Golven van geluk & Droomwensen met korting!

Als jij een toverstaf zou hebben? Wat zou jij dan in je leven toveren? Een vakantiehuis, een nieuwe auto, meer geld, meer rust, meer liefde?

Wat nou als je helemaal geen toverstaf nodig hebt, maar dat de kracht om wonderen te realiseren, al in je zit? Dat is gelukkig geen mooi sprookje maar keiharde wetenschap.

Wil je de wetenschappelijke onderbouwing leren hoe het kan dat jij jouw eigen toverstaf in handen hebt? En wil je leren hoe je daarmee jouw dromen kunt laten uitkomen? Dan is het boek Golven van geluk helemaal iets voor jou.

Hoe mooi is het om kinderen al van jongs af aan te leren over deze toverstaf? Het prachtige prentenboek Droomwensen vertelt het verhaal van de 7 jarige Jaan die van haar oma leert over de wet van aantrekking.

Het is de droom van Laura en Linda, schrijfsters van beide boeken, dat iedereen, van jong tot oud, kennis maakt met de toverstaf in henzelf. Daarom bieden ze nu hun beide boeken in één pakket aan met een enorme korting!

Wil jij de toverstaf in jezelf en die bij je kinderen activeren? Ja?! 

“Alles is mogelijk, de enige begrenzing is je eigen gedachte.”

Stel je voor...

Wat als alles mogelijk is? Leef je dan op dit moment het leven waar je altijd van hebt gedroomd? Als je helemaal eerlijk bent tegen jezelf, welke onvervulde wensen heb je dan nog? Meer tijd voor jezelf? Meer rust? Een andere baan? Een grote liefde?

Hoe zou het zijn als je jouw wensen werkelijkheid kunt laten worden? Wat zou er gebeuren als jij je leven kunt inrichten precies zoals jij dat wilt, dat succes verzekerd is? Zou jij dat willen? En zou je dan gelukkig zijn?

En wat als je deze wijsheid aan kinderen kunt leren?

Stel je voor dat kinderen van jongs af aan leren dat ze groot mogen blijven denken en grenzeloos mogen blijven dromen. Dat alles kan, als ze het maar écht willen. 

Stel je voor dat onze kinderen later volwassen zijn en hun mooiste leven leven. Dat ze doen waar ze gelukkig van worden, zonder belemmerende gedachten en overtuigingen. Gewoon omdat ze groot denken en grenzeloos dromen. 

€29,95

i.p.v. €42,45

Golven van geluk & Droomwensen

Het perfecte cadeautje voor jezelf en voor je kind!

Bestel nu en ontvang korting!

Bestel en ontvang direct een cadeautje

Bestel direct jouw pakket en ontvang een cadeautje in je mailbox. 
Van Linda ontvang je het Envision Your future-werkboek. Het werkboek helpt je de stappen van het Envision Your Future model te doorlopen. Van Laura ontvang je een e-book met drie waardevolle tips hoe jij de Wet van de aantrekkingskracht aan jouw kinderen kunt leren.