Mastermind business - Laura Langens

Herken je dit?

Je bent ondernemer, maar zoekend in de manier waarop je onderneemt. Je loopt nog tegen belemmerende overtuigingen aan
‘Heb ik wel iets te bieden?’
‘Waarom zouden klanten bij mij iets kopen?’
‘Kan ik deze prijs wel vragen?’

Je salaris dat je elke maand uit je bedrijf haalt is nog erg laag en je wilt financieel opschalen. Daarnaast wil je ondernemen vanuit een manier die goed voelt. Spiritueel ondernemen, vanuit jouw lijntje met boven. Gecombineerd met het praktische en je passie. 

Je hebt behoefte aan iemand die het al heeft gedaan. Iemand die je de stappen kan vertellen. Iemand die je helpt bij het maken van een plan. Vanuit je intuïtie bepaal je een richting. Je wilt eindelijk next level met je bedrijf. 

LINH20210518Laura393
Van gedoe naar intuïtie
Met intuïtieve styling en fotoshoot
1:1 traject met 6 live dagen

Van gedoe naar intuïtie

In 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf. In het eerste jaar draaide ik een verlies van -€20.000. Het tweede jaar draaide ik een verlies van ruim -€10.000. Onze spaarrekening was geplunderd en zat met mijn handen in het haar. 

Op dat moment heb ik het besluit genomen om van gedoe naar intuïtie te gaan. Ik wilde niet meer ondernemen vanuit de cijfers en het praktische. Ik wilde vertrouwen op mijn intuïtie en dat wat mijn Mastermind mij doorgaf. Dat ben ik gaan doen. 

Dit jaar heb in het eerste kwartaal een omzet van €100.000 met een winst van €15.000 gedraaid.

Ik heb moeten leren wat voor mij werkte en wat niet. Ik heb geleerd om spiritueel te ondernemen. Vanuit mijn lijntje met boven wat ik mijn Mastermind noem. Dit combineer ik met het praktische. Hoe werkt ons brein? 

Wil jij ondernemen vanuit je passie, gecombineerd met het spirituele? Elk product en prijs afstemmen met jouw Mastermind? Wil jij van gedoe naar intuïtie? Dat wil ik je graag leren. 

Wat anderen zeiden...

Wietske
Sinds het traject bij Laura is mijn winst verdubbeld. Ik ben op een andere manier naar mijn bedrijf gaan kijken. Ik ben producten aan gaan bieden die goed voelen en kan mezelf nu maandelijks een salaris van €4000 uitbetalen. Laura, ik ben je zo dankbaar!
Klik Hier
Lieve
Dit is zo de moeite waard! De live sessies zijn een feestje en in het atelier voel ik me direct op mijn gemak. De lunch is heerlijk en het is zo fijn om na de lunch even lekker over het weiland te wandelen. Zelfs in de motregen! De fotoshoot is echt een cadeautje en zo leuk om mee te maken! Van te voren weet je welke kleding je kunt dragen om écht in de energie te stappen je wordt heerlijk in de watten gelegd door de visagist.
Klik Hier
Anusha
Laura is echt een kei in coachen. Al jaren ben ik bezig om mijn belemmerende overtuigingen los te laten. Ik heb van alles geprobeerd, hypnotherapie, business coaching, EFT en niets hielp. Tot ik bij Laura kwam. In één dag kon ik mijn groote belemmerende overtuiging loslaten, namelijk dat ik het niet waard ben om klanten te ontvangen. Nu stromen de klanten binnen en heb ik deze maand een omzet gedraaid van €10.000!! Dit traject raad ik echt iedereen aan!
Klik Hier
Olivia
Jazeker wil ik laten weten wat ik van het traject vond. Ik heb een goedlopend bedrijf dat ik van mijn vader heb overgenomen. Ik ben 53 jaar oud en draai een miljoenenomzet. Toch zat ik niet lekker in mijn vel en voelde ik me niet op mijn plek zitten binnen het bedrijf. Laura heeft me geholpen bij het duidelijk maken van mijn doel binnen het bedrijf. Van mijn voorlopige missie zoals Laura dat zo mooi noemt. Nu heb ik elke ochtend zin om aan het werk te gaan en voel ik de energie stromen. Lieve Laura, dankjewel!
Klik Hier
Vorige
Volgende

Focus op je voorlopige missie

Vanuit het spiritueel ondernemen kun jij de controle pakken op je groei

100% controle

Jij pakt weer de controle over je bedrijf. Je gaat kijken waar je blij van wordt. Wat ga je schrappen en waar bijf je mee doorgaan?

100% liefde

Als jij vanuit je intuïtie gaat ondernemen kun je vanuit liefde ondernemen. Liefde naar je klant, maar vooral liefde naar jezelf.

100% uniek

Jij bent in uniek in dat wat je doet en vooral in hoe je het doet. Dat is je kracht. Die kracht gaan we vergroten.

Over Laura

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht. 

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.  

Ervaringen van andere deelnemers

Mijn winst is verdubbeld en ik geniet weer van de producten die ik aanbied in mijn bedrijf.
Marieke ter Horst
Ik ben met een andere blik naar mijn bedrijf gaan kijken. Dat had ik nooit gekunt zonder Laura.
Femke Groen
Ik begrijp nu hoe belangrijk het is om vanuit je intuïtie te ondernemen. Door de kennis die ik heb ontvangen kan ik door!
Fiele Evert
Eindelijk is ondernemen een feestje geworden.
Fatima Lourana
Ik had geen idee dat je ook spiritueel kunt ondernemen. Dat je vanuit je Mastermind keuzes kunt maken. Dit maakt het zo gemakkelijk!
Floor van de Heijdt
Ik heb deze maand een winst van €20.000 behaald! Zo dankbaar dat je op mijn pad kwam.
Hannah Reutsler

Het resultaat

Concreet

Dit is wat je krijgt

6x live & 24/7 beschikbaar

Dit traject duurt zes maanden. Elke maand ben je welkom in mijn atelier in Geffen. Deze data plannen we samen in. Ik ben niet gebonden aan bepaalde dagen. 

Gedurende deze dagen stemmen we af op dat waar behoefte is. We gaan naar de basis van je bedrijf kijken, we gaan je producten en prijzen afstemmen en gaan direct aan de slag. 

Uiteraard krijg je een heerlijke lunch! 

Intuïtief Stylist

Maar ik ga niet alleen doen. Tijdens één van de live dagen is Janine aanwezig. Zij is Intuïtief Stylist en aan de hand van een vragenlijst en één online gesprek maakt zij voor jou een stylingspaspoort. 
Straal jij namelijk uit wat je uit wilt stralen binnen je business? Welke intentie heb je? En past dit ook bij de kleding die je draagt? 

Janine gaat je daar alles over vertellen. Niet alleen vanuit de stylingregels, maar vanuit intuïtie. 
Ik kan je vanuit ervaring vertellen dat dit zo waardevol is voor jezelf én je bedrijf! 

Fotograaf Linda Hemmes

Ook heb ik een toffe samenwerking met Linda. Zij is een van beste fotograven van Nederland. En ze gaat ervoor zorgen dat jij goede, professionele foto’s krijgt voor je website en social media. 
Maar dat niet alleen. Er is namelijk ook een visagist aanwezig die zorgt voor goede make-up en haar. Zo word je extra in de watten gelegd, wat er ook weer voor zorgt dat je nog extra staat te stralen op de foto. 

Alle foto’s op deze website zijn gemaakt door Linda Hemmes en daar ben ik zo ontzettend blij mee! Dat gun ik jou ook. 

Veel gestelde vragen

Jazeker, dat is geen probleem. 

Dit is een groot onderdeel van de Mastermind Business. Door belemmerende overtuigingen los te laten, stap jij in die nieuwe versie. Zo kun jij je bedrijf next level tillen. Maar daarnaast kun jij nog beter naar je intuïtie luisteren. Welke conditioneringen heb jij in je leven opgebouwd? Door ervaringen, situaties, woorden en zinnen die er tegen je gezegd zijn? 
Jij kan jezelf herprogrammeren! En dat leer je tijdens dit traject.

Ja, jouw Mastermind staat klaar om met je aan de slag te gaan. Voel je de energie? Je voelt dat ze aanwezig zijn en mag leren nog beter af te stemmen. Jij gaat ontdekken op welke manier jij het gemakkelijkste contact maakt met jouw Mastermind. Op jouw manier, met jouw talent en voorkeur. En die adviezen kun jij in jouw bedrijf inzetten.

Voor een halfjaar-traject is jouw inverstering €7500 excl. BTW. Je kunt in meerdere termijnen betalen. Daar ben ik heel flexibel in. Dat kan dus in 2, 3, 6 of meer termijnen zijn. Daarnaast bied ik ook een jaartraject aan. Dan is jouw investering €24.000 en komen daar heel veel extra’s bij, zoals hotelovernachtingen (inclusief eten en drinken) en meerdere livedagen. 

Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Dan bellen een half uur om kennis te maken, ik help je alvast op weg, we duiken de diepte in en jij kunt je vragen stellen. Dit is een gratis en vrijblijvend gesprek. 

Ja, absoluut. Ik zorg voor een heerlijke lunch met salades, quiche, soep en brood. Mocht je dieetwensen hebben, dan houden we daar rekening mee. 

Yes! Dan wil ik graag een afspraak me je maken

Ik plan graag een vrijblijvend gesprek met je in van ongeveer 30 minuten. Deze is telefonisch. We stemmen samen af en bepalen óf ik je kan helpen en waarmee ik je kan helpen. Samen bepalen wat het beste bij jou past. Uiteraard is het een gratis en vrijblijvend gesprek. 
Voel jij een YES! Vul dan onderstaand formulier in en binnen 24 uur neem ik contact met je op om een afspraak te maken. 

We doen geen gekke dingen met je gegevens. Bekijk hier de privacyverklaring

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches