Mastermind Event - Laura Langens

Ik wil alleen met je werken als je er ook daadwerkelijk iets mee gaat doen

Mastermind
Intuïtie
Manifesteren
Zelfontwikkeling

Mastermind Event

Op 16 en 17 mei 2023 is het zover! Stel je voor. Je gaat twee hele speciale dagen beleven, waarin jij helemaal in de watten wordt gelegd. Je gaat alles ontdekken over intuïtie en de wet van aantrekking. En natuurlijk ga jij contact maken met jouw Mastermind. Jouw lijntje met boven. Het is geen gave. Iedereen kan het. Jij dus ook. En die kennis kun je inzetten om je bedrijf te laten groeien, spiritueel te groeien en om antwoorden te krijgen. 
Op het podium staat een grote hot seat voor 1:1 momenten, waarbij ik afstem met mijn Mastermind om samen antwoorden te krijgen op je vragen of om belemmerende overtuigingen eraf te halen. 

Je krijgt tools voor het leven waardoor je bij het maken van keuzes direct afgestemd bent op je (voorlopige) levensmissie. Het is life changing! 

LINH20220316Laura0571

Programma

Dag 1

9.30 uur: welkom
10.00 uur: start 
10.30 uur: creatieve oefening waar je niet creatief voor hoeft te zijn
11.00 uur: intuïtie
12.30 uur: heerlijke lunch om je vingers bij af te likken
13.30 uur: me-time, waarbij je een korte wandeling door de boomgaard kunt maken
14.00 uur: contact maken met jouw Mastermind
15.00 uur: creatieve oefening
16.00 uur: naborrelen
17.00 uur: afsluiting

Dag 2

9.30 uur: welkom
10.00 uur: start
10.30 uur: Wet van de aantrekkingskracht
12.30 uur: nog lekkerdere lunch
13.30 uur: me-time, waarbij je een korte wandeling door de boomgaard kunt maken
14.00 uur: contact maken met jouw Mastermind
16.00 uur: naborrelen
17.00 uur: afsluiting

Wat anderen zeiden over het Mastermind Event

Was voorheen VIP-weekend

Concreet

Het Mastermind Event is twee dagen. We starten op zaterdag om 10.00 uur en sluiten de dag rond 16.00 uur af. Die dag duiken we meteen de diepte in, je leert de andere deelnemers kennen en je ontvangt die dag veel informatie en kennis waar je direct mee aan de slag kunt
We passen creativiteit toe, je kijkt je belemmerende overtuigingen aan en gaat jezelf herprogrammeren. 
De tweede dag duiken we echt de diepte in en vanuit mijn Mastermind stel ik je vragen en geef ik informatie aan je door. Ook kom je zelf direct in actie en gaat afstemmen met je eigen Mastermind. Deze dag starten we ook om 10.00 uur en sluiten we rond 16.00 uur af. 

De locatie van het Mastermind-event is In de Kas in Winssen en is inclusief de lunch, drinken en chocolade. 

Deze twee dagen zijn life changing!

Mastermind Event

16 en 17 mei 2023

Early bird

€1444

€997

Veel gestelde vragen

Jazeker, onderaan deze pagina vind je de mogelijkheid om in één keer of in termijnen te betalen. 

Jazeker! De wet van de aantrekkingskracht is onderdeel van deze twee dagen. Je gaat alles ontdekken over deze universele wet, maar ook ga je leren hoe je hem zelf toe kunt passen en wat jou op het moment tegenhoudt om het volop in te zetten. 
Je gaat fine tunen op wat je nu al doet en gaat afstemmen waardoor de wet van aantrekking nog beter zijn werk kan doen. 

Dit is een groot onderdeel van het Mastermind Event. Door belemmerende overtuigingen los te laten, stap jij in die nieuwe versie. Zo kun jij de wet van aantrekking nog beter toepassen. Maar daarnaast kun jij nog beter naar je intuïtie luisteren. Welke conditioneringen heb jij in je leven opgebouwd? Door ervaringen, situaties, woorden en zinnen die er tegen je gezegd zijn? 
Jij kan jezelf herprogrammeren! En dat leer je tijdens het VIP-weekend.  

Ja, jouw Mastermind staat klaar om met je aan de slag te gaan. Voel je de energie? Je voelt dat ze aanwezig zijn en mag leren nog beter af te stemmen. Jij gaat ontdekken op welke manier jij het gemakkelijkste contact maakt met jouw Mastermind. Op jouw manier, met jouw talent en voorkeur. 

Absoluut! Heb je vragen voor mijn Mastermind? Wil jij Next level en nog meer in je potentie staan, ontdekken wie je écht bent? Wat je levensmissie en levenspad is? 

En weten wat er nóg méér in jou zit? Ik stem op jou af en geef de adviezen vanuit mijn Mastermind aan jou door. Al je vragen komen aan bod en je komt direct in actie. Geen gewone actie, maar inspired action! 

Let op: er staat een hot seat op het podium en op verschillende momenten zal er gevraagd worden wie er een vraag wil stellen. 

Tijdens dit Mastermind Event visualiseer jij je leven vol potentie. Door visualisaties en meditaties stap je direct in de actie en ga je als vanzelf. Je leert om te leven vanuit Inspired Action. 

Je kijkt naar je talenten, levenslessen en levensmissie en ik nodig je uit om volop in je potentie te gaan staan.  Direct. 
Maar daarnaast zal meditatie ingezet worden om het oude los te laten en nieuwe energie te ontvangen. 

Nee, je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schilderen. Nee, je hoeft het ook niet dagelijks bezig te zijn. En nee, het eindresultaat hoeft niet perfect te zijn. 
Creativiteit is een onderdeel van het programma omdat het je leert hoe je je kunt richten op het proces en niet op het resultaat. En dat is zo bevrijdend!

Ja, absoluut. Mocht je dieetwensen hebben, dan houden we daar rekening mee. 

Over Laura

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht. 

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.  

Mastermind Event

16 en 17 mei 2023

Early bird

€1444

€997

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches