fbpx

Vraag een eenmalige Mastermind-coaching aan!

Een message van Laura en haar Mastermind

LINH20210518Laura285

Wat houdt het in?

Een Mastercall van één uur, waarbij ik direct afstem met mijn Mastermind om jou te adviseren. Je mag mij en mijn Mastermind vragen stellen, we duiken de diepte in en zullen oude conditioneringen aankijken. 

Mindblowing! 

Wat een bijzonder moment was dat! Samen met Laura mocht ik een gesprek hebben met haar Mastermind. Het was heel bijzonder om de diepte in te gaan en te zien waar ik vast loop en mezelf tegen hou in mijn persoonlijke groeiLaura en haar Mastermind hebben zulke mooie inzichten gegeven waar ik weer mee verder kan. 
Laura is echt een lieve vrouw. Ze laat je ook zelf nadenken. Het is echt een aanrader om een traject bij Laura te volgen. 
Ik ben heel dankbaar dat ik deze sessie met Laura mocht beleven.

– Sylvia Bouwman

Herken jij je hierin?

  • Je weet niet wat de volgende stap is. 
  • Je bent op zoek naar een teken of sign
  • Je hebt vragen die je niet aan iedereen durft of kunt stellen. 
  • Je voelt dat je een missie hebt. 
  • Je wilt meer helderheid.
  • Je wil investeren in jezelf en je dromen. 
Let op: dit gesprek is mindblowing. Het kan je leven veranderen. Ik zou zeggen: DOEN!

Dit gesprek is mindblowing. Het gaat je leven veranderen.

Ik heb een intuïtief coachingsgesprek gehad met Laura en haar Mastermind. Mindblowing! 

Wat een ontzettend fijn gesprek is dat geweest. Het voelt meteen alsof je haar al jaren kent en daardoor voelt het meteen vertrouwt. Laura heeft voor mij contact gemaakt met haar Mastermind en me op die manier richting kunnen geven, iets wat ik echt nodig had. Ik heb nieuwe inzichten mogen ontvangen, maar ook bevestigingen gekregen. Dit helpt mij om steeds beter te leren vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie.  

Het is eigenlijk magisch dat je op zo’n prachtige manier gecoacht kunt worden. Dit is next level als je het mij vraagt omdat je meteen gaat deepdiven. Je krijgt er zo’n enorme boost en (zelf)vertrouwen van. Ik wens het iedereen toe om dit gevoel te ervaren!

– Heleen

Wat is een Mastermind?

Laura: 

“Mijn Mastermind is een groep energieën. Daar zitten o.a. Jehanne D’arc, Moeder Maan, Maria Magdalena en een aantal voorouders.
Zij geven me al een aantal jaar advies, beantwoorden mijn vragen en ik kan via hen kennis downloaden. Met hun hulp heb ik mijn boeken geschreven en in één jaar tijd meer dan 12.000 boeken verkocht. 

Via deze Mastermind, dus deze groep energieën, kan ik ook jouw vragen beantwoorden en kan ik jouw adviseren. Ook stel ik jou vragen, zodat we steeds verder jouw belemmerende overtuigingen aankijken en veranderen.
Je zult merken dat je energie gedurende het gesprek verandert. Bij mij kun je geen fouten maken. Ik leer je vertrouwen op jezelf.”

Laura is een kei in coachen. Duidelijk en recht door zee. Door de vragen die Laura stelt word je getriggerd om bij jezelf naar binnen te kijken. Dan voel en ervaar je wat je eigenlijk al weet. Ze windt geen doekjes om boodschappen die ze doorkrijgt van haar Mastermind. Laura is open, eerlijk en oprecht, ik voelde mij meteen op mijn gemak en begrepen. Laura legt de vinger liefdevol op de zere plek en zet jou in beweging.

– Sabine

Eenmalig

Tijdens het gesprek mag je mij en mijn Mastermind alles vragen.
Ik ga je vragen beantwoorden, je advies geven en kennis voor je downloaden vanuit het universum. 

Investeer in jezelf.

€197

€129

LINH20210518Laura285

Coaching-traject

Ook bied ik coachingstrajecten aan. 
Ik sta één maand volledig voor je klaar. Je ontvangt…

  • 1 live sessie in mijn atelier in Geffen (NB)
  • 2 keer, anderhalf uur contact via Zoom
  • Je krijgt mijn nummer en mag me op elk moment van de dag appen met een vraag

Na die maand heb jij de keus of we het traject verlengen. 

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches