fbpx

Luisterboek

Droomwensen

In september 2020 was het zover! Mijn eerste boek Droomwensen kwam uit. Ruim een half jaar later was het tijd dat er een luisterboek van gemaakt werd. Marjolein van der Kist, stemactrice, heeft Droomwensen ingesproken en dat doet ze geweldig! 
Zo kan jouw kind, op elk moment voorgelezen worden uit Droomwensen. 

Wet van de aantrekkingskracht

Je wil het je kind zo graag leren: de wet van de aantrekkingskracht. Maar hoe leg je dat uit? Waar begin je? Hoe maak je woorden als ‘Het universum’ begrijpelijk? Ik heb de oplossing: laat het luisterboek Droomwensen horen aan jouw kind!

Voorzijde kaart

Inkijkexemplaar

‘Wist je dat jij een magneet bent?’ vraagt oma op een dag aan Jaan. Nee dat wist Jaan niet. Dat is raar! Toch is Jaan nieuwsgierig. Oma vertelt alles over de wet van de aantrekkingskracht en hoe Jaan deze wijsheid toe kan passen.

Een grappig en avontuurlijk prentenboek met een diepere boodschap. Nu als luisterboek te koop!

Wil jij een inkijkexemplaar inzien en daarna het luisterboek bestellen? Dat kan! 

Ik gun het ieder kind dat dit boek aan hem of haar wordt voorgelezen zodat ieder kind kan gaan geloven in zijn/haar eigen kracht!

Linda Dronkers – Auteur Golven van geluk

Groot denken en grenzeloos dromen

Stel je voor dat onze kinderen in een maatschappij leven waarbij mensen groot denken en grenzeloos dromen. Dat ze leven vanuit liefde en vertrouwen. 

Dat zinnen als ‘realistisch blijven’ en ‘ga voor zekerheid’ niet meer worden gezegd. Hoe mooi zou dat zijn? 

Wil jij helpen? Laat het luisterboek Droomwensen dan aan kinderen horen en laat ze groot denken en grenzeloos dromen! 

pag 12 600

Praktische informatie

De ingesproken tekst duurt 7 minuten en 42 seconden en is ingesproken door Marjolein van der Kist. Zo kun je kinderen op elk gewenst moment naar het prentenboek luisteren.

Over de auteur

Ik wil kinderen leren groot te denken. 
Ik wil kinderen leren grenzeloos te dromen.
Ik wil kinderen alles leren over de wet van aantrekking!

Dat is wat ik leuk vind, dat is mijn missie! 

Bestel direct jouw luisterboek

€7,97

En inspireer jouw kinderen!

Wat anderen zeiden:

Nu twee avonden het boek voorgelezen. Dochter luistert met grote interesse. Ook toepasbaar voor volwassenen. Ik doe het nooit, online boeken bestellen, maar toen ik jouw tekst las was ik om. Dit is wat kinderen mogen leren 🙂 Dank voor dit initiatief!
Violet
Mijn zoontje riep gelijk 'dat ga ik ook doen'! Een zeer welkom boek! Ook voor scholen! Je gaat er vast nog heel veel kinderen en ouders blij mee maken.
Charlaine
Wat een prachtig prentenboek voor kinderen! Een mooi verhaal over de wet van de aantrekkingskracht met hele mooie tekeningen. Ik gun het ieder kind dat dit boek aan hem of haar wordt voorgelezen zodat ieder kind kan gaan geloven in zijn/haar eigen kracht!
Linda Dronkers
Auteur Golven van geluk
De kinderen zijn er helemaal blij mee!! Super leuk boek en zeer mooi geïllustreerd. We zullen het nog vaak lezen en veel plezier aan beleven! Ga zo door, dank je wel!
Alex
Prachtig boek! En mijn complimenten ook zeker voor de illustraties! 😍 Mijn dochter van 4 vond het een erg mooi verhaal. En ze begreep het ook goed. Ze wil nu dus ook een konijn 😉
Fee
Héél mooi Laura! Prachtige tekeningen en verhaal leuk geschreven. Top!
Rianne
Prachtig! Zojuist voorgelezen aan mijn zoontje van 8. Ik zei: eigenlijk is het boek voor iets jongere kinderen, maar de boodschap is heel mooi. En hij luisterde heel aandachtig! Daarna erover gesproken. Mooi boek
Monique
Jaaa hij is binnen. Wow prachtige tekeningen ook!
Sanne
Lieve Laura, het boek is prachtig geworden. Ik zal het met heel veel plezier voorlezen aan mijn 2 kleinzoons zodra ze weer eens bij mij logeren. De eenvoud van het verhaal, moet iedereen aanspreken. Met liefdevolle groet, Oma Dina
Dina
Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches