fbpx

In eigen beheer je

boek uitgeven

Wil jij je boek in eigen beheer uitgeven? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wat heb je nodig? En welke stappen moet je doorlopen? 
Ik ben Laura Langens en geef mijn boeken in eigen beheer uit. Ondertussen zijn er meer dan 10.000 boeken verkocht. Iets waar ik ontzettend trots op ben. 
Ik wil je graag vanuit mijn ervaring vertellen hoe jij jouw boek in eigen beheer uitgeeft. 

Van het begin tot het eind

Je wil het zo ontzettend graag. Je boek uitgeven. Jij hebt namelijk een boodschap te verspreiden. Maar waar begin je? In 12 modules leer ik je hoe jij jouw boek in eigen beheer uit kunt geven. 

één op één coaching

Ik bied ook één op één coaching aan. Tijdens een online- of live gesprek leer ik je alles over hoe jij je boek in eigen beheer uit kunt geven.
Je kunt je vragen stellen en ik kan je handige tips geven.  

We plannen dan een gesprek in van 2 uur online via Zoom of hier in Geffen in mijn Kinderatelier. 

De kosten zijn €198. 

Denk groot en droom grenzeloos

Voor jou

De online training is geschreven voor iedereen die de droom heeft zijn of haar eigen boek uit te geven, maar die niet weet waar je moet beginnen. Herken je dat? 

Dan is deze training precies iets voor jou!

Ik ga je vertellen wat je gaat leren in deze cursus. Ook ga ik je vertellen over de Facebookgroep die is aangemaakt en waar jij jouw vragen kunt stellen. 

Die eerste stap is soms zo ontzettend moeilijk! Maar dat gaan we doen in deze module. Starten! 
Ik ga je vertellen op welke manier ik mijn boeken heb geschreven. 

Nu heb jij de keus. Ga je op dit moment je uitgeverij starten? Ga je jezelf inschrijven bij de Kamer van koophandel of doe je dat later in dit traject? Ik ga je uitleggen waarom het slim is dit nu te doen. 

Ga je hulp inschakelen van een tekstcorrector en redacteur? Waarom zou je daar wel of niet voor kiezen. Ik ga je er alles over vertellen. 

Komen er in jouw boek illustraties? In deze module leg ik je uit hoe je opzoek kunt gaan naar een illustrator en waar je dan op moet letten. 

Ga jij je boek zelf vormgeven? Een proces dat veel tijd kost of ga je het uitbesteden? Wat je ook doet: geniet van dit hele proces. 

Je boek is klaar en kan naar de drukker! Maar welke drukker kies je en waar kun je op letten? 

Heb je er al over nagedacht waar je jouw boeken neer gaat zetten? En waar ga je de boeken inpakken? Anders wordt het tijd dat je daar nu over na gaat denken. 

Wil jij nog voordat jouw binnen is de investering er weer uithalen? Dat kan door dankbaar gebruik te maken van een voorverkoop. 

Wil jij dat iedereen dezelfde prijs hanteert? Jij zelf, de boekhandel om de hoek en de grotere bedrijven? Dan kun je je boek aanmelden bij het commissariaat van de media. 

Wil je dat boekhandels in Nederland en België jouw boek in kunnen kopen? Meld je boek dan aan bij het Centraal boekhuis. 

Jij gaat je boek in eigen beheer uitgeven! Iets om trots op te zijn! 
In deze module gaan we de training afsluiten en wens ik je heel veel succes. Laat je het me weten als je jouw boek in eigen beheer hebt uitgegeven? Ik wil je daar dan graag mee feliciteren. 

Over Laura

In juli 2020 gaf ik mijn eerste boek in eigen beheer uit. Wat een geweldig proces. Iets waar ik van het begin tot het eind van heb genoten! 

Binnen een half jaar had ik 6000 boeken verkocht! 
Ondertussen stroomde mijn mailbox vol met vragen hoe mensen hun boek in eigen beheer uit kunnen geven. 
Daar is het idee van deze training ontstaan. 

Wil jij de online cursus volgen. In je eigen tijd en in je eigen tempo. Leuk! De cursus kost nu €149 en je ontvangt de short course van ruim een half uur automatisch in je mailbox. 

Nu tijdelijk €77!

Tijdens een online- of live gesprek leer ik je alles over hoe jij je boek in eigen beheer uit kunt geven.
Je kunt je vragen stellen en ik kan je handige tips geven.  

We plannen dan een gesprek in van 2 uur online via Zoom of hier in Geffen in mijn Kinderatelier. 

De kosten zijn €198. 

Veelgestelde vragen

Direct! Je ontvangt meteen een e-mail in je mailbox met de link naar de training. 

Wil jij je boek in eigen beheer uitgeven? Dan ben je aan het juiste adres. Ik leer je vanuit mijn eigen ervaring alles over het uitgeven van je eigen boek. In eigen beheer natuurlijk. 

Hij is onbeperkt geldig. Je kunt hem dus volgende week, over vijf jaar of over tien jaar nogmaals bekijken. 

Als je het product in het winkelwagentje hebt gelegd en hebt betaald, word je direct doorgestuurd naar een formulier dat je in mag vullen. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. 

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches