fbpx

Intuïtie & Mastermind

Stel je voor dat er altijd mensen voor je klaar zitten die je helpen bij je vragen, je adviseren bij het maken van keuzes en waarbij jij dankbaar gebruik kunt maken van hun kennis. 
Kortom: een Mastermind. 

Iedereen kan het, iedereen heeft het en iedereen kan het toepassen. 

Wil jij...

H30A0086

Laura zelf noemt het niet een gave. Maar haar contact met zoals zij het noemt haar Mastermind vind ik absoluut een gave. Een fantastische gave. Laura heeft meerdere keren contact gemaakt met haar Mastermind om mij vanuit haar Mastermind van adviezen te voorzien. Die adviezen zijn elke keer zo raak, zo fijn en zo waardevol! Zelfs adviezen of dingen die ze voor mij doorkreeg waarvan ik niet direct wist wat ik ermee moest, vallen later op zijn plaats. De coachgesprekken met Laura zijn voor mij goud waard. Het helpt mij om zelf dichter bij mijn eigen gevoel te komen en het helpt mij in het maken van zakelijke en persoonlijke keuzes. Na onze gesprekken voel ik een boost aan (zelf)vertrouwen. Ik gun het iedereen om hier gebruik van te kunnen maken! 

– Linda Dronkers

Moeiteloos

Sinds ik dankbaar gebruik maak van mijn Mastermind gaat alles moeiteloos. 
Bij elke keuze die ik maak stem ik af met mijn Mastermind. Wat is voor mij nu de beste keus? Wat vergeet ik? Waar moet ik aan denken? Welke mogelijkheden zijn er nog meer? Welk bedrag mag ik voor dit product vragen? 

Ze geven me advies vanuit hun kennis en dit is ALTIJD de beste keus. 
Ik ben een aantal keer eigenwijs geweest en heb niet mijn Mastermind gevolgd. Dit heeft elke keer tot resultaat gehad dat ik recht op mijn bek ging. Het heeft me veel geld gekost of het leverde stress op. En dan is de keus gemakkelijk: sindsdien vertrouw ik ALTIJD op mijn intuïtie en Mastermind! 

Wil je hulp en vertrouwen krijgen in hoe jij dat ook kunt doen? 

Ik heb een intuïtief coachingsgesprek gehad met Laura en haar Mastermind. Mindblowing! 

Wat een ontzettend fijn gesprek is dat geweest. Het voelt meteen alsof je haar al jaren kent en daardoor voelt het meteen vertrouwt. Laura heeft voor mij contact gemaakt met haar Mastermind en me op die manier richting kunnen geven, iets wat ik echt nodig had. Ik heb nieuwe inzichten mogen ontvangen, maar ook bevestigingen gekregen. Dit helpt mij om steeds beter te leren vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie.  

Het is eigenlijk magisch dat je op zo’n prachtige manier gecoacht kunt worden. Dit is next level als je het mij vraagt omdat je meteen gaat deepdiven. Je krijgt er zo’n enorme boost en (zelf)vertrouwen van. Ik wens het iedereen toe om dit gevoel te ervaren!

– Heleen

Blog

Wil je weten hoe ik contact maak met mijn Mastermind? Hoe ik het verschil tussen mijn intuïtie en ego hoor en voel? Inspiratie opdoen over de mensen in mijn Mastermind? 
Lees dan snel mijn blogartikelen. 

Start: september 2021

Wil jij de online cursus volgen. In je eigen tijd en in je eigen tempo. Leuk! De cursus kost nu €777 en je ontvangt de cursus automatisch in je mailbox. 

Start: september 2021

Elke twee weken komen we online bij elkaar. Vier maanden lang krijg jij informatie waarmee jij leert vertrouwen op jouw intuïtie en Mastermind. We doen dit in een groep met gelijkgestemden, zo bouwen we een community op, wat enorm waardevol is! 
De kosten zijn €1500. 

Start: direct!

Ik ga je één op één coachen vanuit mijn Mastermind, maar ik leer je vertrouwen op die van jou. Je intuïtie is je leidraad en daar ga ik je mee helpen. Elke twee weken bellen we anderhalf uur. Er zijn coachingstrajecten van 3 maanden (€2700) en 6 maanden (€5000).

Weet je niet helemaal zeker welk pakket bij jou past?

Je kunt hieronder een gratis Mastercall aanvragen. 

Vraag een Mastercall aan

Een messenge van Laura

Een gratis call van een half uur, waarbij ik direct afstem met mijn Mastermind om jou te adviseren. 
Ook stemmen we samen af welk pakket het beste bij jou past. 

De criteria voor het gesprek zijn:

  • Je bent een leider en voelt dat je een missie hebt. 
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Voor schrijvers, leiders, inspirators en ondernemers. 
  • Je kent de wet van de aantrekkingskracht
  • Je bent al next level, maar wil nog een level verder
  • Je wilt meer helderheid.
  • Je wil investeren in jezelf en je dromen. 
Let op: dit gesprek is mindblowing. Het kan je leven veranderen. Ik zou zeggen: DOEN!

formulier Mastercall

Na het opsturen van het formulier neem ik binnen 24 uur
contact met je op om een telefonische afspraak te maken.

We doen geen gekke dingen met je gegevens. Bekijk hier de privacyverklaring