fbpx

Manifestatie event

Laatste kans om je ticket te bemachtigen

Op 11 september is het zover! En dit is je allerlaatste kans om erbij te zijn. Wil jij alles leren over die eeuwenoude wijsheid? Wil jij jouw droomleven manifesteren? Je eigen werkelijkheid creëren? Wil je de kansen en mogelijkheden op je pad laten komen? En hier vanuit kwantumfysica, spiritualiteit, neurowetenschap, dankbaarheid, joy, vrijheid, vergeving en liefde over leren? 
Zorg dan dat je erbij bent!  

Wat anderen zeggen

Dit is wat je krijgt

live stream

Op zondag 11 september kun je de hele dag meekijken en meedoen via een live stream. Je doet mee met meditaties en visualisaties, je ontvangt de informatie en wordt gemotiveerd.

live chat

Om 8.30 uur gaat de live chat open. Vanaf dat moment kun je contact maken met de andere online deelnemers. Zo kun je elkaar helpen, steunen en van gedachten wisselen.

opname

Na afloop krijg je toegang tot de opname en kun je alles levenslang en onbeperkt terugkijken.

KUKURU podcast

Aan het eind van de dag wordt er een KUKURU podcast opgenomen. Jij kunt jouw vraag stellen die de sprekers gaan beantwoorden. ​

extra's

Je krijgt toegang tot de online training 'Wet van aantrekking voor kinderen' t.w.v. €279. Ook deze kun je levenslang en onbeperkt terugkijken.

samen jouw doelen bereiken

Het hele team van het Manifestatie event staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat de live stream op 11 september onvergetelijk wordt!​

Dit wil je niet missen! Deze week is je allerlaatste kans om een ticket te kopen!

Live stream

€497

€44

📆 11 september
📍 Thuis vanaf de bank
🙋‍♀️ Je volgt alles via een live stream

  • De hele dag volgen vanaf een live stream
  • Levenslang en onbeperkt toegang tot de opname 

De sprekers

IMG_5967
“Ik hou ervan om met de Universele Wetten te experimenteren en geloof erin dat als we van JOY onze  JOB maken, alles waar we van dromen in ons leven dan als vanzelf naar ons toe zal komen.” 
 
Dat is de uitspraak van Lou Niestadt. Want zij mag uiteraard niet ontbreken tijdens dit gave event! 
 

“Weet jij nog hoe je als kind naar de wereld keek door de ogen van je verbeelding? Weet je nog hoe je fiets geen fiets, maar een paard, een motor of een tijdmachine was waarmee je jezelf vliegensvlug kon transporteren…? Weet je nog dat je kleding gebruikte om jezelf te transformeren in wie of wat je ook maar wilde zijn en dat je voorwerpen gebruikte waar jij ze voor nodig had en niet zozeer waar ze voor bedoeld waren? En weet je nog hoe je je verwonderde over alles om je heen en hoe je kon stoppen in het midden van een stap om je te verbazen over de kleinste dingen? Alles was fascinerend, alles was mogelijk, alles was magisch. 

Deze manier van naar de wereld kijken, die je als kind al had, is de allerhoogste manifestatie-frequentie. Het is werkelijk wonderbaarlijk als je weet hoe je kunt kijken naar wat er vlak voor je ligt. Hidden in plain sight. Zodra je je dit beseft, dat het al in the pocket is, kom je niet langer vanuit schaarste maar denk je in plaats daarvan vanuit overvloed.”

Het is haar missie om jou terug te brengen bij dit gevoel. Bij de realisatie dat alles er al is. Zodat je van dááruit kunt aantrekken wat je nog meer zou willen manifesteren.

In haar boek Pockets vól met JOY kun je tijdens een 28-daags experiment zelf gaan bewijzen dat JOY écht genoeg is om je dromen waar te maken.  In het vervolg, Pockets vól met Vrijheid ga je ontdekken dat Vrijheid overal in te vinden is en echt genoeg is om jouw dromen waar te maken!Hier gaat ze je tijdens het Online Manifestatie Event alles over vertellen.  

Cosmic Life - Libelle

Op 1 januari 2016 nam ze een besluit dat haar leven veranderde. Ze was ongelukkig, werkte voor een riante corporate bedrijf en na jaren stress kreeg ze ook lichamelijke klachten. 
Ze wist dat het roer om moest en heeft dat ook gedaan!

Christine Beijnen van Cosmic Life is voortaan een vast gezicht tijdens het Manifestatie Event en ook bij deze online versie is ze er weer bij! 

Nadat ze op nieuwjaarsdag een aantal jaar geleden het besluit nam het anders te gaan doen, is ze zich gaan openstellen voor persoonlijke en spirituele groei. Ze gaf zich over aan de liefdevolle intelligentie. En toen is haar reis begonnen. Een periode van drie jaar persoonlijke ontwikkeling, heling en de zoektocht naar haar ware zielsmissie was begonnen. Christine ging boeken lezen en deed cursussen en workshops over de hele wereld van o.a. Dr. Joe Dispenza en Gabrielle Bernstein. 

“In ontdekte een wereld vol magie en avontuur. Ik leerde mij te kunnen focussen gedurende meditatie en om heel gericht mijn gedachten en emoties in te zetten op wat ik WEL wilde in het leven. Ik leerde om mijn elektromagnetisch veld te activeren en daarmee de toekomst letterlijk naar mij toe te trekken.”

De resultaten waren zo verbluffend en overweldigend. Ze is haar hart gaan volgen en raakte gefasicineerd door moderne wetenschappen als de kwantumfysica en neurowetenschappen. 
Die kennis draagt ze met heel veel enthousiastme over. 

In 2 jaar tijd hebben ruim 7000 mensen haar bekende Abundance en Intentions Insta cursussen gevolgd, heeft ze 50 mensen 1:1 gecoacht, en zijn haar unieke meditaties duizenden keren verkocht.

Willemijn Welten
Manifesteren kun je leren. Dat is haar lijfspreuk en tevens de titel van haar boek. Willemijn Welten is er ook bij tijdens het Online Manifestatie Event! Ze is auteur, spreker en Manifestatie-coach. 
 
Meer van 10 jaar werkte ze voor financiële start-up & corporates. Maar dit was niet wat haar gelukkig maakte. Wat wilde ze écht? Ze besloot haar baan op te geven om manifestatie-teacher te worden. Ze nam een deep-dive in spiritualiteit en deed alles waar ze ooit van gedroomd had. Ze werd o.a. Cranio Sacraal therapeut, woonde in Zuid-Amerika en zich te verdiepen in spirituele en sjamanistische principes en deed de opleiding bij Gabby Bernstein. Dat was wat ze anderen wilde leren. En daar is ze mee doorgegaan in Nederland. 
Ze heeft de ondernemersgeest gecombineerd met het talent in energie. Nu begeleidt ze ondernemende vrouwen om hun energie te managen. 
 
“Ik laat je beseffen dat de vrede die je zoek al in je zit én dat jij jouw droomleven kunt creëren met alle overvloed en liefde die daarbij hoort!
Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren.”
Screenshot_20211218-195059_WhatsApp

Linda is oprichtster van het Manifestatie Magazin. Een prachtig magazine met interessante interviews, inspirerende columns en rubrieken en vooral heel veel mooie verhalen over manifesteren.
De tweede editie is deze week uitgekomen en is te koop op hun website.

Daarnaast is Linda ook auteur van het boek Golven van geluk. Een boek over kwantumfysica en neurowetenschappen. Echt een aanrader als jij in gemakkelijke taal wilt leren hoe je het kwantumveld dankbaar in kunt zetten.

Linda gaat je hier tijdens haar talk alles over leren!

sdfaasdf

Je hebt verd*mme wat te doen hier op aarde!

Iedereen die haar kent, weet over wie ik het heb. Dit is namelijk de beroemde uitspraak van Kim Munnecom! In september 2021 stond ze al op het podium voor het live Manifestatie Event en tijdens de online versie is ze er uiteraard weer bij. 

Het is haar passie om mensen hun mooiste leven te helpen creëren. Ze is gestart als Voedingsdeskundige en Mindsetcoach. Daarna is ze haar hart nog meer gaan volgen en is ze ondernemers gaan coachen op het gebied van ondernemen vanuit Alignment. Dat heeft er weer toe geleid dat ze zich is gaan verdiepen in de wet van aantrekking. En dat is precies wat voor haar een doorbraak was. 

Kim: “Ik heb uit eigen ervaring mogen leren hoeveel groei je kunt doormaken als je alles gaat doen vanuit pure Alignment. Als je intenties gaat zetten, bewust leert creëren, de Wet van Aantrekking bewust leert toepassen en vooral die persoon gaat ZIJN die je wilt zijn! Dan verandert namelijk ALLES met je mee!”

Tijdens het Online Manifestatie Event op 12 en 13 maart ga jij leren hoe je het Manifesteren écht toe kunt passen. Hoe jij die laatste puzzelstukjes in elkaar kunt leggen. Je gaat de diepte in en je mag haar al je vragen stellen. 

Naamloos

Laura is de organisator van dit Manifestatie Event, maar daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf genaamd Buiten de lijntjes. 
Ze heeft vier kinderboeken geschreven over de wet van aantrekking. Het is haar missie om kinderen alles te leren over die eeuwenoude wijsheid. Want het start bij onze kinderen. Hoe zou onze maatschappij er over 20 jaar uit zien als we dit kinderen nu al mee geven? 

Daarnaast is Laura helderhorend en helderziend. Ze heeft een lijntje met boven, met haar energetisch team wat ze haar Mastermind noemt. Haar Mastermind ondersteund haar, beantwoordt haar vragen en via haar Mastermind kan ze kennis downloaden. Dit is wat ze anderen wil leren. Iedereen heeft namelijk een Mastermind en iedereen kan er contact mee maken. Ze organiseert VIP-weekenden in haar atelier en begeleidt startende ondernemers. 

Tijdens het Manifestatie Event gaat ze je meenemen naar jouw innerlijk kind. 

Live stream

€497

€44

📆 11 september
📍 Thuis vanaf de bank
🙋‍♀️ Je volgt alles via een live stream

  • De hele dag volgen vanaf een live stream
  • Levenslang en onbeperkt toegang tot de opname 
Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches