Kukuru - Laura Langens

In deze inspirerende podcast Kukuru ga ik met Giel Beelen in gesprek over het Manifestatie Event, dat op 12 september 2021 plaatsvindt. Met mijzelf als spreker maar ook Christine Beijnen, Lou Niestadt, Linda Dronkers, Willemijn Welten, Kim Munnecom en Giel met een speciale KUKURU opname! 
Wil jij er ook bij zijn? Ga dan snel naar www.manifestatieevent.nl om je tickets te bemachtigen! 

Natuurlijk hebben we het ook over de boeken die ik heb geschreven. ‘Dagdromen’, ‘Drakendromen’, ‘Droomvangen’ en ‘Droomwensen’. Vier kinderboeken over manifesteren. Giel vraagt zich af of het wel verstandig om kinderen te leren dat alles kan? 

Giel: “Laura is moeder van drie kinderen, creatieveling, dromer & doener, spreker en inspirator. In ons gesprek hebben we het over hoe het komt het dat manifesteren nu zo hip is, en bespreken we haar eigen reis (en hoe die eerst niet en later wel hand in hand ging met haar man).
Ook hebben we het gehad over wanneer iets een keuze uit intuïtie is of een keuze uit ego voortkomt, en hoe je jezelf daarin kan trainen om dat goed te onderzoeken. Ook leer je hoe Laura werkt met haar denkbeeldige denktank/mastermind en wie er aan haar ronde tafel zit. Ook vertelt ze over haar nieuwe boek voor volwassenen. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Laura, haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt en hoe ze herinnert wilt worden.”

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches