Golven van geluk & Droomwensen

Twee ontzettend waardevolle boeken. Eén voor volwassenen. Dit boek geeft je de wetenschappelijke onderbouwing waarom de manier waarop je denkt, praat, droomt en voelt, bepaalt hoe jouw leven eruitziet. Eén voor kinderen. Met dit boek kun je jouw kind alles leren over die eeuwenoude wijsheid. De wet van de aantrekkingskracht. Nu aangeboden in één pakket!

Stel je voor...

Wat als alles mogelijk is? Leef je dan op dit moment het leven waar je altijd van hebt gedroomd? Als je helemaal eerlijk bent tegen jezelf, welke onvervulde wensen heb je dan nog? Meer tijd voor jezelf? Meer rust? Een andere baan? Een grote liefde?

Hoe zou het zijn als je jouw wensen werkelijkheid kunt laten worden? Wat zou er gebeuren als jij je leven kunt inrichten precies zoals jij dat wilt, dat succes verzekerd is? Zou jij dat willen? En zou je dan gelukkig zijn?

En wat als je deze wijsheid aan kinderen kunt leren?

Stel je voor dat kinderen van jongs af aan leren dat ze groot mogen blijven denken en grenzeloos mogen blijven dromen. Dat alles kan, als ze het maar écht willen. 

Stel je voor dat onze kinderen later volwassen zijn en hun mooiste leven leven. Dat ze doen waar ze gelukkig van worden, zonder belemmerende gedachten en overtuigingen. Gewoon omdat ze groot denken en grenzeloos dromen. 

“Alles is mogelijk, de enige begrenzing is je eigen gedachte.”

Eén pakket

Linda en Laura gaan een prachtige samenwerking aan. Vanaf nu is het mogelijk om beide boeken in één pakket te kopen. Uiteraard met een prachtige korting. 
Zo kun jij alles leren over de wetenschappelijke onderbouwing van de Wet van de aantrekkingskracht en kun je jouw kinderen deze eeuwenoude wijsheid meegeven. 

Linda en ik

Golven van geluk is een boek voor volwassenen. Droomwensen een prentenboek voor kinderen van 3 t/m 7 jaar oud. Ze vullen elkaar prachtig aan. 

Linda Dronkers- Steijn

Auteur Golven van geluk

Linda Dronkers-Steijn is oprichtster van Envision Your Future en auteur van Golven van Geluk.

Na een coachingstraject kwam ik in aanraking met de wet van de aantrekkingskracht. Een wet die eigenlijk zegt; waar je je aandacht op richt, dat groeit. Letterlijk. Dus waar richt jij je aandacht op? Door hier zelf bewust van te zijn en het concreet toe te passen door mijn gedachten bewust te sturen, veranderde mijn leven compleet! In positieve zin! Ik begon meer rust en meer vertrouwen te ervaren. Daarnaast ging mijn leven van (risico)beheersing en acteren vanuit controle naar (financiële) vrijheid, vertrouwen en leven in overvloed! 

Laura Langens

Auteur Droomwensen

Laura Langens is oprichters van Kinderatelier Buiten de lijntjes en auteur van het prentenboek Droomwensen. 

Op een avond vroeg onze oudste dochter hoe ik zorgde dat mijn dromen uitkomen. Jarenlang had ik me verdiept in de Wet van de aantrekkingskracht. Maar hoe legde ik deze eeuwenoude wijsheid aan kinderen uit? 
Die avond ontstond het idee om een prentenboek te schrijven. Het is mijn missie zoveel mogelijk kinderen en hun ouders te inspireren en alles te leren over de Wet van de aantrekkingskracht. 

€29,95

i.p.v. €42,45

Golven van geluk & Droomwensen

Het perfecte cadeautje voor jezelf én voor je kind!

Bestel nu en ontvang korting!

Bestel en ontvang direct een cadeautje

Bestel direct jouw pakket en ontvang een cadeautje in je mailbox. 
Van Linda ontvang je het Envision Your future-werkboek. Het werkboek helpt je de stappen van het Envision Your Future model te doorlopen. Van Laura ontvang je een e-book met drie waardevolle tips hoe jij de Wet van de aantrekkingskracht aan jouw kinderen kunt leren.  

Heb je nog een vraag?

Wil jij het werkboek en e-book gratis ontvangen?

Vul dan je gegevens in en je krijgt direct een e-mail met het werk- en e-book!
Van Linda ontvang je het Envision Your future-werkboek. Het werkboek helpt je de stappen van het Envision Your Future model te doorlopen. Van Laura ontvang je een e-book met drie waardevolle tips hoe jij de Wet van de aantrekkingskracht aan jouw kinderen kunt leren.  

We doen geen gekke dingen met je gegevens. Bekijk hier de privacyverklaring.