Mastermind event

Ben je op zoek naar de rode draad in jouw leven? Ben je benieuwd naar jouw zielsmissie? Of wil je weten wat de volgende stap is in het leven? Wil je contact maken met jouw Energetische Mastermind? En dat allemaal vanuit verbinding met jezelf en een grote groep die hetzelfde willen?

Het is tijd voor jou!

Op 29 oktober is het zover. Het Mastermind event van 2023. Een dag om nooit te vergeten. En plek waar jij groot mag denken en grenzeloos mag dromen. 
Jij gaat niet in een nieuwe versie van jezelf stappen, je gaat ook geen oude versie loslaten. Nee. De kennis, wijsheid en alle ideeën zitten al in je. Jij gaat activeren wat nodig is. Zodat jij de rode draad van jouw leven kunt volgen. Zonder shit. Maar in samenwerking met jouw Energetische Mastermind. 

0
evenementen georganiseerd
0
kinderboeken geschreven
0 +
boeken verkocht
0 +
vrouwen gingen je voor

Waarom wil je hier bij zijn?

Klinkt goed en misschien voel je al dat je hierbij wil zijn. Maar je hebt nog meer informatie nodig. Snap ik! Daarom een opsomming van argumenten waarom jij erbij moet zijn. 

💫 Ik en mijn team gaan je de hele dag in de watten leggen. Je wordt in de ochtend verwelkomt met een kopje koffie, thee of iets anders, met uiteraard iets lekkers. 
💫 Je wordt meteen uitgedaagd groot te denken en grenzeloos te dromen. Hoe of wat ga je daar ontdekken? Al nieuwsgierig? 
💫 Vervolgens loop jij de oude kerk in. De locatie is adembenemend en draagt bij aan de verbinding. Je hebt zojuist al de ruimte genomen (letterlijk) om kennis te maken met andere deelnemers en die verbinding wordt nog meer gelegd gedurende het programma. 
💫Je valt van verrassing in verrassing. Ik, Laura Langens, ga je meenemen in de rode lijn van jouw leven. We starten bij het innerlijk kind. Je gaat je belemmerende overtuigingen loslaten. Letterlijk. Je gaat jouw belemmerende overtuigingen door de ruimte laten vliegen. Nogmaals: letterlijk. Uit je lijf. 
💫 De ochtend sluiten we af met een geweldig optreden. Hoe, wat of waar ga je die dag ontdekken. 
💫 Na een heerlijke en gezonde lunch, waarbij je nog groter met denken en nog grenzelozer mag dromen. Ben je bang om alleen te komen? Weet dat 80% alleen komt en je dus niet de enige bent. 
💫 Na de lunch staat er in de zaal een verrassing voor je te wachten. We gaan het tweede gedeelte van het programma in, waarin ik je mee ga nemen in het nemen van een beslissing. In actie komen. En je intuïtie volgen. Maar wat is intuïtie dan? En hoe je kun je erop vertrouwen? Dat ga je die dag ontdekken.
💫 En uiteraard gaat het allemaal om contact maken met jouw Energetische Mastermind. Dat is dan ook wat we op het eind gaan doen. Jij gaat contact maken met jouw Energetische Mastermind! 
💫 Om 16.00 uur sluiten we af met een gezamenlijke borrel. Ik ga boeken signeren en iedereen die dat wil een knuffel geven! 

Ervaringen van anderen...

Het Mastermind event was voorheen het VIP-weekend

Praktisch en concreet

Mastermind event
29 oktober
van 9.00 tot 17.00 uur
Domusdela Eindhoven

Herken jij jezelf hierin?

Herken jij jezelf hierin?

Het is tijd voor JOU

Vraag jezelf eens af welk advies de 90-jarige versie jou op dit moment zou geven. Zou ze tegen je zeggen: koop een ticket! Of zou ze zeggen dat je door mag gaan met hoe je het nu doet en wat je nu doet. Wat zegt ze? En volg je dat advies op?

_94A6670

Mastermind event

Dit is wat je allemaal krijgt:

💫 Je bent de hele dag aanwezig op het Mastermind event! Om 9.00 uur starten we en om 17.00 uur sluiten we af
💫 Inclusief lunch, drankjes en borrel (yes! We gaan van 16.00 tot 17.00 uur borrelen!)
💫 Een goodiebag (t.w.v. €150)

Normale prijs ticket: €274

Dit zijn de allerlaatste early bird tickets. Er zijn er nog 4 beschikbaar! Daarna gaat de prijs omhoog naar €274!

Nu tijdelijk: €197,-

Praktisch en concreet

Mastermind event
29 oktober
van 9.00 tot 17.00 uur
Domusdela Eindhoven

Veel gestelde vragen

Jazeker, onderaan deze pagina vind je de mogelijkheid om in één keer of in termijnen te betalen. 

Ja, mijn ervaring is dat ongeveer 80% van alle deelnemers alleen komt. Gedurende de dag krijg je de mogelijkheid om te verbinden met de andere deelnemers. Ik ga zelf regelmatig alleen naar evenementen. In het begin is het onwennig, maar vaak bij het aanmelden maak ik al contact met een andere deelnemer of andersom. Ik vind het heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen!

Jazeker! Energetische Mastermind staat centraal. Maar dat is niet het enige. Je gaat meer ontdekken over je eigen intuïtie, je innerlijk kind en gaat belemmerende overtuigingen loslaten. 

Dit is een groot onderdeel van het Mastermind Event. Door belemmerende overtuigingen los te laten, kun jij stukken in jezelf activeren. Fijn dingen die je ‘vergeten’ was. Zo kun jij nog beter naar je intuïtie luisteren. Welke conditioneringen heb jij in je leven opgebouwd? Door ervaringen, situaties, woorden en zinnen die er tegen je gezegd zijn? 
Jij kan jezelf herprogrammeren! En dat leer je tijdens het VIP-weekend.  

Tijdens dit Mastermind Event visualiseer jij je leven vol potentie. Door visualisaties en meditaties stap je direct in de actie en ga je als vanzelf. Je leert om te leven vanuit Inspired Action. 

Je kijkt naar je talenten, levenslessen en levensmissie en ik nodig je uit om volop in je potentie te gaan staan.  Direct. 
Maar daarnaast zal meditatie ingezet worden om het oude los te laten en nieuwe energie te ontvangen. 

Ja, absoluut. Mocht je dieetwensen hebben, dan houden we daar rekening mee. 

Over Laura

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht. 

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.  

_94A6670

Mastermind event

Dit is wat je allemaal krijgt:

💫 Je bent de hele dag aanwezig op het Mastermind event! Om 9.00 uur starten we en om 17.00 uur sluiten we af
💫 Inclusief lunch, drankjes en borrel (yes! We gaan van 16.00 tot 17.00 uur borrelen!)
💫 Een goodiebag (t.w.v. €150)

Normale prijs: €274

Nu tijdelijk: €197,-

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders