fbpx

Wil je op de hoogte blijven?

0
boeken geschreven en uitgegeven
0 +
boeken verkocht
0 +
mensen mogen inspireren

Denk groot & Droom grenzeloos

Wil jij jouw kind groot laten denken? En grenzeloos laten dromen? Wil jij jouw kind alles leren over de wet van de aantrekkingskracht? Een eeuwenoude wijsheid.
Wil jij jouw kind het vertrouwen geven dat jouw kind mag geloven in zijn of haar dromen? En daarmee het resultaat hebben dat jouw kind nog meer zelfvertrouwen krijgt? 

Of wil jij vertrouwen op jouw intuïtie. Vertrouwen op jouw Mastermind?
Ook daar wil ik je alles over leren. 

Dit boek ga ik nooit vergeten. Ik ga het aan mijn kinderen geven en kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dan zeg ik: dit was een geschenk van mijn moeder en jij moet het weer aan jouw kinderen geven zo gaat het altijd door. 

– Eowyn (7 jaar)

Boeken voor kinderen:

pag. 20_21

Droomwensen

3 t/m 7 jaar oud

afb 8 klein

Dagdromen

2 t/m 7 jaar oud

kaft klein

Droomvangen

6 t/m 10 jaar oud

afb 23 kaft drakendromen kleim

Drakendromen

6 t/m 10 jaar oud

Dagdromen

‘Zie je dit magische stipje hier? Als je dat hebt, kun je alles,’ zegt oma. 
‘Heb ik ook een magische stip?’ vraagt Lena.
Ze kijkt op haar arm, been en neus. Hij kan overal zitten.
Soms is het een sproet, en moedervlek of een klein korstje.

Ja! Daar zit een vlekje. Een sproetje. 
‘Kan ik alles?’ vraagt Lena.

Lena fantaseert over wat ze allemaal zou willen kunnen. Maar wil Lena ook alles kunnen? Echt alles? 

Een prachtig boek vol inzichten over mogelijkheden en het geloof van kinderen. Want als je het zelf gelooft, kun je alles. 

 

Leef je mooiste leven

Michael Pilarczyk

Wat is er in drie jaar tijd enorm veel gebeurd. Boeken uitgegeven, mezelf écht zijn, zonder excuses, maar vanuit (zelf)liefde. Programma’s en online trainingen geschreven, lieve mensen ontmoet en dit blijft doorgaan. Ik geniet ervan en ben er elke dag dankbaar voor! 
Ik ga met Michael Pilarczyk en Cindy Koeman in gesprek over wat er afgelopen jaren is verschoven. 

Laura, jij leeft nu je mooiste leven en dat ziet er heel mooi uit. 

– Michael Pilarczyk

Gratis inspirerende film

In november 2020 dook ik een prachtig gebouw in met vijf inspirerende vrouwen en een filmploeg om een korte film op te nemen. 
Een film over de wet van de aantrekkingskracht, over manifesteren, over kwantumfysica, de wetenschappelijke onderbouwen achter de wet van de aantrekkingskracht en over kinderen. In deze film van 20 minuten hoor je alles over de wet van de aantrekkingskracht en hoe jij die eeuwenoude wijsheid toe kunt passen. Ik was initiatiefnemer van deze film en ben enorm trots op het eindresultaat! Wil jij de film ook gratis bekijken? 

Stel je voor dat jij jouw kind het vertrouwen geeft door te geloven in de droomwens van jouw kind. Daarmee leert jouw kind dat hij mag vertrouwen op zichzelf. En zo krijgt je kind zelfvertrouwen.

– Laura Langens

Over Laura

Ik download informatie vanuit het universum. Zo zijn mijn boeken geschreven: intuïtief. En dat ga ik steeds verder uitbreiden. De kennis die ik ontvang, mag ik gaan doorgeven. Daar mag ik anderen bij gaan helpen. 
Hun licht, hun pad en hun missie. De combinatie van Intuïtie en een Mastermind is goud. Het is geen gave. Iedereen kan het. Jij ook! Dat wil ik je heel graag leren. 

Verder ben ik mama van drie prachtige kinderen, vriendin van Teun, creatieveling, dromer & doener, spreker, inspirator en schrijfster. 

H30A0086

Laura zelf noemt het niet een gave. Maar haar contact met zoals zij het noemt haar Mastermind vind ik absoluut een gave. Een fantastische gave. Laura heeft meerdere keren contact gemaakt met haar Mastermind om mij vanuit haar Mastermind van adviezen te voorzien. Die adviezen zijn elke keer zo raak, zo fijn en zo waardevol! Zelfs adviezen of dingen die ze voor mij doorkreeg waarvan ik niet direct wist wat ik ermee moest, vallen later op zijn plaats. De coachgesprekken met Laura zijn voor mij goud waard. Het helpt mij om zelf dichter bij mijn eigen gevoel te komen en het helpt mij in het maken van zakelijke en persoonlijke keuzes. Na onze gesprekken voel ik een boost aan (zelf)vertrouwen. Ik gun het iedereen om hier gebruik van te kunnen maken! 

– Linda Dronkers

Wil je op de hoogte blijven?

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches