fbpx

Workshops en lezingen

Werk jij in een bibliotheek, boekhandel, winkel, kindcentrum of op een school? Zou je het leuk vinden als ik een workshop of lezing kom geven? Lees dan snel verder! 

Workshop

Tijdens de workshop neem ik de kinderen mee in de wereld van de wet van aantrekkingskracht. Ik vind het belangrijk dat kinderen leren dat ze altijd groot mogen denken en grenzeloos mogen blijven dromen. Hoe vaak horen kinderen dat iets niet kan? 
Een enorm waardevolle middag. Ook voor de volwassenen die aanwezig zijn. 

pag 12 600

Lezing

Wil jij dat ik een lezing kom geven voor ouders, pedagogisch leidsters, leerkrachten of in jullie team? Dat kan! 
Het is wordt een informatieve lezing, waarbij we het gaan hebben over de wet van de aantrekkingskracht en hoe wij deze eeuwenoude wijsheid aan kinderen mee kunnen geven. Daarnaast gaan we het hebben over eigenwaarde en zelfontwikkeling. 

Laura heb ik leren kennen als een vrouw die open, eerlijk en oprecht is. Hierdoor is ze een inspiratiebron voor mij. Ze heeft veel kennis van zaken en als ze het antwoord niet weet komt ze er op terug. Ze denkt met je mee en staat open voor suggesties.
Dankzij Laura heb ik mezelf weer leren kennen. Ze heeft me handvaten gegeven en hierdoor kan ik ook weer mijn kinderen inspireren en motiveren.

– Janet Grootveld

Andere hulpvraag

Heb jij een andere hulpvraag? 
Neem dan zeker contact op! Ik ben erg flexibel en denk graag met je mee. 

pag 13 600

Laura Langens

Auteur Droomwensen

Laura Langens is de schrijfster van het prentenboek Droomwensen. Deze geeft zij in eigen beheer uit. Van kinds af aan schrijft ze verhalen bij de tekeningen die ze maakt, vindt ze het leuk om met woorden te spelen en geniet ze van het samenbrengen van een verhaal. 

Ze woont samen met haar man en drie kinderen in een klein dorpje in Brabant. Daar heeft ze haar Kinderatelier genaamd; Buiten de lijntjes. Een plek waar elk kind zichzelf mag zijn. 

Neem contact op

Wil jij meer informatie, een afspraak maken of de mogelijkheden bespreken?
Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches