Dream come true - Laura Langens

Dream come true traject

Dit is voor de ondernemer die het volgende herkent:

LINH20220316Laura0571
LINH20220316Laura0547

Je wilt next level

Je voelt dat je klaar bent om de volgende stap te nemen. Dat voel je al een tijdje, maar het lukt nog niet volledig. Je hebt al veel overtuigingen losgelaten en hebt al mega stappen gezet! Toch zitten er nog enkele belemmerende overtuigingen op. Die mogen er nu af. In je familiesysteem zitten nog trauma’s die aangekeken mogen worden en je hebt moeite om de balans tussen je gezin en bedrijf te vinden. Nu is het tijd om dit aan te kijken en los te laten. 

Je weet het. 
Je voelt het. 

Will they piss on your fire of will they boost your flame?

Ik ben Laura Langens en sinds 2019 ondernemer. Vanaf het begin heb ik intuïtief keuzes gemaakt in mijn onderneming en dat is het beste wat ik ooit hebt gedaan. 

Betekent dat dat ik nooit op mijn bek ben gegaan? Natuurlijk wel. En juist daarvan heb ik de mooiste lessen geleerd. 
Ik wil je belemmerende overtuigingen van je bedrijf halen. Ondernemen mag een feestje worden. 

Die passie zit in je. Het enige wat ik doe is zorgen dat jij dat vlammetje weer aansteekt. It’s time for the next step. 

This is what you get

8 live dagen in mijn atelier

Van 10.00 tot 16.00 ben je welkom in mijn atelier. 1:1 duiken we in jouw bedrijf wat jou tegenhoudt om next level te springen. Die belemmerende overtuigingen halen we uit je systeem zodat je de stap kunt maken. De dagen worden in overleg ingepland en zijn inclusief lunch.

Intuïtief stylingrapport

Als jij die belemmerende overtuigingen hebt losgelaten kun je in die nieuwe versie van jezelf stappen. Daar past een nieuwe style bij. Elke ochtend als jij voor de kast staat weet je wat je die dag intuïtief uit wil stralen. Janine gaat je begeleiden in welke kleding en welke kleuren het beste passen bij jouw missie.

Fotoshoot inclusief visagie

Waarschijnlijk heb je al eerder een fotoshoot gehad voor je bedrijf. Dan weet je hoe waardevol dat is! Ik plan elk jaar een fotoshoot in. Omdat ik als mens en ondernemer ben veranderd. Bijna niet van buiten, maar wel van binnen. Samen kijken we naar je branding en Linda Hemmes (o.a. fotograaf van het Manifesetatie Magazine) gaat jou in spotlight zetten. Letterlijk.

3 dagen op vakantie

Klinkt heerlijk toch? We gaan ontspannen en relaxen, maar het wordt wel een werkvakantie. Want vanuit die ontspanning krijg je prachtige inzichten! We duiken drie dagen lang de diepte in. Helemaal gefocust op jou en jouw bedrijf. Alles is inclusief eten en drinken.

Ik sta 24/7 voor je klaar

Dat betekent dat jij mij elk moment van de dag of vakantie mag appen. Ik sta voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Binnen 12 uur heb je een reactie waar je iets mee kunt. Je kunt praktische vragen stellen over je business. Maar ook als jij de balans tussen moeder en ondernemer zijn kwijt bent, kun je aan de bel trekken. Het enige wat je hoeft te doen is een appje te sturen.

Dream come true traject

Dit is wat je allemaal krijgt:​

Normale prijs: €24.000

NU tijdelijk: €12.000

Om in aanmerking te komen kun je een telefonische afspraak inplannen. Samen stemmen we dan af. Lijkt me tof!

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches