fbpx
Ondernemende vrouwen
Zelfontwikkeling, intuïtie en Mastermind
Til jouw business next level
Maximaal 6 vrouwen

Mastermind business community

In 2022 ga ik met zes ondernemende vrouwen een Mastermind Business Community starten. 
Drie onderwerpen staan centraal: persoonlijke ontwikkeling, intuïtie en Mastermind. En binnen die onderwerpen komen er heel veel andere thema’s aan bod. Moneymindset, Human Design, ego, tijd, communicatieniveau en nog veel meer. 

DSC_5680
6 keer live in mijn atelier in Geffen (NB)
4 keer online Q&A (via Zoom)
Inclusief hele gave extra's
Maximaal 6 vrouwen

Programma

Ideale klant

Heb jij er al eens over nagedacht wie jouw ideale klant is? En waar je hem of haar kunt vinden? Heb je daarin specifiek genoeg? 
Trek jij op dit moment de juiste klanten aan? 

Samen gaan we jouw ideale klanten schetsen. Letterlijk en figuurlijk. Jij gaat leren waar jij jouw ideale klant kunt vinden en hoe je hem of haar kunt bereiken. 

Praktisch

Hoe bouw je een mailinglijst op? Op welke manier kun je mensen inspireren met dat wat jij doet? Wat heb je nodig om de basis voor je bedrijf te leggen? Wie heb je daarvoor nodig? 

Ook op het praktische gedeelte gaan we dieper in. Ik ga je leren hoe jij op een leuke manier een mailinglijst opbouwt. Je leert mijn verhaal kennen en ik geef je gemakkelijk tips om dit zelf ook toe te passen. 

6 keer live
4 keer online

Er zijn 6 live dagen in mijn atelier in Geffen. Van 10.00 tot 16.00 uur gaan we aan de slag met de thema’s. Je krijgt een heerlijke lunch en uiteraard is er heel veel chocolade! 

Naast de live dagen komen we vier keer online samen. Dit is via Zoom. Tijdens die avonden van 20.00 tot 21.30 uur krijgt iedereen de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Daarnaast wordt er een groepsapp aangemaakt. Zo kun je 24/7 je vragen aan me stellen of aan de rest van de groep. 

Wet van aantrekking

De wet van de aantrekkingskracht mag natuurlijk niet ontbreken in dit programma. Je gaat alles ontdekken over deze universele wet, maar ook ga je leren hoe je hem zelf toe kunt passen en wat jou op het moment tegenhoudt om het volop in te zetten. 

Je gaat fine tunen op wat je nu al doet en gaat afstemmen waardoor de wet van aantrekking nog beter zijn werk kan doen. 

Zelfontwikkeling

Als jij niet groeit, zal je bedrijf dat ook niet doen. Als jij jouw belemmerende overtuigingen niet aankijkt, zal je bedrijf niet groeien. Als jij steeds blijft denken vanuit een bepaalde conditionering of angst, kun je geen stappen maken. 

Hier gaan we uitgebreid op in. Op heel veel verschillende manieren. 1:1 coaching, (familie)opstellingen, creativiteit en werken vanuit het kwantumveld. 

Intuïtie

Volg jij je intuïtie binnen je bedrijf? Herken jij het stemmetje van je intuïtie? Of luister je nog vaak naar je ego? 

Je gaat ontdekken hoe jij naar je intuïtie kunt luisteren. Met een plan kun jij je intuïtie gaan volgen. Vanuit vertrouwen en liefde. 

Herprogrammering

Welke conditioneringen heb jij in je leven opgebouwd? Door ervaringen, situaties, woorden en zinnen die er tegen je gezegd zijn? 
Jij kan jezelf herprogrammeren! En dat leer je tijdens de Mastermind Business community. 

Mastermind

Jouw Mastermind staat klaar om met jou aan de slag te gaan. Voel je de energie? Je voelt dat ze aanwezig zijn en mag leren nog beter af te stemmen. 

Dus nogmaals, voel je ze? En accepteer je hun hulp? 

Human Design

Ik ben me volop aan het verdiepen in dit geweldige onderwerp en leer steeds meer hoe ik mijn Human Design in kan zetten in mijn business. Deze kennis ga ik dus zeker aan je overdragen. 

Het wordt zo gemakkelijk als jij je design volgt! 

Laura Langens

Ik ben Laura en maak al een aantal jaar dankbaar gebruik van mijn Mastermind. Dit combineer ik met mijn intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht. 

Vanuit mijn Mastermind en intuïtie is het gelukt om in één jaar tijd meer dan 12.000 boeken te verkopen en 4 boeken in eigen beheer uit te geven.
Daarnaast heb ik meer dan 300 vrouwen mogen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en/ of business. 

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! Ik leef mijn droomleven, heb het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven.  

Janine - nieuw-18sjpg2

Janine Bakkenes

Maar ik ga niet alleen doen. Tijdens één van de live dagen is Janine aanwezig. Zij is Intuïtief Stylist en aan de hand van een vragenlijst en één online gesprek maakt zij voor jou een stylingspaspoort. 
Straal jij namelijk uit wat je uit wilt stralen binnen je business? Welke intentie heb je? En past dit ook bij de kleding die je draagt? 

Janine gaat je daar alles over vertellen. Niet alleen vanuit de stylingregels, maar vanuit intuïtie. 
Ik kan je vanuit ervaring vertellen dat dit zo waardevol is voor jezelf én je bedrijf! 

Fotograaf

Ook is er een fotograaf aanwezig die ervoor zorgt dat jij goede, professionele foto’s krijgt voor je website en social media. 
Maar dat niet alleen. Er is namelijk ook een visagist aanwezig die zorgt voor goede make-up en haar. Zo word je extra in de watten gelegd, wat er ook weer voor zorgt dat je nog extra staat te stralen op de foto. 

Wie de fotograaf wordt, is nog een verrassing. 

LINH20210518Laura422

Concreet

De Mastermind Business Community heeft zes live dagen (9 april, 14 mei, 4 juni, 9 juli, 10 september en 1 oktober). Je bent dan van 10.00 tot 16.00 uur welkom in mijn atelier in Geffen (Noord-Brabant). 
Daarnaast zijn er vier online avonden met een Q&A. 
Ook wordt er een groepsapp aangemaakt, waar alle vragen gedeeld kunnen worden. 

Ik ga je heel veel informatie geven. Maar dat ga ik niet alleen doen. Janine van De intuïtief stylist gaat ervoor zorgen dat jij van buiten uitstraalt wat je ook uit wilt stralen. Ze maakt een uniek stylingspaspoort, zodat jij weer wat je mag dragen om uit te stralen wat jij uit wilt stralen. Daarnaast ontvang je van ons een set kleren waardoor jij kunt stralen. 

Ook zal er tijdens de live dag een fotograaf en visagist aanwezig zijn die goede, professionele foto’s van je gaat maken voor op je website en sociale media. Ontzettend belangrijk voor je business!