fbpx

Denk groot & Droom grenzeloos

0
boeken geschreven en uitgegeven
0 +
boeken verkocht
0 +
mensen mogen inspireren

Wet van de aantrekkingskracht

Groot denken en grenzeloos dromen. Dat is wat ik wil voor alle kinderen. Hoe groter hoe beter! Hoe vaak krijgt een kind te horen dat iets niet kan? Of dat je realistisch moet blijven? Ik wil dat elk kind groot blijft denken en grenzeloos blijft dromen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alles kan
Ik bied verschillende producten aan waarmee ik kinderen groot laat denken en grenzeloos laat dromen. Dat is mijn droom, dat is mijn missie. 

Wil jij kinderen alles leren over de wet van de aantrekkingskracht? Ontvang een GRATIS document met tips voor kinderen.

Het aanbod:

Laura heb ik leren kennen als een vrouw die open, eerlijk en oprecht is. Hierdoor is ze een inspiratiebron voor mij. Ze heeft veel kennis van zaken en als ze het antwoord niet weet komt ze er op terug. Ze denkt met je mee en staat open voor suggesties.
Dankzij Laura heb ik mezelf weer leren kennen. Ze heeft me handvaten gegeven en hierdoor kan ik ook weer mijn kinderen inspireren en motiveren.

– Janet Grootveld

Gratis e-book

Droomwensen

Hier is alles begonnen. Met een prentenboek. Een prentenboek over de wet van de aantrekkingskracht. Een eeuwenoude wijsheid die mensen leert groot te denken en grenzeloos te dromen. 
Als klein meisje droomde ik er al van om een boek te schrijven. Mijn droom is uitgekomen!

Wil jij het e-book met het eerste gedeelte van het Droomwensen GRATIS ontvangen? Dat kan!

Leef je mooiste leven

Michael Pilarczyk

Als je me al even volgt weet je misschien wel dat mijn leven veranderde doordat ik deelnam aan Maximum potential. Een tweedaagse van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman. In een telefoongesprek met Michael en Cindy vertel ik waarom ik nu mijn mooiste leven leef. 

11 dingen die je móet weten over Laura

Gisteren in bijna 1 keer de training gekeken. Ik kon niet meer stoppen en moest gewoon alles af kijken.
Laura, dank je wel voor je inspiratie en ik ga er zeker mee aan de slag. De eerste leuke gesprekjes met mijn zoon er al over gehad. 

– Ilse de Valk

Wat bied ik aan:

pag 18_19 600

Training Droomwensenmens

Een online training, speciaal gemaakt voor ouders. Ik leer je alles over hoe jij als ouder de wet van aantrekking toe kunt passen, maar vooral hoe jij dit aan je kinderen kunt leren. Het is een online training die onbeperkt geldig blijft. Wil je meer informatie over de training?

Kaft rechts

Leesboek Droomvangen

Kaat heeft een droom, een droom die écht niet kan. Ze wil namelijk een eenhoorn. Maar eenhoorns bestaan niet. Met hulp van haar oma en meester Jurian zoekt ze naar een manier om haar droom toch uit te laten komen. Zij leren haar dat alles kan, als je het maar écht wil. Zou de droom van Kaat uitkomen? Dit boek is geschreven voor kinderen van 6 t/m 10 jaar oud. 
Wil jij meer informatie over het boek Droomvangen?

pag.4_5

Prentenboek Droomwensen

‘Wist je dat jij een magneet bent?’ vraagt oma op een dag aan Jaan. Nee dat wist Jaan niet. Dat is raar! Toch is Jaan nieuwsgierig. Oma vertelt alles over de wet van de aantrekkingskracht en hoe Jaan deze wijsheid toe kan passen.
Een grappig en avontuurlijk prentenboek met een diepere boodschap. 
Wil jij meer informatie over het prentenboek?

thumbnail_20210208_170449

Kaartenset

Hoe fijn is het om iemand een kaartje te sturen. Om hem of haar te feliciteren, geluk te wensen, je dankbaarheid uit te spreken of gewoon zomaar. Daar zijn deze kaartje perfect voor! Er staat een tekst op de voorkant, dus je kunt ze voor elke gelegenheid gebruiken! 

Laura Langens

Kinderboekenschrijfster

Laura Langens is de auteur van het prentenboek Droomwensen en Droomvangen. Deze geeft zij in eigen beheer uit. Van kinds af aan schrijft ze verhalen bij de tekeningen die ze maakt, vindt ze het leuk om met woorden te spelen en geniet ze van het samenbrengen van een verhaal. 

Ze woont samen met haar man en drie kinderen in een klein dorpje in Brabant. Daar heeft ze haar Kinderatelier genaamd; Buiten de lijntjes. Een plek waar elk kind zichzelf mag zijn. 

Nikki Keijzer

Illustrator

Nikki Keijzer-Overeem is de illustrator van het prentenboek Droomwensen en Droomvangen. Al vanaf dat ze de leeftijd had dat ze een potlood vast kon houden, houdt ze zich veel bezig met tekenen en schilderen. Het is dan ook geen toeval dat ze later besloot om verschillende kunstacademies te volgen. Ze besloot haar hart te volgen en begon weer met tekenen, schilderen en uiteindelijk illustreren.

Sinds kort houdt ze zich vooral bezig met het illustreren van kinderboeken. Het mooie van dit vak vindt ze de zoektocht naar waar ze telkens in mag duiken. Hoe ze de woorden van de schrijver om kan vormen in kleur en lijn. In haar illustraties vindt ze het belangrijk dat de lezer/kijker echt meegenomen wordt in het gevoel en in de situatie van het verhaal. Dit geeft ze weer door middel van veel spel in kleur en lijn. De materialen die ik vooral gebruik zijn potlood en waterverf. 

Je hebt mij absoluut geïnspireerd om verder te gaan en in mijzelf te geloven. Dank hiervoor! 🙏♥️

– Mieke Theunissen

Heb je een vraag?

Vul dan onderstaand formulier in.

Nogmaals het aanbod

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches