Masterclass:

Maak contact met jouw Energetische Mastermind

Energetische Mastermind. Ik vertel er graag over en kan er zelfs uren over praten. Waarschijnlijk ken je een Mastermind wel. Iemand waar je elke week mee belt. Een groepje waarmee je elke maand (online) samenkomt. Je wisselt kennis uit, inspireert elkaar, luistert en geeft advies. Ideaal!

En dat kun je combineren met je Energetische Mastermind. Want die vragen kun je ook stellen aan Albert Einstein, Moeder Aarde, Napoleon Hill of Oprah Winfrey. 
Ik doe het al jaren en het heeft me onwijs geholpen. 

Ze helpen je bij vier dingen: 
1. Ze beantwoorden je vragen 
2. Ze geven advies
3. Je kunt kennis downloaden
4. Jij kunt je dromen droppen

Meer weten? Woensdag geef ik weer een Masterclass!

Tijdens deze masterclass...

ga je leren hoe jij klanten aantrekt
ga je ontdekken wat jou nu tegenhoudt en hoe je dat uit je systeem kunt halen
ga je aan de slag met drie stappen om die basis te zetten
Je gaat begrijpen waarom intuïtie en zelfontwikkeling de key is

Over Laura

Ik ben Laura en heb in 2020 een bestseller geschreven. In twee maanden tijd verkocht ik 1200 boeken. Dat kon ik alleen maar doen omdat de basis staat. Als ik toen 1200 facturen moest schrijven, geen website had, geen mailingsysteem had dan was dit lastiger om neer te zetten. 

Ik ben direct in mijn grootsheid gestapt. 

Want een mailingsysteem, website, facturen is nog niet het belangrijkste. Het belangrijkste is zelfontwikkeling en intuïtie. Als jij weet wat je wil. Als jij weet waar je naar toe wil. Als jij weet welke villa je wil bouwen. En vooral als je weet waar je nu staat. Dan kun jij in je grootsheid stappen. 

Ondertussen heb ik in totaal 18.000 boeken verkocht. Ik heb een succesvol bedrijf opgebouwd waarin ik vrouwen coach om de basis neer te zetten. Zelfontwikkeling, intuïtie en Mastermind zijn de drie dingen waar ik graag over praat. 

En dat wil ik jou leren! Zodat jij in je grootsheid kunt stappen. 

Deze Masterclass is gratis

De waarde is veel hoger

Wat zeggen anderen...

Schrijf je nu in en maak contact met jouw Energetische Mastermind

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders