fbpx

Intuïtie & Mastermind

Stel je voor dat er altijd mensen voor je klaar zitten die je helpen bij je vragen, je adviseren bij het maken van keuzes en waarbij jij dankbaar gebruik kunt maken van hun kennis. Kortom: een Mastermind. 
En de combinatie met je intuïtie is GOUD waard! 

Herken jij dat ook?

Stel jij jezelf wel eens een van de volgende vragen? 

Naamloossdrgdefg

Zou het leven niet mooier zijn als...

H30A0086

Laura zelf noemt het niet een gave. Maar haar contact met zoals zij het noemt haar Mastermind vind ik absoluut een gave. Een fantastische gave. Laura heeft meerdere keren contact gemaakt met haar Mastermind om mij vanuit haar Mastermind van adviezen te voorzien. Die adviezen zijn elke keer zo raak, zo fijn en zo waardevol! Zelfs adviezen of dingen die ze voor mij doorkreeg waarvan ik niet direct wist wat ik ermee moest, vallen later op zijn plaats. De coachgesprekken met Laura zijn voor mij goud waard. Het helpt mij om zelf dichter bij mijn eigen gevoel te komen en het helpt mij in het maken van zakelijke en persoonlijke keuzes. Na onze gesprekken voel ik een boost aan (zelf)vertrouwen. Ik gun het iedereen om hier gebruik van te kunnen maken! 

– Linda Dronkers

Mastermind community

Met gelijkgestemden

Stel je voor. Elke twee weken praten in een community met gelijkgestemde vrouwen (mannen zijn ook welkom!). 
Elke twee weken komen we samen (online) en ga ik je alles vertellen over ego, intuïtie, mastermind, de wet van de aantrekkingskracht en nog veel meer! 

sgdrfg

Mastermind community

Samen

Een groep, een community, waarbij jij toch in de picture staat! 

Ik heb een intuïtief coachingsgesprek gehad met Laura en haar Mastermind. Mindblowing! 

Wat een ontzettend fijn gesprek is dat geweest. Het voelt meteen alsof je haar al jaren kent en daardoor voelt het meteen vertrouwt. Laura heeft voor mij contact gemaakt met haar Mastermind en me op die manier richting kunnen geven, iets wat ik echt nodig had. Ik heb nieuwe inzichten mogen ontvangen, maar ook bevestigingen gekregen. Dit helpt mij om steeds beter te leren vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie.  

Het is eigenlijk magisch dat je op zo’n prachtige manier gecoacht kunt worden. Dit is next level als je het mij vraagt omdat je meteen gaat deepdiven. Je krijgt er zo’n enorme boost en (zelf)vertrouwen van. Ik wens het iedereen toe om dit gevoel te ervaren!

– Heleen

Over Laura

Ik ben Laura en maak al een aantal jaar dankbaar gebruik van mijn Mastermind. Dit combineer ik met mijn intuïtie. 

Vanuit mijn Mastermind en intuïtie is het gelukt om in één jaar tijd 10.000 boeken te verkopen en 3 boeken in eigen beheer uit te geven. 

Alles gaat zo ontzettend gemakkelijk en daar geniet ik van! 

Start: september 2021

Elke twee weken komen we online bij elkaar.
Vier maanden lang krijg jij informatie waarmee jij leert vertrouwen op jouw intuïtie en Mastermind.
We doen dit in een groep met gelijkgestemden, zo bouwen we een community op, wat enorm waardevol is! 

De kosten zijn €1500. Nu als early bird krijg je meer dan €500 korting en betaal je: €977!  

Vanaf nu kun je ook in termijnen betalen! Je betaald dan in 8 keer. 

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches