Mastermind meditatie

Stel je voor dat jij je vragen kunt stellen aan Oprah Winfrey, Albert Einstein, Moeder Aarde of Annie M.G. Schmidt. Dat doe ik elke avond en heeft me enorm ver gebracht. Iedereen heeft een Mastermind en iedereen kan er contact mee maken. Jij dus ook!

0
kinderboeken geschreven
0 +
vrouwen geholpen
0
evenementen georganiseerd
0 +
boeken verkocht

Je vragen stellen aan energieën?!

In 2017 las ik het boek Think and grow rich. Een prachtig boek (aanrader als je het nog niet hebt gelezen). In een van de laatste hoofdstukken beschrijf Napoleon Hill dat hij contact maakt met zijn Mastermind. Ik vond dat mega interessant en besloot diezelfde avond aan de slag te gaan. Ik ging op het randje van mijn bed zitten en zakte in een meditatie. Daar maakte ik voor het eerst contact met mijn Energetische Mastermind. 

Er ging een wereld voor me open

Elke avond maakte in contact met mijn Energetische Mastermind. Ze beantwoorden mijn vragen, gaven me advies, ik kon kennis downloaden en ik kon mijn dromen droppen. En nog steeds doe ik het bijna elke avond. Ik merkte dat er steeds meer interesse kwam bij andere mensen om ook mee te leren over hun Mastermind. En dat ze vooral tools in handen willen om zelf contact te maken. Daarom maakte ik een hele mooie meditatie. 

Wat kan ik allemaal verwachten?

Tijdens deze Mastermind meditatie maak jij contact met jouw Energetische Mastermind. We kennen allemaal een Mastermind hier fysiek op aarde. Iemand waar je wekelijks, maandelijks of elk kwartaal mee belt of afspreekt. Je helpt elkaar, geeft advies en beantwoordt vragen. 

Een energetische Mastermind is een groep energieën waar jij je vragen aan stelt. Stel je voor dat je Oprah Winfrey kunt vragen wat haar grootste levensles is. Of dat je aan Walt Disney advies kunt vragen over een droom die je hebt. Misschien wil je je oma nog om die ene vraag stellen. Of mag Gandalf die magie in jouw leven toevoegen. 

Dat kan! Ik doe het al jaren. Bij elke keus die ik maak vraag ik mijn Mastermind om advies. En jij kunt het ook! Het is namelijk geen gave. Iedereen kan het. 

En je krijgt niet alleen de meditatie. Jij krijgt ook drie korte modules waarin ik je meer leer over Energetische Mastermind. Zo heb jij alle tools in handen om contact te maken. 

En door contact te maken met jouw Mastermind kun jij persoonlijk of zakelijk de volgende stap zetten! 

Alles om aan de slag te gaan met jouw Mastermind

Overzicht Mastermind meditatie

Wat is een energetische Mastermind?

Wat kan een Mastermind voor jou betekenen?

Wie wil jij in jouw Mastermind?

Voorbereiding meditatie

Mastermind meditatie

Ontdek jouw Mastermind!

Dit is wat je allemaal krijgt:​

Nu tijdelijk: €22,-

i.p.v. €97,-

Dit aanbod is tijdelijk geldig:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ervaringen van andere deelnemers

Herken jij jezelf hierin?

Beeld zegt meer dan 1000 woorden

Het auditieve wordt ondersteund met zelfgetekende visuele platen zodat de verbinding tussen jouw twee hersenhelften wordt gemaakt en jij de informatie nog beter kunt onthouden. Daarnaast ontvang je de informatie uitgeschreven in een transcript en ontvang je het audiobestand. Tijdens de meditatie word je uitgenodigd je ogen te sluiten.

Wat anderen zeiden

De inzichten tijdens de meditatie waren fantastisch en dit smaakt naar meer. Ik heb mijn vragen kunnen stellen en de antwoorden gekregen om de volgende stap te zetten. Dankjewel Laura.
Eloniek München
Nu weet ik eindelijk dat ik helderhorend ben. Het heeft voor mij eindelijk een naam gekregen en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor!
Noortje van den Berg
Laura kan enorm inspirerend vertellen over Mastermind. Ik hang dan aan haar lippen. Ze heeft me geleerd contact te maken met mijn Mastermind op mijn manier.
Hedwig Trien

Wie is jouw coach?

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht.

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.

Ik heb vier kinderboeken geschreven over manifesteren, deze in eigen beheer uitgegeven, 18.000 boeken verkocht, meer dan 450 vrouwen mogen begeleiden vanuit mijn energetische Mastermind, ik organiseer grote evenementen, maar ben vooral mama van drie prachtige kinderen. Lana, Tijn en Diede.

Onbeperkt toegang

Je hebt levenslang en onbeperkt toegang.

Community

Onder elke module kun jij je vragen stellen waar ik en andere deelnemers op kunnen reageren.

Eigen tijd en tempo

Je volgt de mini-cursus in je eigen tijd op je eigen tempo, op de plek waar jij wilt.

Meest Gestelde Vragen

Nee, de cursus komt in een online omgeving te staan. Als je 1:1 live contact wilt zou je een Mastermind traject af kunnen sluiten. Daar kunnen we echt 1 op 1 kijken naar jouw belemmerende overtuigingen om ze los te laten. 

Je, je krijgt de modules in 1x zodat jij zelf kunt bepalen wat je wanneer kijkt. 

Ik heb de cursus in studio opgenomen. Alles is dus professioneel vastgelegd. Ik geef mondelinge uitleg en daarnaast maak ik gebruik van zelfgetekende slides zodat het ook visueel binnenkomt. 

Nee, je krijgt verschillende opties om de modules te volgen: 

  • auditief via een luisterbestand
  • via de video’s 
  • transcript zodat je alles mee kunt lezen en aantekeningen kunt maken

Ja, bij elke module horen opdrachten die je voor jezelf in kunt vullen. 

Ja, dat kan. Onder elke module kun jij een reactie plaatsen en kun je reageren op elkaar. 

Levenslang en onbeperkt.

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders