fbpx

Eén op één coaching

Ondertussen heb ik drie boeken in eigen beheer uitgegeven, komt mijn vierde boek eraan, heb ik in totaal 10.000 boeken verkocht en dat allemaal in één jaar tijd. 

Met deze kennis wil ik je graag helpen. Want hoe jammer zou het zijn als jij jouw boodschap niet de wereld in stuurt! 

Van het begin tot het eind

Ik heb een online cursus geschreven over het in eigen beheer uitgeven van je boek. Daar wordt alles uitgelegd van de eerste tot de laatste stap. Wat je niet moet vergeten en gewoon hoe het werkt. 
Toch kreeg ik enorm veel vragen: ‘kun je me één op één coachen?’ en ‘maar hoe doe ik dit in deze situatie?’ 

Daarom ben ik deze coaching gestart en weetje: ik geniet hier zo ontzettend van! 

Ik had een coachingsgesprek aangevraagd bij Laura, omdat ik bezig ben met een eigen prentenboek te schrijven voor kinderen. Ik had Laura onthouden vanuit het jaarprogramma leef je mooiste leven van Michael Pilarczyk, waarin ze vertelde hoe zij haar droom had waargemaakt. Dit is me erg bijgebleven en vanaf toen ben ik bezig gegaan met mijn boek. Ik had behoefte aan tips en eerlijk gezegd liep ik ook een beetje vast door mijn eigen belemmerende overtuigingen. 
Ik stond er versteld van hoe snel Laura (we hadden elkaar nog nooit gesproken) de belemmerende overtuigingen naar boven haalde zonder dat ik ze had genoemd.
Mijn vriend zegt weleens; ‘Wat zou Laura zeggen?’, als ik weer eens onzeker ben over mijn boek. Wat ik vooral heb gehaald uit het gesprek is dat je gewoon moet doen waar je van droomt, en dat je je eigen unieke toegevoegde waarde hebt! Na het gesprek heb ik direct mijn eerste script met vrienden en familie gedeeld zodat ze feedback konden geven (dit was iets wat ik steeds uitstelde en waarvan Laura terecht aangaf dat ik daarmee moest stoppen). Ik ben nu al een aantal stappen verder met mijn boek en dit is ook echt mede dankzij het leerzame gesprek dat ik heb gehad met Laura!
Kortom, aarzel niet om een afspraak in te plannen, het is het echt waard!!!!

– Sharon

Praktisch

Twee uur lang help ik je met al je vragen en doorloop ik samen met jou alle stappen.
Na ons gesprek beloof ik dat je op de hoogte bent van alles rondom het in eigen beheer uitgeven van je boek.
Dit gesprek is live in mijn Kinderatelier in Geffen of online via Zoom. 

Voor jou

Je hebt een prachtig boek geschreven. Hoe zonde zou het zijn als niemand jouw verhaal leest. Als jij jouw boodschap niet de wereld in kunt helpen. 

Het coachingsgesprek is voor iedereen die de droom heeft zijn of haar eigen boek uit te geven, maar die niet weet waar je moet beginnen. Herken je dat? 

Dan is dit precies iets voor jou!

Over Laura

In juli 2020 gaf ik mijn eerste boek in eigen beheer uit. Wat een geweldig proces. Iets waar ik van het begin tot het eind van heb genoten! 

Binnen een half jaar had ik 6000 boeken verkocht! 
Ondertussen stroomde mijn mailbox vol met vragen hoe mensen hun boek in eigen beheer uit kunnen geven. 
Daar is het idee van deze training ontstaan. 

Vraag hier jouw coachingsgesprek aan!

€198

En geef jouw boek in eigen beheer uit!

Na het kopen van het 1 op 1 gesprek word je direct doorgestuurd naar een formulier waar jij je gegevens invult 
en aangeeft welke dagen en tijden jou goed uitkomen.
Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. 

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches