fbpx

Drakendromen

Nu met korting

Mijn derde boek! Waar ik weer ontzettend trots op ben. 
Drakendromen is geschreven voor kinderen van 6 t/m 10 jaar oud en gaat over Tijn die graag een draak wil. Maar draken bestaan niet. Toch? Samen met zijn oma en meester Jurian zorgt hij dat zijn droom toch uitkomt. Een realistisch maar toch magisch verhaal! 

Wet van de aantrekkingskracht

Je wil het je kind zo graag leren: de wet van de aantrekkingskracht. Maar hoe leg je dat uit? Waar begin je? Hoe maak je woorden als ‘Het universum’ begrijpelijk? Laat je kind het boek Drakendromen lezen. 

Drakendromen

Tijn heeft een droom, een droom die echt niet kan. Hij wil namelijk een draak. Maar draken bestaan niet. Toch? Met hulp van zijn oma en meester Jurian zoekt hij naar een manier om zijn droom toch uit te laten komen. Zij leren hem dat alles kan, als je het maar écht wil. Zou de droom van Tijn uitkomen?
 
Een avontuurlijk, grappig, magisch en realistisch verhaal over de wet van de aantrekkingskracht.
 
afb 23 kaft drakendromen kleim
afb 21 drakendromen klein & gespiegeld

Extra informatie

Het boek is geschreven voor kinderen van 6 t/m 10 jaar oud. Het heeft een harde kaft en 54 bladzijden. Er staan mooie illustraties in van Nikki Keijzer, zodat lezen een feestje wordt. 

Wil jij het boek Drakendromen ook bestellen? 

Praktische informatie

Het is een hardcover prentenboek met 54 pagina’s, geschreven voor kinderen van 6 t/m 10 jaar, maar kinderen t/m 99 jaar vinden het ook nog prachtig! De prijs is €19,95.

Bestel direct het boek Drakendromen!

Met korting in de pre-sale!

Nu van €24,95 voor:

€14,95

Je koopt Drakendromen in de pre-sale. Dat betekent dat het boek bijna naar de drukker gaat en over een paar weken geleverd gaat worden. Waarschijnlijk zal het boek begin mei geleverd worden. 

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches