fbpx
Ondernemende vrouwen
Zelfontwikkeling, intuïtie en Mastermind
Til jouw business next level
Maximaal 6 vrouwen

Mastermind business community

Binnenkort ga ik weer met zes ondernemende vrouwen een Mastermind Business Community starten. 
Drie onderwerpen staan centraal: persoonlijke ontwikkeling, intuïtie en Mastermind. En binnen die onderwerpen komen er heel veel andere thema’s aan bod. Moneymindset, Human Design, ego, tijd, communicatieniveau en nog veel meer. 

In oktober ga ik weer starten! Op de volgende data vinden de live dagen plaats: 15 oktober, 12 november, 17 december, 14 januari, 18 februari en 18 maart. Daarnaast plannen we nog 4 keer een Q&A in. 

DSC_5680

Programma

Dag 1

Op deze dag gaan we aan de slag met de basis. Wie ben jij? Wat zorgt ervoor dat mensen bij jou een product willen kopen? 

Dag 2

In de ochtend gaan we kijken welke belemmerende overtuigingen jou tegenhouden en in de middag komt Janine, de Intuïtief stylist langs om je te helpen bij je kledingstijl. 

Dag 3

Foto’s zijn zo enorm belangrijk! Voor je website, maar ook voor je marketing en social media. Linda Hemmes komt langs om goede branding foto’s te maken. Natuurlijk neemt ze ook een visagist mee. 

Dag 4

We gaan aan de slag met het neerzetten van jouw product. Wat heb je daarvoor nodig. Praktische dingen zoals je ideale klant, doelgroep, probleem, oplossing en marketing. 

Dag 5

Je gaat alles leren over intuïtie en jouw Mastermind. Dit is de dag dat het spirituele extra aan bod komt. Want juist door je intuïtie en Mastermind te volgen wordt het zoveel gemakkelijker! 

Dag 6

Je basis staat. Je weet hoe jij je marketing in kunt zetten. Je product is uitgewerkt en jij kunt next level met je bedrijf. Ik ga mijn netwerk inzetten om de laatste puntjes op de i te zetten. 

Concreet

De Business Community is een combinatie van praktische je bedrijf opbouwen, maar daarnaast met een spirituele twist. Want juist door vanuit intuïtie en je Mastermind te handelen wordt het zo ontzettend gemakkelijk! 

Zes keer per jaar verwelkom ik je in mijn atelier in Geffen (NB). We starten die dagen om 10.00 uur (je bent vanaf 9.30 uur welkom) en sluiten de dagen rond 16.00 uur af. 

Elke dag heeft een thema, maar ik werk vanuit inspiratie en intuïtie. Als er iets anders die dag belangrijk is, doen we dat. Ik begeleid je, help je en ga mijn netwerk inzetten om jouw bedrijf next level te tillen!

Veel gestelde vragen

Jazeker, onderaan deze pagina vind je de mogelijkheid om in één keer of in termijnen te betalen. 

Jazeker! De wet van de aantrekkingskracht is onderdeel van dit traject. Je gaat alles ontdekken over deze universele wet, maar ook ga je leren hoe je hem zelf toe kunt passen in je bedrijf en wat jou op het moment tegenhoudt om het volop in te zetten. 
Je gaat fine tunen op wat je nu al doet en gaat afstemmen waardoor de wet van aantrekking nog beter zijn werk kan doen. 

Dit is een groot onderdeel van de Mastermind Business Community. Door belemmerende overtuigingen los te laten, stap jij in die nieuwe versie. Zo kun jij je bedrijf next level tillen. Maar daarnaast kun jij nog beter naar je intuïtie luisteren. Welke conditioneringen heb jij in je leven opgebouwd? Door ervaringen, situaties, woorden en zinnen die er tegen je gezegd zijn? 
Jij kan jezelf herprogrammeren! En dat leer je tijdens dit traject.

Ja, jouw Mastermind staat klaar om met je aan de slag te gaan. Voel je de energie? Je voelt dat ze aanwezig zijn en mag leren nog beter af te stemmen. Jij gaat ontdekken op welke manier jij het gemakkelijkste contact maakt met jouw Mastermind. Op jouw manier, met jouw talent en voorkeur. En die adviezen kun jij in jouw bedrijf inzetten.

Absoluut! Heb je vragen voor mijn Mastermind? Wil jij Next level en nog meer in je potentie staan, ontdekken wie je écht bent? Wat je levensmissie en levenspad is? 

En weten wat er nóg méér in jou zit? Ik stem op jou af en geef de adviezen vanuit mijn Mastermind aan jou door. Al je vragen komen aan bod en je komt direct in actie. Geen gewone actie, maar inspired action! 

Ja, absoluut. Ik zorg voor een heerlijke lunch met salades, quiche, soep en brood. Mocht je dieetwensen hebben, dan houden we daar rekening mee. 

Over Laura

Ik ben Laura en ben helderhorend en helderziend. Dat betekent dat ik de stemmen van mijn Mastermind in mijn oor hoor fluisteren en ik beelden ontvang die ik door mag geven. Een Mastermind is een groep energieën die helpen. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht. 

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.  

Janine - nieuw-18sjpg2

Intuïtief stylist

Janine Bakkenes

Maar ik ga niet alleen doen. Tijdens één van de live dagen is Janine aanwezig. Zij is Intuïtief Stylist en aan de hand van een vragenlijst en één online gesprek maakt zij voor jou een stylingspaspoort. 
Straal jij namelijk uit wat je uit wilt stralen binnen je business? Welke intentie heb je? En past dit ook bij de kleding die je draagt? 

Janine gaat je daar alles over vertellen. Niet alleen vanuit de stylingregels, maar vanuit intuïtie. 
Ik kan je vanuit ervaring vertellen dat dit zo waardevol is voor jezelf én je bedrijf! 

Fotograaf

Linda Hemmes

Ook is er een fotograaf aanwezig die ervoor zorgt dat jij goede, professionele foto’s krijgt voor je website en social media. 
Maar dat niet alleen. Er is namelijk ook een visagist aanwezig die zorgt voor goede make-up en haar. Zo word je extra in de watten gelegd, wat er ook weer voor zorgt dat je nog extra staat te stralen op de foto. 

Alle foto’s op deze website zijn gemaakt door Linda Hemmes en daar ben ik zo ontzettend blij mee! Dat gun ik jou ook. 

LINH20200305Paris1020B
Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches