fbpx

Drakendromen

Mijn derde boek! Waar ik weer ontzettend trots op ben. 
Drakendromen is geschreven voor kinderen van 6 t/m 10 jaar oud en gaat over Tijn die graag een draak wil. Maar draken bestaan niet. Toch? Samen met zijn oma en meester Jurian zorgt hij dat zijn droom toch uitkomt. Een realistisch maar toch magisch verhaal! 

Dit is Droomvangen, maar dan voor jongens en (stoere) meisjes. 

Wet van de aantrekkingskracht

Je wil het je kind zo graag leren: de wet van de aantrekkingskracht. Maar hoe leg je dat uit? Waar begin je? Hoe maak je woorden als ‘Het universum’ begrijpelijk? Laat je kind het boek Drakendromen lezen. 

Drakendromen

Tijn heeft een droom, een droom die echt niet kan. Hij wil namelijk een draak. Maar draken bestaan niet. Toch? Met hulp van zijn oma en meester Jurian zoekt hij naar een manier om zijn droom toch uit te laten komen. Zij leren hem dat alles kan, als je het maar écht wil. Zou de droom van Tijn uitkomen?
 
Een avontuurlijk, grappig, magisch en realistisch verhaal over de wet van de aantrekkingskracht.
 
afb 23 kaft drakendromen kleim
afb 21 drakendromen klein & gespiegeld

Extra informatie

Het boek is geschreven voor kinderen van 6 t/m 10 jaar oud. Het heeft een harde kaft en 54 bladzijden. Er staan mooie illustraties in van Nikki Keijzer, zodat lezen een feestje wordt. 

Wil jij het boek Drakendromen ook bestellen? 

Dit boek ga ik nooit vergeten. Ik ga het aan mijn kinderen geven en kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dan zeg ik: dit was een geschenk van mijn moeder en jij moet het weer aan jouw kinderen geven en zo gaat het altijd door. - Eowyn

Groot denken en grenzeloos dromen

Stel je voor dat onze kinderen in een maatschappij leven waarbij mensen groot denken en grenzeloos dromen. Dat ze leven vanuit liefde en vertrouwen. 

Dat zinnen als ‘realistisch blijven’ en ‘ga voor zekerheid’ niet meer worden gezegd. Hoe mooi zou dat zijn? 

IMG-20201102-WA0013

Praktische informatie

Het is een hardcover prentenboek met 54 pagina’s, geschreven voor kinderen van 6 t/m 10 jaar, maar kinderen t/m 99 jaar vinden het ook nog prachtig! De prijs is €19,95.

Over de auteur

Ik wil kinderen leren groot te denken. 
Ik wil kinderen leren grenzeloos te dromen.
Ik wil kinderen alles leren over de wet van aantrekking!

Dat is wat ik leuk vind, dat is mijn missie! 

Bestel direct het boek Drakendromen!

Wat anderen zeiden over Droomvangen:

Eowyn nadat ze Droomvangen uit heeft: 'dit boek ga ik nooit vergeten. Ik ga het aan mijn kinderen geven en kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dan zeg ik: dit was een geschenk van mijn moeder en jij moet het weer aan jouw kinderen geven en zo gaat het altijd door.'
Eowyn
Mijn zoontje riep gelijk 'dat ga ik ook doen'! Een zeer welkom boek! Ook voor scholen! Je gaat er vast nog heel veel kinderen en ouders blij mee maken.
Charlaine
Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches