Masterclass

Herken je dat gevoel? Dat je een onderneming bent gestart vanuit inspired action. Omdat je voelt, weet en ziet dat jij iets neer te zetten hebt op aarde? Misschien ben je net gestart of ben je al eventjes bezig, maar lukt het niet om klanten aan te trekken. 

Je twijfelt zelfs weer om te stoppen of terug in loondienst te gaan. Of misschien heb je intentie om een bedrijf te starten en houdt iets je tegen om te beginnen. 

Gratis film

In november 2020 dook ik een prachtig gebouw in met vijf inspirerende vrouwen en een filmploeg om een korte film op te nemen. 
Een film over de wet van de aantrekkingskracht, over manifesteren, over kwantumfysica, de wetenschappelijke onderbouwen achter de wet van de aantrekkingskracht en over kinderen. In deze film van 20 minuten hoor je alles over de wet van de aantrekkingskracht en hoe jij die eeuwenoude wijsheid toe kunt passen. Ik was initiatiefnemer van deze film en ben enorm trots op het eindresultaat!

Mastercall

Heb je interesse om met me te samenwerken? Misschien wil je één dag naar mijn atelier in Geffen komen. Of heb je interesse in een business traject? Maar twijfel je nog of wil je eerst even samen afstemmen of dit is wat je nodig hebt. Dat kan! Ik plan graag een vrijblijvend gesprek met je in van ongeveer 30 minuten. Deze is telefonisch. We stemmen samen af en bepalen of ik je kan helpen en waarmee ik je kan helpen. Samen bepalen wat het beste bij jou past. Uiteraard is het een gratis en vrijblijvend gesprek. 

Wil je op de hoogte blijven?

Laura Langens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders