Masterclass Mastermind - Laura Langens

Laura Langens

Masterclass:

In deze drie stappen bouw jij je basis

Herken je dat gevoel? Dat je een onderneming bent gestart vanuit inspired action. Omdat je voelt, weet en ziet dat jij iets neer te zetten hebt op aarde? Misschien ben je net gestart en lukt het niet om klanten aan te trekken. 

Je twijfelt zelfs weer om te stoppen of terug in loondienst te gaan.

Ik ga je helpen om de basis neer te zetten en klanten aan te trekken. Die basis is de fundering van de villa die jij aan het bouwen bent. Als je een fundering van een hutje op de hei hebt, kan ik je één ding garanderen: je villa stort in. Nu of over een paar jaar. 

Dus in deze Masterclass ga jij in drie stappen leren hoe jij klanten aan kunt trekken. Vanuit je intuïtie (ook over intuïtie ga ik je heel veel vertellen). 

Tijdens deze masterclass...

ga je leren hoe jij klanten aantrekt
ga je ontdekken wat jou nu tegenhoudt en hoe je dat uit je systeem kunt halen
ga je aan de slag met drie stappen om die basis te zetten
Je gaat begrijpen waarom intuïtie en zelfontwikkeling de key is

én je gaat ontdekken wat Play-Doh hiermee te maken heeft

Over Laura

Ik ben Laura en heb in 2020 een bestseller geschreven. In twee maanden tijd verkocht ik 1200 boeken. Dat kon ik alleen maar doen omdat de basis staat. Als ik toen 1200 facturen moest schrijven, geen website had, geen mailingsysteem had dan was dit lastiger om neer te zetten. 

Ik ben direct in mijn grootsheid gestapt. 

Want een mailingsysteem, website, facturen is nog niet het belangrijkste. Het belangrijkste is zelfontwikkeling en intuïtie. Als jij weet wat je wil. Als jij weet waar je naar toe wil. Als jij weet welke villa je wil bouwen. En vooral als je weet waar je nu staat. Dan kun jij in je grootsheid stappen. 

Ondertussen heb ik in totaal 18.000 boeken verkocht. Ik heb een succesvol bedrijf opgebouwd waarin ik vrouwen coach om de basis neer te zetten. Zelfontwikkeling, intuïtie en Mastermind zijn de drie dingen waar ik graag over praat. 

En dat wil ik jou leren! Zodat jij in je grootsheid kunt stappen. 

Deze Masterclass is gratis

De waarde is veel hoger

Wat zeggen anderen...

Schrijf je nu in en maak contact met jouw Energetische Mastermind

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches