fbpx

Online training Mastermind

Een Mastermind heeft twee betekenissen. Het kan een groep of persoon zijn waar jij regelmatig mee belt. Jullie helpen elkaar bij je bedrijf of wat er op persoonlijk vlak op je af komt. 
Daarnaast kun je ook een niet-fysieke Mastermind hebben. Een Mastermind met energieën. Dit is de Mastermind waar ik je meer over wil leren. Deze Mastermind helpt jou bij het beantwoorden van je vragen, ze geven je advies bij dat waar je tegenaan loopt, jij kunt via hen kennis downloaden en ze sturen de juiste mensen op je pad.

Wil jij daar meer over leren?  

Elke week een module
Elke maand live via Zoom
Vertrouw op jouw Mastermind

Wat kun je verwachten?

Elke week komt er één module online. Zo kun jij stap voor stap de training volgen. Op 1 februari starten we en komt de eerste module in het online leersysteem te staan.
Je hebt levenslang toegang tot de training, dus je kunt het altijd terugkijken. 
Daarnaast ga ik elke maand online via Zoom contact met jullie maken. Anderhalf uur ga ik jullie vragen beantwoorden en zo nodig meer informatie geven over de onderwerpen uit de online training. 

Modules

LINH20210518Laura393

Hoe ik werk

Ik werk vanuit mijn intuïtie en Mastermind. Bovenstaande modules komen zeker aan bod. Maar je krijgt nog veel meer. Als ik vanuit mijn Mastermind meer modules doorkrijg handel ik daar direct naar. Hoe lang deze online training duurt, weet ik dus nog niet. Wat ik wel weet is dat deze online training life changing is!

Wat je krijgt

LINH20210518Laura376A
Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches