fbpx

YES!

Wat leuk dat je het e-book van mijn boek Droomwensen wilt ontvangen!

‘Wist je dat jij een magneet bent?’ vraagt oma op een dag aan Jaan. Nee dat wist Jaan niet. Dat is raar! Toch is Jaan nieuwsgierig. Oma vertelt alles over de wet van de aantrekkingskracht en hoe Jaan deze wijsheid toe kan passen.
Een grappig en avontuurlijk prentenboek met een diepere boodschap. 

Ontvang Droomwensen in je mailbox

Op 16 januari verdwijnt deze gave bonus. Wil jij het e-book in je mail ontvangen? En het ook nog na 16 januari voorlezen aan je kinderen? Dat kan! Laat je naam en e-mail achter en ik zorg dat Droomwensen in je mailbox verschijnt. 

Al mijn boeken op een rij

pag. 20_21

Droomwensen

3 t/m 7 jaar oud

kaft klein

Droomvangen

6 t/m 10 jaar oud

afb 23 kaft drakendromen kleim

Drakendromen

6 t/m 10 jaar oud

Dit boek ga ik nooit vergeten. Ik ga het aan mijn kinderen geven en kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dan zeg ik: dit was een geschenk van mijn moeder en jij moet het weer aan jouw kinderen geven zo gaat het altijd door. 

– Eowyn (7 jaar)

Lieve jij, Laura hier

– Schrijfster, Mastermind-coach, inspirator, spreker en entrepreneur. 

Het is mijn missie om mensen groot te laten denken en grenzeloos te laten dromen. Dat ze vertrouwen op hun intuïtie en hun spirit team, wat ik Mastermind noem. Dat ze gaan leven vanuit overvloed, (zelf)liefde en vertrouwen. 
Dat wil ik ze leren. Vanuit inspiratie en met hulp van mijn Mastermind. De energieën die mij adviseren en helpen. 
Dat is wat ik wil. Mensen inspireren, door mijn verhaal te vertellen. 

Daarnaast heb ik vier kinderboeken geschreven en in eigen beheer uitgegeven over de wet van aantrekking. Ondertussen zijn er meer dan 12.000 boeken verkocht. 

Ontvang Droomwensen in je mailbox

Wil jij het e-book Droomwensen gratis in je mail ontvangen? En het ook nog na 16 januari voorlezen aan je kinderen? Dat kan! Laat je naam en e-mail achter en ik zorg dat Droomwensen in je mailbox verschijnt. 

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches