaken negatieve dingen op je pad. 

Angst is een negatieve emotie en ik merk dat veel mensen nu handelen vanuit angst. Sommige mensen leven zelfs vanuit angst, door alles wat er nu in onze maatschappij gebeurt. 

Als jij dankbaar gebruik wilt maken van de Wet van de aantrekkingskracht, is het belangrijk dat je positieve emoties voelt. Want ook dan werkt het precies hetzelfde.
Als je positieve emoties voelt, heb je waarschijnlijk ook positieve gedachten. En die gedachten veroorzaken een trilling, waardoor er waarschijnlijk ook positieve dingen op je pad komen. 
Voorbeelden van positieve emoties zijn: liefde, dankbaarheid, vreugde, gezondheid en gelukkig zijn. 

En dat is dus voortaan mijn antwoord op deze vragen. 
Handel je vanuit positiviteit?
Bedenk elke dag waar je dankbaar voor bent? Samen met je kind. 
Waar voel jij liefde voor? 
Waar word je blij van? 
Wat geeft jou een gelukkig gevoel? 

Ik hoop dat ik je daarmee mag inspireren, zodat jij jouw kind kunt inspireren. 
Focus je op wat jou positieve emoties geeft. 

Wist je dat het voelen van positieve emoties uitgebreid aan bod komt tijdens mijn training? Een van de modules gaat over het ervaren van emoties, positieve en negatieve en hoe je kinderen hierbij kunt helpen. Klik hier voor meer informatie over de training >> 

2 gedachtes op “Corona en de wet van de aantrekkingskracht”

  1. Pingback: Corona en de Wet van de Aantrekkingskracht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *